Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']aha..:(
to ja nie znam i nie wiedziałam:(:([/quote]Niestety musila mu pomoc odejsc, bo juz nie mogl nawet jesc i byl chory na nowotwor tak jak Bobi i dlatego tak sie poryczalam, bo jak pomysle, ze ja kiedys bede musila taka decyzje podjac to....

Posted

[quote name='Izabela124.']Niestety musila mu pomoc odejsc, bo juz nie mogl nawet jesc i byl chory na nowotwor tak jak Bobi i dlatego tak sie poryczalam, bo jak pomysle, ze ja kiedys bede musila taka decyzje podjac to....[/quote]

:(:( straszne...
ta decyzja musiała byc bardzo trudna dla niej:(:(:(
A bobika czeka jeszcze dużo wspaniałych lat z toba:):)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']:(:( straszne...
ta decyzja musiała byc bardzo trudna dla niej:(:(:(
A bobika czeka jeszcze dużo wspaniałych lat z toba:):)[/quote]Miejmy taka nadzieje:roll::roll::roll:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']napewno tak bedzie:))
No a co powiesz jeszcze??
I juz sie nie smuć:)[/quote]A jakiegos dola zlapalalm, bo ciagle przybywa tych bid, a nie da sie pomoc wszytskim, psy odchodza, jak zwykle brakuje pieniedzy na leczenie:shake::shake:

[quote name='Anusia&Saba']Bardzo mi przykro :([/quote];)

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Wiem co czujesz, bo też płaczę jak odchodzą zwierzęta innych użytkowników...
Dobranoc, Iza:roll:[/quote]
[CENTER][SIZE=5]:shake::shake::shake: przykro sie zrobiło :-(:-([/SIZE]
[SIZE=5]dobranoc, [/SIZE]
[SIZE=5]miłych snów.[/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='Cheritka'][CENTER][SIZE=5]:shake::shake::shake: przykro sie zrobiło :-(:-([/SIZE]
[SIZE=5]dobranoc, [/SIZE]
[SIZE=5]miłych snów.[/SIZE][/CENTER]
[/quote]

[CENTER][B]Dobranoc wszystkim[/B]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Izabela124.']Niestety musila mu pomoc odejsc, bo juz nie mogl nawet jesc i byl chory na nowotwor tak jak Bobi i dlatego tak sie poryczalam, bo jak pomysle, ze ja kiedys bede musila taka decyzje podjac to....[/quote]
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, czy Bobi ma nowotwór? :roll:

Kano
[*] :-(

Posted

[quote name='jamnicze']To wasza działeczka? Fajnie macie i Bobik może sobie luzem pobiegać, echhhhh.[/quote]Tak, nasza

[quote name='Asia & Ginger']Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, czy Bobi ma nowotwór? :roll:

Kano
[*] :-([/quote]Tak ma, nowotwor odbytu, juz o tym kiedys pisalam

[quote name='agaciaaa']Cześć Iza :) fajnie macie na tej działeczce :loveu:[/quote]Dzieki

[quote name='Ola164']Witanko :):loveu::loveu::cool3:[/quote]CZesc

[quote name='deer_1987']Witanko!!![/quote]Witam

[quote name='Anka_ZG']Cześć Bobisie:) Ja też chciałabym się dowiedzieć czydobrze zrozumiałam, Bobiś ma nowotwór??:-([/quote]Dobrze zrozumailas:shake:

[quote name='basia bonnie'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz2110.jpg[/URL]
śliczny jest :loveu:
pozdrawiam! :)[/quote]Dziekuje

[quote name='chester07']przykro mi
[*] :-(

Bobiś ma nowotwora?!?!
miejmy nadzieję że przeżyje z Tobą jak najdłużej :calus:[/quote]Dziekuje kochana

[quote name='dagusiek']My też przyszliśmy się przywitać;)
Mizianko dla Bobika:loveu:[/quote]Milo mi, pozdrawiam