Sweet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 witam:) ogladam własnie zdjecia;) sliczne jak zawsze:D:D Quote
Izabela124. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 A ja siedze i rycze, bo Kano Vectry odszedl ['][']['] Quote
Izabela124. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']kto to był??????[/quote]Jej pies, doberman:placz::placz::placz::placz: Quote
Izabela124. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aha..:( to ja nie znam i nie wiedziałam:(:([/quote]Niestety musila mu pomoc odejsc, bo juz nie mogl nawet jesc i byl chory na nowotwor tak jak Bobi i dlatego tak sie poryczalam, bo jak pomysle, ze ja kiedys bede musila taka decyzje podjac to.... Quote
Sweet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Izabela124.']Niestety musila mu pomoc odejsc, bo juz nie mogl nawet jesc i byl chory na nowotwor tak jak Bobi i dlatego tak sie poryczalam, bo jak pomysle, ze ja kiedys bede musila taka decyzje podjac to....[/quote] :(:( straszne... ta decyzja musiała byc bardzo trudna dla niej:(:(:( A bobika czeka jeszcze dużo wspaniałych lat z toba:):) Quote
Izabela124. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:(:( straszne... ta decyzja musiała byc bardzo trudna dla niej:(:(:( A bobika czeka jeszcze dużo wspaniałych lat z toba:):)[/quote]Miejmy taka nadzieje:roll::roll::roll: Quote
Sweet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Izabela124.']Miejmy taka nadzieje:roll::roll::roll:[/quote] napewno tak bedzie:)) No a co powiesz jeszcze?? I juz sie nie smuć:) Quote
Izabela124. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']napewno tak bedzie:)) No a co powiesz jeszcze?? I juz sie nie smuć:)[/quote]A jakiegos dola zlapalalm, bo ciagle przybywa tych bid, a nie da sie pomoc wszytskim, psy odchodza, jak zwykle brakuje pieniedzy na leczenie:shake::shake: [quote name='Anusia&Saba']Bardzo mi przykro :([/quote];) Quote
Rahl Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wiem co czujesz, bo też płaczę jak odchodzą zwierzęta innych użytkowników... Dobranoc, Iza:roll: Quote
Izabela124. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Wiem co czujesz, bo też płaczę jak odchodzą zwierzęta innych użytkowników... Dobranoc, Iza:roll:[/quote]Dobranoc koteczku:loveu: Quote
Cheritka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Wiem co czujesz, bo też płaczę jak odchodzą zwierzęta innych użytkowników... Dobranoc, Iza:roll:[/quote] [CENTER][SIZE=5]:shake::shake::shake: przykro sie zrobiło :-(:-([/SIZE] [SIZE=5]dobranoc, [/SIZE] [SIZE=5]miłych snów.[/SIZE][/CENTER] Quote
Izabela124. Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Cheritka'][CENTER][SIZE=5]:shake::shake::shake: przykro sie zrobiło :-(:-([/SIZE] [SIZE=5]dobranoc, [/SIZE] [SIZE=5]miłych snów.[/SIZE][/CENTER] [/quote] [CENTER][B]Dobranoc wszystkim[/B] [/CENTER] Quote
jamnicze Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 To wasza działeczka? Fajnie macie i Bobik może sobie luzem pobiegać, echhhhh. Quote
Asia & Ginger Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Izabela124.']Niestety musila mu pomoc odejsc, bo juz nie mogl nawet jesc i byl chory na nowotwor tak jak Bobi i dlatego tak sie poryczalam, bo jak pomysle, ze ja kiedys bede musila taka decyzje podjac to....[/quote] Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, czy Bobi ma nowotwór? :roll: Kano [*] :-( Quote
agaciaaa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Cześć Iza :) fajnie macie na tej działeczce :loveu: Quote
Anka_ZG Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Cześć Bobisie:) Ja też chciałabym się dowiedzieć czydobrze zrozumiałam, Bobiś ma nowotwór??:-( Quote
basia bonnie Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [url]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz2110.jpg[/url] śliczny jest :loveu: pozdrawiam! :) Quote
Avaloth Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 przykro mi [*] :-( Bobiś ma nowotwora?!?! miejmy nadzieję że przeżyje z Tobą jak najdłużej :calus: Quote
dagusiek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 My też przyszliśmy się przywitać;) Mizianko dla Bobika:loveu: Quote
Izabela124. Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='jamnicze']To wasza działeczka? Fajnie macie i Bobik może sobie luzem pobiegać, echhhhh.[/quote]Tak, nasza [quote name='Asia & Ginger']Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, czy Bobi ma nowotwór? :roll: Kano [*] :-([/quote]Tak ma, nowotwor odbytu, juz o tym kiedys pisalam [quote name='agaciaaa']Cześć Iza :) fajnie macie na tej działeczce :loveu:[/quote]Dzieki [quote name='Ola164']Witanko :):loveu::loveu::cool3:[/quote]CZesc [quote name='deer_1987']Witanko!!![/quote]Witam [quote name='Anka_ZG']Cześć Bobisie:) Ja też chciałabym się dowiedzieć czydobrze zrozumiałam, Bobiś ma nowotwór??:-([/quote]Dobrze zrozumailas:shake: [quote name='basia bonnie'][URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis2/Obraz2110.jpg[/URL] śliczny jest :loveu: pozdrawiam! :)[/quote]Dziekuje [quote name='chester07']przykro mi [*] :-( Bobiś ma nowotwora?!?! miejmy nadzieję że przeżyje z Tobą jak najdłużej :calus:[/quote]Dziekuje kochana [quote name='dagusiek']My też przyszliśmy się przywitać;) Mizianko dla Bobika:loveu:[/quote]Milo mi, pozdrawiam Quote
Recommended Posts