Izabela124. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='deer_1987']Co tam u Was? :D U nas 15 zdjec ;)[/quote]Nudzimy sie troszke Niedlugo jade do Lomzy i spotkam sie z kolezanka i bedzie duzo fotek ze spacerku, bo jade z Bobim;) Quote
taxelina Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Jak to niedlugo? teraxz? :P za 5 minut? :P Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='deer_1987']Jak to niedlugo? teraxz? :P za 5 minut? :P[/quote]Za kilka dni:eviltong::eviltong::eviltong: Wgrywam filmik, gdzie Bobik wariuje po spacerze w deszczowy dzien:evil_lol: Quote
taxelina Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 A do nas nie zajrzysz? :P te 15 nowych zobaczyc :D Dzis juz nie wrzuce, rano nie wiem. ale nastepne to juz nowa aktywnosc Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='deer_1987']A do nas nie zajrzysz? :P te 15 nowych zobaczyc :D Dzis juz nie wrzuce, rano nie wiem. ale nastepne to juz nowa aktywnosc[/quote]Juz bylam:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='deer_1987']o juz widze bylas, sorry :P[/quote]Bo ja do was reguralnie zagladam, zretsza tak jak i do innych;) Quote
Sweet Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Iza ty ciągle gdzies jezdzisz:):) teraz tez osatnio byłas gdzies na spacerku:D:D heh:) a ta koleżanka to z dogo czy ją znasz z reala??:D:D Quote
taxelina Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Wiem wiem ;) Mysle jak tu zrobic.. czas wyjsc z psami bo chce sie jeszcze wykapac i spac pojsc - jutro znow praca. Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Iza ty ciągle gdzies jezdzisz:):) teraz tez osatnio byłas gdzies na spacerku:D:D heh:) a ta koleżanka to z dogo czy ją znasz z reala??:D:D[/quote]Bo ja lubie jezdzic na spacerki i pznawac ludzi;) Ta koleznak jest z dogo od nivdawna,ale znam juz ja ponad rok, ale jeszcze nigdy sie nie spotjkalysmy, ale zawszv dzownimy i piszemu smsy ze sova A jade razem zalatwic tam ze szkola i na dni otwarte;) [quote name='deer_1987']Wiem wiem ;) Mysle jak tu zrobic.. czas wyjsc z psami bo chce sie jeszcze wykapac i spac pojsc - jutro znow praca.[/quote]No ja ci wspolczuje pracowac w weekendy:shake: Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Filmik: [url=http://izabela124.wrzuta.pl/film/wFVh2rHi35/szalenstwa][img]http://c15.wrzuta.pl/wm6661/eb7882fc00231594480111e1/Szalenstwa.jpg[/img][/url] Quote
Sweet Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Izabela124.']Bo ja lubie jezdzic na spacerki i pznawac ludzi;) Ta koleznak jest z dogo od nivdawna,ale znam juz ja ponad rok, ale jeszcze nigdy sie nie spotjkalysmy, ale zawszv dzownimy i piszemu smsy ze sova A jade razem zalatwic tam ze szkola i na dni otwarte;)[/quote] :) to przyjedź do poznania kiedyś:P heh:):) aa:) to długo sie znacie:):) to gdzie ty idziesz do szkoły??? Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']:) to przyjedź do poznania kiedyś:P heh:):) aa:) to długo sie znacie:):) to gdzie ty idziesz do szkoły???[/quote]Na pewno przyjade, bo i w Poznaiu mam znajoma:eviltong::loveu::loveu::loveu: A i na zlot do Sierakowa wybieram to na pvwno w Pozniu na chwile sie zatrzymamy;) Bede skladala papiery do Technikum Weterynaryjnego w Lomzy;) Quote
Sweet Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Izabela124.']Na pewno przyjade, bo i w Poznaiu mam znajoma:eviltong::loveu::loveu::loveu: A i na zlot do Sierakowa wybieram to na pvwno w Pozniu na chwile sie zatrzymamy;) Bede skladala papiery do Technikum Weterynaryjnego w Lomzy;)[/quote] oo:) fajnie:):) ja mam bliziutko do poznania:):) aaa:) to bedziesz dojeżdżac tam do technikum czy do internatu jak tam jest>?? bo nie wiem jak daleko tam masz:P: I fajnie ze idziesz do takiego technikum:) ja tam moze i bym chciała ale chyba bym sie nie nadawała na weterynarza;P I super filmik:D bobik sie zneca nad poduszką i kanapą:Phehe;) Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']oo:) fajnie:):) ja mam bliziutko do poznania:):) aaa:) to bedziesz dojeżdżac tam do technikum czy do internatu jak tam jest>?? bo nie wiem jak daleko tam masz:P: I fajnie ze idziesz do takiego technikum:) ja tam moze i bym chciała ale chyba bym sie nie nadawała na weterynarza;P I super filmik:D bobik sie zneca nad poduszką i kanapą:Phehe;)[/quote]Bede jak sie dostane mieszkala w internacie Ale nie wiem czy sie zdecyduje, bo co bedzie z Bobim? Go ze soba nie moge zabrac, a w domu sie go pobeda:shake: Sama nie wiem co mam robic Najwyzej pojde gdzies u mnie w miescie do szkoly, a potem na studia, bo i tak wybieram sie na weterynarie Bobik lubi sie wyzywac szczegolnie na tym walku:evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Izabela124.']Bede jak sie dostane mieszkala w internacie Ale nie wiem czy sie zdecyduje, bo co bedzie z Bobim? Go ze soba nie moge zabrac, a w domu sie go pobeda:shake: Sama nie wiem co mam robic Najwyzej pojde gdzies u mnie w miescie do szkoly, a potem na studia, bo i tak wybieram sie na weterynarie Bobik lubi sie wyzywac szczegolnie na tym walku:evil_lol::evil_lol:[/quote] a daleko masz do Łomży?? no własnie najgorsze zostawic psiaka .... ja tam bym nie miała z tym problemu bo moi rodzice by sie nim zajęli ale teskniłabym strasznie... No ale na studia i tak bys musiała psa gdzies zostawic... hehe:) kabi tez sie lubi wyżywac:P hehe:) Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']a daleko masz do Łomży?? no własnie najgorsze zostawic psiaka .... ja tam bym nie miała z tym problemu bo moi rodzice by sie nim zajęli ale teskniłabym strasznie... No ale na studia i tak bys musiała psa gdzies zostawic... hehe:) kabi tez sie lubi wyżywac:P hehe:)[/quote]No daleko, gdzies ponad 200km:shake: Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [CENTER][B]Dobranoc :grins::grins::grins: [/B][/CENTER] Quote
Avaloth Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 no wiem, ale myślałam że ty jakoś za rok czy coś :eviltong: buziole :) Quote
Basia i Barni Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Izabelko ten filnik to masakra- a bobik tak atakuje tego biednego wałka kanapowego :shake: ale jaki słodki cała funia mojej babci :loveu: Quote
Martens Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Obejrzałam filmik. Jaki słodki wariat :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Zaległości nadrobione, ufff... :cool1: Widziałam męczenie wałka. :lol: :lol: :lol: Quote
taxelina Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Filmik zobacze po pracy bo teraz mnej czasu, ale sie przywitac chcialam :D Quote
Recommended Posts