Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Iza ty ciągle gdzies jezdzisz:):)
teraz tez osatnio byłas gdzies na spacerku:D:D
heh:)
a ta koleżanka to z dogo czy ją znasz z reala??:D:D[/quote]Bo ja lubie jezdzic na spacerki i pznawac ludzi;)
Ta koleznak jest z dogo od nivdawna,ale znam juz ja ponad rok, ale jeszcze nigdy sie nie spotjkalysmy, ale zawszv dzownimy i piszemu smsy ze sova
A jade razem zalatwic tam ze szkola i na dni otwarte;)

[quote name='deer_1987']Wiem wiem ;)
Mysle jak tu zrobic.. czas wyjsc z psami bo chce sie jeszcze wykapac i spac pojsc - jutro znow praca.[/quote]No ja ci wspolczuje pracowac w weekendy:shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']Bo ja lubie jezdzic na spacerki i pznawac ludzi;)
Ta koleznak jest z dogo od nivdawna,ale znam juz ja ponad rok, ale jeszcze nigdy sie nie spotjkalysmy, ale zawszv dzownimy i piszemu smsy ze sova
A jade razem zalatwic tam ze szkola i na dni otwarte;)[/quote]

:) to przyjedź do poznania kiedyś:P heh:):)
aa:) to długo sie znacie:):)
to gdzie ty idziesz do szkoły???

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']:) to przyjedź do poznania kiedyś:P heh:):)
aa:) to długo sie znacie:):)
to gdzie ty idziesz do szkoły???[/quote]Na pewno przyjade, bo i w Poznaiu mam znajoma:eviltong::loveu::loveu::loveu: A i na zlot do Sierakowa wybieram to na pvwno w Pozniu na chwile sie zatrzymamy;)
Bede skladala papiery do Technikum Weterynaryjnego w Lomzy;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Na pewno przyjade, bo i w Poznaiu mam znajoma:eviltong::loveu::loveu::loveu: A i na zlot do Sierakowa wybieram to na pvwno w Pozniu na chwile sie zatrzymamy;)
Bede skladala papiery do Technikum Weterynaryjnego w Lomzy;)[/quote]

oo:) fajnie:):)
ja mam bliziutko do poznania:):)
aaa:) to bedziesz dojeżdżac tam do technikum czy do internatu jak tam jest>?? bo nie wiem jak daleko tam masz:P:
I fajnie ze idziesz do takiego technikum:) ja tam moze i bym chciała ale chyba bym sie nie nadawała na weterynarza;P

I super filmik:D bobik sie zneca nad poduszką i kanapą:Phehe;)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']oo:) fajnie:):)
ja mam bliziutko do poznania:):)
aaa:) to bedziesz dojeżdżac tam do technikum czy do internatu jak tam jest>?? bo nie wiem jak daleko tam masz:P:
I fajnie ze idziesz do takiego technikum:) ja tam moze i bym chciała ale chyba bym sie nie nadawała na weterynarza;P

I super filmik:D bobik sie zneca nad poduszką i kanapą:Phehe;)[/quote]Bede jak sie dostane mieszkala w internacie
Ale nie wiem czy sie zdecyduje, bo co bedzie z Bobim? Go ze soba nie moge zabrac, a w domu sie go pobeda:shake: Sama nie wiem co mam robic
Najwyzej pojde gdzies u mnie w miescie do szkoly, a potem na studia, bo i tak wybieram sie na weterynarie
Bobik lubi sie wyzywac szczegolnie na tym walku:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Bede jak sie dostane mieszkala w internacie
Ale nie wiem czy sie zdecyduje, bo co bedzie z Bobim? Go ze soba nie moge zabrac, a w domu sie go pobeda:shake: Sama nie wiem co mam robic
Najwyzej pojde gdzies u mnie w miescie do szkoly, a potem na studia, bo i tak wybieram sie na weterynarie
Bobik lubi sie wyzywac szczegolnie na tym walku:evil_lol::evil_lol:[/quote]

a daleko masz do Łomży??
no własnie najgorsze zostawic psiaka .... ja tam bym nie miała z tym problemu bo moi rodzice by sie nim zajęli ale teskniłabym strasznie...
No ale na studia i tak bys musiała psa gdzies zostawic...
hehe:) kabi tez sie lubi wyżywac:P hehe:)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']a daleko masz do Łomży??
no własnie najgorsze zostawic psiaka .... ja tam bym nie miała z tym problemu bo moi rodzice by sie nim zajęli ale teskniłabym strasznie...
No ale na studia i tak bys musiała psa gdzies zostawic...
hehe:) kabi tez sie lubi wyżywac:P hehe:)[/quote]No daleko, gdzies ponad 200km:shake: