pinczerka_i_Gizmo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dobry wieczór :) Widziałam zdjęcia domowego Bobika i placu zabaw :) Zazdroszczę Wam tego psiego spaceru :loveu: ;) Quote
ewka i haker Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 witakno super foty takie powazne:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) Widziałam zdjęcia domowego Bobika i placu zabaw :) Zazdroszczę Wam tego psiego spaceru :loveu: ;)[/quote]Witanko Nie ma czego zazdrosic, wystarczy wsiasc w pociag i do nas przyjechac:cool3::evil_lol::multi::multi: [quote name='ewka i haker']witakno super foty takie powazne:evil_lol:[/quote]Witanko Dla odmiany wstawilam takie powazniejsze:evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Hyyym... jaki fajny tor dla Bobika:loveu: :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Hyyym... jaki fajny tor dla Bobika:loveu: :evil_lol::evil_lol:[/quote] Hihi Bobis kaurat wtedy ze mna nie byl, ale niedlugo wybierzemy sie tam;) Quote
Rahl Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Izabela124.']Hihi Bobis kaurat wtedy ze mna nie byl, ale niedlugo wybierzemy sie tam;)[/quote] Mam nadzieję, że będzie fotorelacja ;) :eviltong::mad: Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Mam nadzieję, że będzie fotorelacja ;) :eviltong::mad:[/quote]No jasne:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Rahl Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Izaaaaa... u mnie od południa nowe zdjęcia (40 zdjęć) czekają na komentarze:roll: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Izaaaaa... u mnie od południa nowe zdjęcia (40 zdjęć) czekają na komentarze:roll: :diabloti:[/quote]Juz do was lece:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Izabela124.']Nie ma czego zazdrosic, wystarczy wsiasc w pociag i do nas przyjechac:cool3::evil_lol::multi::multi:[/quote] Dokładnie :cool3: :lol: Dobranoc Iza :razz::loveu: Quote
Izabela124. Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='agaciaaa']Dokładnie :cool3: :lol: Dobranoc Iza :razz::loveu:[/quote] [CENTER][B]Dobranoc wszystkim:bye::grins:[/B] [/CENTER] Quote
taxelina Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 oj idziesz.. :( a ja nowe foty chcialam dac :( Quote
dagusiek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Witamy:lol: Zdjęcia obejrzałam, są cudne, a Bobik jest przeuroczy:loveu: wymiziaj go ode mnie:cool3: pozdrawiam, Dagmara&Lea Quote
Rahl Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Dobranoc wszystkim:bye::grins:[/B] [/CENTER] [/quote] Dobranoc :hand: Quote
Sajnox Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witam fajne zdjęcia mam nadzieje że będzie wiecej śmiesznych zdjęc Pozdrawiam Bobika i ciebie Izabelo, miłego dzionka;) Quote
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Iza ja z takim goopim pytaniem jak powiększyć ten banerek od ciebie do normalnych rozmiarów :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Stydaj się, że nie wiesz :evil_lol: Witanko Iza :loveu: Quote
jamnicze Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Witanko, fajnie miałyscie z tym spacerkiem i dużo fotek można było obejrzeć Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='deer_1987']oj idziesz.. :( a ja nowe foty chcialam dac :([/quote]Juz jestem:multi::multi: [quote name='dagusiek']Witamy:lol: Zdjęcia obejrzałam, są cudne, a Bobik jest przeuroczy:loveu: wymiziaj go ode mnie:cool3: pozdrawiam, Dagmara&Lea[/quote]Witanko Wymiziam i zapraszamy zczesciej [quote name='Asia&gordonisko']Dobranoc :hand:[/quote]:loveu::loveu::loveu: [quote name='Fuga***']dobranocki :-) :-)[/quote]Witanko;) [quote name='Selket']Witanko i dobranocki :multi: :loveu:[/quote]Haejka Quote
Izabela124. Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='Sajnox']Witam fajne zdjęcia mam nadzieje że będzie wiecej śmiesznych zdjęc Pozdrawiam Bobika i ciebie Izabelo, miłego dzionka;)[/quote]Witanko jasne, ze bedzie wiecej zdjvc:cool3: [quote name='deer_1987']No wlasnie.. dzien dobry!!!![/quote]Czesc A wieszc co, na pinczerkowym forum dowiedzilam sie, ze deer znaczy jelen, los:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Asia&gordonisko']Witanki :multi:[/quote]Hi:p [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Iza ja z takim goopim pytaniem jak powiększyć ten banerek od ciebie do normalnych rozmiarów :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]Czesc Musilabym zrobic nowy, bo ja specjalnie zrobilam Ci mnivjszy, zebys mogla jakiejs bidy umiescic bannerek, chyba, ze chcesz to zrobie ci nowy w normalnych rozmiarach;) [quote name='Selket']Stydaj się, że nie wiesz :evil_lol: Witanko Iza :loveu:[/quote]Witanko Oj tam nie ma sie czego wstydac [quote name='jamnicze']Witanko, fajnie miałyscie z tym spacerkiem i dużo fotek można było obejrzeć[/quote] Hejka No, spacerek byl super Quote
taxelina Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Izabela124.'] Czesc A wieszc co, na pinczerkowym forum dowiedzilam sie, ze deer znaczy jelen, los:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] Ale ja to wiem :D Sarenka rowniez :D I Sarenka (i inne mile slowa) uzywa do mnie maz :D Ale za sarenka to dlugo byloby to mowi na mnie DEER albo DIR w skrocie :D Quote
Recommended Posts