Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='chester07']dobry :) a gdzie fotki? :mad:[/quote]Witanko Sa kilka stron wstecz;) Nawet filmik jest;) Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nie mogę uwierzyć, że zobaczę Bobibiątko :cool3: Wymiziam to psiątko :loveu: dit: ach, te moje rymy :loveu :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Nie mogę uwierzyć, że zobaczę Bobibiątko :cool3: Wymiziam to psiątko :loveu: dit: ach, te moje rymy :loveu :diabloti:[/quote]Hihi a Ja Bradusia:multi::multi: Oj bedzie sie dzialo:multi::multi::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Hihi a Ja Bradusia:multi::multi: Oj bedzie sie dzialo:multi::multi::evil_lol::evil_lol:[/quote] Oj będzie sie działo :multi: Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Hihi ja to siedze w reczniku na glwoie hihi:lol:[/quote] hehe:P ja teraz tez mam ręcznik na głowie;P czeka mnie jeszcze suszenie włosków:P hehe:) jak mi sie nie chce:P A no i jestem juz oczywiście;p A co robisz?? Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :roll: przyszlam jeszcze raz bo zostalam nie zauwazona :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Oj będzie sie działo :multi:[/quote]Niech szybciej tvn czas zleci i sie w koncu poznamy:multi::multi::multi: [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P ja teraz tez mam ręcznik na głowie;P czeka mnie jeszcze suszenie włosków:P hehe:) jak mi sie nie chce:P A no i jestem juz oczywiście;p A co robisz??[/quote]Ja tam suszarki nie uzywam, wole naturalnie suszyc:eviltong::eviltong: A jem serek:eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='gops']:roll: przyszlam jeszcze raz bo zostalam nie zauwazona :eviltong:[/quote] A bylas?:crazyeye: Nie widzilam twego posta:oops: Pseprasam, juz sie poprawiam:loveu: Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Niech szybciej tvn czas zleci i sie w koncu poznamy:multi::multi::multi: [/quote] Huuuraaaa:multi: A ty masz wzrost 162 cm? Jak tak to jesteś (tylko:diabloti: ) wyższa ode mnie o 12 cm:lol: Nie będzie takiej wielkiej różnicy;) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='gops']heheh znowu sie posty przesuwaja[/quote]To pewnie, dlatego cie nie zuwarzylam;) [quote name='Asia&gordonisko']Huuuraaaa:multi: A ty masz wzrost 162 cm? Jak tak to jesteś (tylko:diabloti: ) wyższa ode mnie o 12 cm:lol: Nie będzie takiej wielkiej różnicy;)[/quote]A ja nie wiem ile, ale tak ok. 165cm;) a ile wazysz?:diabloti::evil_lol::razz: Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.'] A ja nie wiem ile, ale tak ok. 165cm;) a ile wazysz?:diabloti::evil_lol::razz:[/quote] Jaaaaa... patyczolek :shake: Przy wzroście 150 ważę 29 kg :roll: Ale ostatnio więcej jem więc może coś przybiorę na wadze;) :cool1: Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Niech szybciej tvn czas zleci i sie w koncu poznamy:multi::multi::multi: Ja tam suszarki nie uzywam, wole naturalnie suszyc:eviltong::eviltong: A jem serek:eviltong:[/quote] hehe:P ja musze suszarki używac:P niestety;/ jak same sie suszą to sie wywijają;/ i wygladam jak nie powiem co i mam jeszcze grzywke wiec musze suszarka suszyć... Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Jaaaaa... patyczolek :shake: Przy wzroście 150 ważę 29 kg :roll: Ale ostatnio więcej jem więc może coś przybiorę na wadze;) :cool1:[/quote]:crazyeye: Ale chudzielec z ciebie:eviltong::evil_lol::evil_lol: Alv nie przejmuj sie, ja w wieku 16 lat tylko 45kg:roll: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P ja musze suszarki używac:P niestety;/ jak same sie suszą to sie wywijają;/ i wygladam jak nie powiem co i mam jeszcze grzywke wiec musze suszarka suszyć...[/quote]Mi tez tak sie wywijaja no i tez mam taka noby grzywke:eviltong: Ale czasem wystarczy lakieru uzyc i wszusyko jest ok:evil_lol::evil_lol::cool3::cool3: Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']:crazyeye: Ale chudzielec z ciebie:eviltong::evil_lol::evil_lol: Alv nie przejmuj sie, ja w wieku 16 lat tylko 45kg:roll:[/quote] No to my takie dwa chudzielce :cool3: Wiesz ze do wakacji pozostalo tylko [B]11 weekendow [/B]:multi: ALe się cieszkuję :multi::multi: Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Mi tez tak sie wywijaja no i tez mam taka noby grzywke:eviltong: Ale czasem wystarczy lakieru uzyc i wszusyko jest ok:evil_lol::evil_lol::cool3::cool3: [/quote] hehe:P ale w moim przypadku to smiesznie wyglada taka powywijana w kazdą strone grzywka;/ wiec wole wysuszyc suszarka:) a raz w tygodniu sobie prostuje i chociaz wtedy wyglądam normalnie;P hehe;) A co u bobika? Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']No to my takie dwa chudzielce :cool3: Wiesz ze do wakacji pozostalo tylko [B]11 weekendow [/B]:multi: ALe się cieszkuję :multi::multi:[/quote]Tylko:crazyeye::crazyeye: Super:multi::multi::multi::multi: [quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P ale w moim przypadku to smiesznie wyglada taka powywijana w kazdą strone grzywka;/ wiec wole wysuszyc suszarka:) a raz w tygodniu sobie prostuje i chociaz wtedy wyglądam normalnie;P hehe;) A co u bobika?[/quote]Oj prostownicy to ja nigdy nie uzywalam:shake: I nie mam zamiaru niszczyc wlosow:shake: A Bobis spi kolo babci;) Quote
Sweet Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Oj prostownicy to ja nigdy nie uzywalam:shake: I nie mam zamiaru niszczyc wlosow:shake: A Bobis spi kolo babci;)[/quote] Ja nie uzywam codziennie wiec nie jest źle... a mam jakies ochronne spraye itp.. najwyżej bede miała zniszczone to sobie odpuszcze ją na troche.. O fajnie;) A kabik śpi na mojej kanapie......:P hehe:) Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.']Tylko:crazyeye::crazyeye: Super:multi::multi::multi::multi: Oj prostownicy to ja nigdy nie uzywalam:shake: I nie mam zamiaru niszczyc wlosow:shake: A Bobis spi kolo babci;)[/quote] No tylko 11 :multi: Ja też nigdy nie używam żadnych prostownic, lokownic itd. :roll: Ale też szczęście, że mam z natury prościutkie włosy ;) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Ja nie uzywam codziennie wiec nie jest źle... a mam jakies ochronne spraye itp.. najwyżej bede miała zniszczone to sobie odpuszcze ją na troche.. O fajnie;) A kabik śpi na mojej kanapie......:P hehe:)[/quote]A potem bdziesz lysa od tych wszystkich chemikaljow:evil_lol::evil_lol: Bobis to lubi spac na moich kolankach jak siedze na kompiku:evil_lol::evil_lol:;) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']No tylko 11 :multi: Ja też nigdy nie używam żadnych prostownic, lokownic itd. :roll: Ale też szczęście, że mam z natury prościutkie włosy ;)[/quote]Oj zazdraszczam ci tych wloskow, mi to po kpmpnaiu troche sie podkrecaja i maskara z nimi:shake::shake: Quote
Recommended Posts