Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Nie mogę uwierzyć, że zobaczę Bobibiątko :cool3: Wymiziam to psiątko :loveu:
dit: ach, te moje rymy :loveu :diabloti:[/quote]Hihi a Ja Bradusia:multi::multi: Oj bedzie sie dzialo:multi::multi::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hihi a Ja Bradusia:multi::multi: Oj bedzie sie dzialo:multi::multi::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Oj będzie sie działo :multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']Hihi ja to siedze w reczniku na glwoie hihi:lol:[/quote]

hehe:P ja teraz tez mam ręcznik na głowie;P
czeka mnie jeszcze suszenie włosków:P
hehe:) jak mi sie nie chce:P
A no i jestem juz oczywiście;p
A co robisz??

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Oj będzie sie działo :multi:[/quote]Niech szybciej tvn czas zleci i sie w koncu poznamy:multi::multi::multi:

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P ja teraz tez mam ręcznik na głowie;P
czeka mnie jeszcze suszenie włosków:P
hehe:) jak mi sie nie chce:P
A no i jestem juz oczywiście;p
A co robisz??[/quote]Ja tam suszarki nie uzywam, wole naturalnie suszyc:eviltong::eviltong:
A jem serek:eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Niech szybciej tvn czas zleci i sie w koncu poznamy:multi::multi::multi:
[/quote]
Huuuraaaa:multi:
A ty masz wzrost 162 cm? Jak tak to jesteś (tylko:diabloti: ) wyższa ode mnie o 12 cm:lol: Nie będzie takiej wielkiej różnicy;)

Posted

[quote name='gops']heheh znowu sie posty przesuwaja[/quote]To pewnie, dlatego cie nie zuwarzylam;)

[quote name='Asia&gordonisko']Huuuraaaa:multi:
A ty masz wzrost 162 cm? Jak tak to jesteś (tylko:diabloti: ) wyższa ode mnie o 12 cm:lol: Nie będzie takiej wielkiej różnicy;)[/quote]A ja nie wiem ile, ale tak ok. 165cm;) a ile wazysz?:diabloti::evil_lol::razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']
A ja nie wiem ile, ale tak ok. 165cm;) a ile wazysz?:diabloti::evil_lol::razz:[/quote]
Jaaaaa... patyczolek :shake: Przy wzroście 150 ważę 29 kg :roll: Ale ostatnio więcej jem więc może coś przybiorę na wadze;) :cool1:

Posted

[quote name='Izabela124.']Niech szybciej tvn czas zleci i sie w koncu poznamy:multi::multi::multi:

Ja tam suszarki nie uzywam, wole naturalnie suszyc:eviltong::eviltong:
A jem serek:eviltong:[/quote]

hehe:P
ja musze suszarki używac:P niestety;/
jak same sie suszą to sie wywijają;/ i wygladam jak nie powiem co i mam jeszcze grzywke wiec musze suszarka suszyć...

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Jaaaaa... patyczolek :shake: Przy wzroście 150 ważę 29 kg :roll: Ale ostatnio więcej jem więc może coś przybiorę na wadze;) :cool1:[/quote]:crazyeye: Ale chudzielec z ciebie:eviltong::evil_lol::evil_lol: Alv nie przejmuj sie, ja w wieku 16 lat tylko 45kg:roll:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P
ja musze suszarki używac:P niestety;/
jak same sie suszą to sie wywijają;/ i wygladam jak nie powiem co i mam jeszcze grzywke wiec musze suszarka suszyć...[/quote]Mi tez tak sie wywijaja no i tez mam taka noby grzywke:eviltong: Ale czasem wystarczy lakieru uzyc i wszusyko jest ok:evil_lol::evil_lol::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']:crazyeye: Ale chudzielec z ciebie:eviltong::evil_lol::evil_lol: Alv nie przejmuj sie, ja w wieku 16 lat tylko 45kg:roll:[/quote]
No to my takie dwa chudzielce :cool3:
Wiesz ze do wakacji pozostalo tylko [B]11 weekendow [/B]:multi: ALe się cieszkuję :multi::multi:

Posted

[quote name='Izabela124.']Mi tez tak sie wywijaja no i tez mam taka noby grzywke:eviltong: Ale czasem wystarczy lakieru uzyc i wszusyko jest ok:evil_lol::evil_lol::cool3::cool3:
[/quote]

hehe:P
ale w moim przypadku to smiesznie wyglada taka powywijana w kazdą strone grzywka;/
wiec wole wysuszyc suszarka:) a raz w tygodniu sobie prostuje i chociaz wtedy wyglądam normalnie;P hehe;)
A co u bobika?

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']No to my takie dwa chudzielce :cool3:
Wiesz ze do wakacji pozostalo tylko [B]11 weekendow [/B]:multi: ALe się cieszkuję :multi::multi:[/quote]Tylko:crazyeye::crazyeye: Super:multi::multi::multi::multi:

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P
ale w moim przypadku to smiesznie wyglada taka powywijana w kazdą strone grzywka;/
wiec wole wysuszyc suszarka:) a raz w tygodniu sobie prostuje i chociaz wtedy wyglądam normalnie;P hehe;)
A co u bobika?[/quote]Oj prostownicy to ja nigdy nie uzywalam:shake: I nie mam zamiaru niszczyc wlosow:shake: A Bobis spi kolo babci;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj prostownicy to ja nigdy nie uzywalam:shake: I nie mam zamiaru niszczyc wlosow:shake: A Bobis spi kolo babci;)[/quote]

Ja nie uzywam codziennie wiec nie jest źle... a mam jakies ochronne spraye itp..
najwyżej bede miała zniszczone to sobie odpuszcze ją na troche..
O fajnie;)
A kabik śpi na mojej kanapie......:P hehe:)

Posted

[quote name='Izabela124.']Tylko:crazyeye::crazyeye: Super:multi::multi::multi::multi:

Oj prostownicy to ja nigdy nie uzywalam:shake: I nie mam zamiaru niszczyc wlosow:shake: A Bobis spi kolo babci;)[/quote]
No tylko 11 :multi:
Ja też nigdy nie używam żadnych prostownic, lokownic itd. :roll:
Ale też szczęście, że mam z natury prościutkie włosy ;)

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Ja nie uzywam codziennie wiec nie jest źle... a mam jakies ochronne spraye itp..
najwyżej bede miała zniszczone to sobie odpuszcze ją na troche..
O fajnie;)
A kabik śpi na mojej kanapie......:P hehe:)[/quote]A potem bdziesz lysa od tych wszystkich chemikaljow:evil_lol::evil_lol: Bobis to lubi spac na moich kolankach jak siedze na kompiku:evil_lol::evil_lol:;)

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']No tylko 11 :multi:
Ja też nigdy nie używam żadnych prostownic, lokownic itd. :roll:
Ale też szczęście, że mam z natury prościutkie włosy ;)[/quote]Oj zazdraszczam ci tych wloskow, mi to po kpmpnaiu troche sie podkrecaja i maskara z nimi:shake::shake: