Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='dOgLoV']jak by nie robił przystanków to na pewno :evil_lol: on sie teraz zastanawia czy zółte mms nie sa z orzechami i czy te kolorowe to podróby buahahaha[/QUOTE]Żóta paczka m&m jest z orzechami :eviltong:

[quote name='Angi']MMSy są jak gejowskie orzechy :D[/QUOTE]Ha ha czemu? :D

[quote name='Majkowska']Jaki grzywek na tym zdjęciu piękny :loveu:[/QUOTE]Witam nowego gościa i zapraszam częściej :)

Posted

Ja tu wcale nie taka znowu nowa bo was podglądałam kilka razy ;)

Właśnie przeglądam wątek żeby się zapoznać z bohaterami - Bobik cudny:loveu:, na temat grzywka się już wypowiedziałam a jeszcze szukam Indii lub Indiego...

Posted

[quote name='Majkowska']Ja tu wcale nie taka znowu nowa bo was podglądałam kilka razy ;)

Właśnie przeglądam wątek żeby się zapoznać z bohaterami - Bobik cudny:loveu:, na temat grzywka się już wypowiedziałam a jeszcze szukam Indii lub Indiego...[/QUOTE]Indi to suczka, też chiński grzywacz, jej fotek za dużo nie ma, bo mieszka u współwłaścicielki, ale bardzo często ją widuję :) Zaraz na pierwszej stronie ją dodam :)

Posted

[quote name='Majkowska']Jakaś Lala mi mignęła bardzo ładna - to ona może?

No własnie, pierwsza strona taka wybrakowana :P

Zapraszam też do nas jak macie ochotę - choć wyście kiedyś u mnie byli :)[/QUOTE]Już ją dodałam na pierwszą stronę :)
Zaraz do was zajrzę :)

[quote name='Angi']moja pierwsza strona w galerii to dopiero ma braki :P[/QUOTE]To ją uzupełnij :D

Posted

[quote name='Angi']nie chce mi sie :P[/QUOTE]Leń :eviltong:

[quote name='kalyna']Noo piękna pierwsza strona :loveu:
I wsio wiadomo :evil_lol:

[/QUOTE]Dzięki :)

[quote name='Angi']kto ma wiedzieć to wie, zawsze zapytać się można ;)[/QUOTE]Ja ogarniam Twe psy, Coma- grzywacz, Alpina- ON, Pusia-starucha i Misia- west :eviltong:

Posted

ue, chyba że serio nie zauważyłam twojego postu. Przepraszam :oops:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/211655-Piese%C5%82y-i-sp%C3%B3%C5%82ka?p=21535064&highlight=Alpina#post21535064[/url]
tutaj masz, jeżeli cię dalej interesuje ;)

Posted

[quote name='Majkowska']

Wez tu z koleżanki przykład jakie ma piękne opisy i zdjęcia ;)[/QUOTE]Dziękuję :)

[quote name='kalyna']

ja poszłam za przykładem Izy i wreszcie zaktualizowałam :diabloti:[/QUOTE]No i tak ma być :D

Posted

[quote name='Angi']kto ma wiedzieć to wie, zawsze zapytać się można ;)[/QUOTE]

A jak to robimy, to marudzisz, że ciągle pytamy o to samo :eviltong:

P.S.
Ja bym podpisała na pierwszej stronie, że domowe imię to "Indi", bo ktoś tępy może nie zatrybić, że to ta sama suka :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']

P.S.
Ja bym podpisała na pierwszej stronie, że domowe imię to "Indi", bo ktoś tępy może nie zatrybić, że to ta sama suka :evil_lol:[/QUOTE]Na suwaczku urodzinowym jest napisane jej imię :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Na suwaczku urodzinowym jest napisane jej imię :eviltong:[/QUOTE]

Tylko to trochę mało czytelne :roll: Np. ja nie patrzę w ogóle na te suwaczki :eviltong: