Majkowska Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Jaki grzywek na tym zdjęciu piękny :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='dOgLoV']jak by nie robił przystanków to na pewno :evil_lol: on sie teraz zastanawia czy zółte mms nie sa z orzechami i czy te kolorowe to podróby buahahaha[/QUOTE]Żóta paczka m&m jest z orzechami :eviltong: [quote name='Angi']MMSy są jak gejowskie orzechy :D[/QUOTE]Ha ha czemu? :D [quote name='Majkowska']Jaki grzywek na tym zdjęciu piękny :loveu:[/QUOTE]Witam nowego gościa i zapraszam częściej :) Quote
łamAga Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Izabela124.']Żóta paczka m&m jest z orzechami :eviltong: [/QUOTE] oooo widzisz ;) Quote
Izabela124. Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='dOgLoV']oooo widzisz ;)[/QUOTE]:) [quote name='magdabroy']Iza, ładnie Ci w czerwonym :)[/QUOTE]Dziękuję :) Quote
Majkowska Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ja tu wcale nie taka znowu nowa bo was podglądałam kilka razy ;) Właśnie przeglądam wątek żeby się zapoznać z bohaterami - Bobik cudny:loveu:, na temat grzywka się już wypowiedziałam a jeszcze szukam Indii lub Indiego... Quote
Izabela124. Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='Majkowska']Ja tu wcale nie taka znowu nowa bo was podglądałam kilka razy ;) Właśnie przeglądam wątek żeby się zapoznać z bohaterami - Bobik cudny:loveu:, na temat grzywka się już wypowiedziałam a jeszcze szukam Indii lub Indiego...[/QUOTE]Indi to suczka, też chiński grzywacz, jej fotek za dużo nie ma, bo mieszka u współwłaścicielki, ale bardzo często ją widuję :) Zaraz na pierwszej stronie ją dodam :) Quote
Majkowska Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Jakaś Lala mi mignęła bardzo ładna - to ona może? No własnie, pierwsza strona taka wybrakowana :P Zapraszam też do nas jak macie ochotę - choć wyście kiedyś u mnie byli :) Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 moja pierwsza strona w galerii to dopiero ma braki :P Quote
Izabela124. Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='Majkowska']Jakaś Lala mi mignęła bardzo ładna - to ona może? No własnie, pierwsza strona taka wybrakowana :P Zapraszam też do nas jak macie ochotę - choć wyście kiedyś u mnie byli :)[/QUOTE]Już ją dodałam na pierwszą stronę :) Zaraz do was zajrzę :) [quote name='Angi']moja pierwsza strona w galerii to dopiero ma braki :P[/QUOTE]To ją uzupełnij :D Quote
kalyna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Noo piękna pierwsza strona :loveu: I wsio wiadomo :evil_lol: Właśnie Angi, ogarnij pierwszą stronę, bo ciężko nadążyć :cool3: Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 kto ma wiedzieć to wie, zawsze zapytać się można ;) Quote
Majkowska Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Angi']kto ma wiedzieć to wie, zawsze zapytać się można ;)[/QUOTE] Ja pytałam, pieski chwalić chciałam to nie otrzymałam odpowiedzi ... Quote
Izabela124. Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='Angi']nie chce mi sie :P[/QUOTE]Leń :eviltong: [quote name='kalyna']Noo piękna pierwsza strona :loveu: I wsio wiadomo :evil_lol: [/QUOTE]Dzięki :) [quote name='Angi']kto ma wiedzieć to wie, zawsze zapytać się można ;)[/QUOTE]Ja ogarniam Twe psy, Coma- grzywacz, Alpina- ON, Pusia-starucha i Misia- west :eviltong: Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Majkowska']Ja pytałam, pieski chwalić chciałam to nie otrzymałam odpowiedzi ...[/QUOTE] pytałaś i ci odpowiedziałam, pamiętam to ;) Quote
Majkowska Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ale zdjęc nie widziałam.. Wez tu z koleżanki przykład jakie ma piękne opisy i zdjęcia ;) Quote
kalyna Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Angi nie tłumacz się, wszyscy chcą pierwszą stronę :eviltong: ja poszłam za przykładem Izy i wreszcie zaktualizowałam :diabloti: Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 ue, chyba że serio nie zauważyłam twojego postu. Przepraszam :oops: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/211655-Piese%C5%82y-i-sp%C3%B3%C5%82ka?p=21535064&highlight=Alpina#post21535064[/url] tutaj masz, jeżeli cię dalej interesuje ;) Quote
Izabela124. Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='Majkowska'] Wez tu z koleżanki przykład jakie ma piękne opisy i zdjęcia ;)[/QUOTE]Dziękuję :) [quote name='kalyna'] ja poszłam za przykładem Izy i wreszcie zaktualizowałam :diabloti:[/QUOTE]No i tak ma być :D Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Jak pomijam jakiś post to się upominać! :diabloti: Quote
*Magda* Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='Angi']kto ma wiedzieć to wie, zawsze zapytać się można ;)[/QUOTE] A jak to robimy, to marudzisz, że ciągle pytamy o to samo :eviltong: P.S. Ja bym podpisała na pierwszej stronie, że domowe imię to "Indi", bo ktoś tępy może nie zatrybić, że to ta sama suka :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 [quote name='magdabroy'] P.S. Ja bym podpisała na pierwszej stronie, że domowe imię to "Indi", bo ktoś tępy może nie zatrybić, że to ta sama suka :evil_lol:[/QUOTE]Na suwaczku urodzinowym jest napisane jej imię :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='Izabela124.']Na suwaczku urodzinowym jest napisane jej imię :eviltong:[/QUOTE] Tylko to trochę mało czytelne :roll: Np. ja nie patrzę w ogóle na te suwaczki :eviltong: Quote
Recommended Posts