Gioco Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 [quote name='Izabela124.']Witam, dawno Cię u mnie nie było :) Fajnie, że zajrzałaś :)[/QUOTE] Ogólnie mnie dawno nie było ale jak jestem to zaglądam... tylko nie zawsze się odzywam ;-) Quote
Alicja Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Mała jest rewelacyjna .:loveu: Kurcze z tą myszą to niefajnie , oby zdechła z przyczyn naturalnych , a nie z pomocą jakies trutki ... Quote
Asiaczek Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Nonono, nastepna grzywka... Ale to bylo do przewidzenia:) pzdr. Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Nasza Qwendi własnie wyczyściła kuwetę kotów :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='dOgLoV']Nasza Qwendi własnie wyczyściła kuwetę kotów :diabloti:[/QUOTE] Fuuuuuuuuuuuuuuuj :roll: Dlatego u mnie pies nie ma dostępu do kuwety ;) Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']Fuuuuuuuuuuuuuuuj :roll: Dlatego u mnie pies nie ma dostępu do kuwety ;)[/QUOTE] u nas niby też nie ma ale Qwendi jest ostatnio niemożliwa :mad: Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='dOgLoV']u nas niby też nie ma ale Qwendi jest ostatnio niemożliwa :mad:[/QUOTE] Faceta jej się chce :diabloti: Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']Faceta jej się chce :diabloti:[/QUOTE] ma Nerona niech korzysta , bez żadnych konsekwencji , moze korzystać do woli :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='dOgLoV']ma Nerona niech korzysta , bez żadnych konsekwencji , moze korzystać do woli :diabloti:[/QUOTE] Neron to nie facet, tylko eunuch :eviltong: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='Gioco']Ogólnie mnie dawno nie było ale jak jestem to zaglądam... tylko nie zawsze się odzywam ;-)[/QUOTE] Rozumiem :) [quote name='Alicja']Mała jest rewelacyjna .:loveu: Kurcze z tą myszą to niefajnie , oby zdechła z przyczyn naturalnych , a nie z pomocą jakies trutki ...[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Jak się czuje Kiss ?[/QUOTE]Kiss czuje się wyśmienicie, więc myszka zdechła z przyczyn naturalnych :) [quote name='Asiaczek']Nonono, nastepna grzywka... Ale to bylo do przewidzenia:) pzdr.[/QUOTE]No ja już jestem zakochana po uszy w grzywaczach :) [quote name='dOgLoV']Nasza Qwendi własnie wyczyściła kuwetę kotów :diabloti:[/QUOTE]Ha ha pasowałaby do Kissa :D Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']Neron to nie facet, tylko eunuch :eviltong:[/QUOTE] Neron powiedział żę strzela focha na Ciebie za tego eunucha :eviltong: [quote name='Izabela124.'] Ha ha pasowałaby do Kissa :D[/QUOTE] moze je dopuścimy ?? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='dOgLoV'] moze je dopuścimy ?? :diabloti:[/QUOTE]Ha ha wyszłyby mutanty :D Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Izabela124.']Ha ha wyszłyby mutanty :D[/QUOTE] hahahahaha ciekawe co by to wyszlo :diabloti: Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='dOgLoV']Neron powiedział żę strzela focha na Ciebie za tego eunucha :eviltong: [/QUOTE] Eunuch, to osobnik bez jajek, więc nie ma za co strzelać focha :eviltong: [quote name='dOgLoV']hahahahaha ciekawe co by to wyszlo :diabloti:[/QUOTE] Łyse tybetany :evil_lol: Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']Eunuch, to osobnik bez jajek, więc nie ma za co strzelać focha :eviltong: Łyse tybetany :evil_lol:[/QUOTE] neron cały czas myśli ze je ma :diabloti: a feeee to nie było by fajne :eviltong: Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='dOgLoV']neron cały czas myśli ze je ma :diabloti: a feeee to nie było by fajne :eviltong:[/QUOTE] Czyli ma problem z myśleniem jak jego pani :diabloti::loveu: A czemu, fajnie :D Quote
Izabela124. Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 Myślę, ze by wyszły psy wyglądające jakby miały świerzba :D Quote
łamAga Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='magdabroy']Czyli ma problem z myśleniem jak jego pani :diabloti::loveu: A czemu, fajnie :D[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Izabela124.']Myślę, ze by wyszły psy wyglądające jakby miały świerzba :D[/QUOTE] to dostala byś wszystkie szczeniaki zamiast kasy za krycie :eviltong: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='dOgLoV'] to dostala byś wszystkie szczeniaki zamiast kasy za krycie :eviltong:[/QUOTE]W życiu :eviltong: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [B]Właśnie dostałam info, że Lala miała RTG i będzie czwórka dzieci Kissowo-Lalowych [/B]:loveu: Quote
xxxkaluniaxxx Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Kurcze nie zgadłam :diabloti: to teraz czekamy na rozwiązanie :multi: Quote
Izabela124. Posted October 16, 2013 Author Posted October 16, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Kurcze nie zgadłam :diabloti: to teraz czekamy na rozwiązanie :multi:[/QUOTE]Też czekam niecierpliwie :loveu: Quote
*Magda* Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 A RTG się pomyliło i będzie 10 szczyli :diabloti: Quote
jamnicze Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 No proszę ile tu wiadomości :) A Kiss poznał już twoje drugie maleństwo? Jej tatuś mi się podoba ;) Ciekawe ile faktycznie się urodzi małych kisulków? Na kiedy jest termin? Quote
Recommended Posts