łamAga Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: dziękuję :B-fly: ale ona fajna i jakie słodkie ma okularki :loveu: Quote
*Magda* Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Jutro nie będzie pamiętała, że widziała zdjęcie :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: dziękuję :B-fly: ale ona fajna i jakie słodkie ma okularki :loveu:[/QUOTE]To diabeł wcielony :diabloti: Do słodkosci to jej dużo brakuje, no chyba, że coś ode mnie chce :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='magdabroy']Jutro nie będzie pamiętała, że widziała zdjęcie :diabloti:[/QUOTE]Na bank!!!!!!!!! Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='magdabroy']Jutro nie będzie pamiętała, że widziała zdjęcie :diabloti:[/QUOTE] [quote name='Izabela124.']Na bank!!!!!!!!![/QUOTE] az tak źle ze mną nie jest :eviltong: tak za miesiac moge nie pamieam ale jutro na pewno bede pamietała :eviltong: [quote name='Izabela124.']To diabeł wcielony :diabloti: Do słodkosci to jej dużo brakuje, no chyba, że coś ode mnie chce :diabloti:[/QUOTE] ja stwierdzam ze dzieci "tych" czasów są bardzoooo niegrzeczne :diabloti: ale Olcia wyglada na grzeczniutką :lol: Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='dOgLoV']az tak źle ze mną nie jest :eviltong: tak za miesiac moge nie pamieam ale jutro na pewno bede pamietała :eviltong: ja stwierdzam ze dzieci "tych" czasów są bardzoooo niegrzeczne :diabloti: ale Olcia wyglada na grzeczniutką :lol:[/QUOTE]Myślę, że za maks tydzień nie będziesz pamiętała :eviltong: No co Ty, ona serio grzeczna nie jest :shake: Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Izabela124.']Myślę, że za maks tydzień nie będziesz pamiętała :eviltong: No co Ty, ona serio grzeczna nie jest :shake:[/QUOTE] będe ! :diabloti: też pyskuje i zawsze ma racje ?? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='dOgLoV']będe ! :diabloti: też pyskuje i zawsze ma racje ?? :diabloti:[/QUOTE]Zobaczymy :D I to jak! I mnie bije :( Quote
łamAga Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Izabela124.']Zobaczymy :D I to jak! I mnie bije :([/QUOTE] biedactwo :glaszcze:taka duza i sie daje bić :eviltong: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=tG7iKolfE5A&feature=youtu.be[/URL] pośmiej sie trochę bo ja pekłam ze śmiechu , skąd sie tacy ludzie jak on biorą to ja nie wiem :lol: i dobranoc bo owoli uciekam ;) Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='dOgLoV']biedactwo :glaszcze:taka duza i sie daje bić :eviltong: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=tG7iKolfE5A&feature=youtu.be[/URL] pośmiej sie trochę bo ja pekłam ze śmiechu , skąd sie tacy ludzie jak on biorą to ja nie wiem :lol: i dobranoc bo owoli uciekam ;)[/QUOTE]Dzieci się teraz nie bije, to nie mogę oddać :eviltong: O ja pier**** Czy to ten psychiczny Bolek? Ha ha ha jakie farmazony :evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Taa to Bolek :evil_lol: Polski Cesar Millan :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='xxxkaluniaxxx']Taa to Bolek :evil_lol: Polski Cesar Millan :diabloti:[/QUOTE]Jakaś masakra :D Quote
angineuuka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 miałam się dawno zapytać xd dlaczego masz collaka na avku? xD Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Angi']miałam się dawno zapytać xd dlaczego masz collaka na avku? xD[/QUOTE] To owczarek szetlandzki :eviltong: Bo to moja niespełniona miłość, Kiss miał być szetlandem :) Quote
Izabela124. Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 [quote name='Angi']na avku można się pomylić :p[/QUOTE]No jasne :) Quote
łamAga Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Sebastiana wujek ma szetlanda , jak Qwendi ma cieczke a u nas są z Orkanem to sie biedak męczy włazi na nia piszczy :diabloti: Quote
natija Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Rróżnorodność tematów nie ma co;-) ale jest ciekawie za to;-) Quote
Błyskotka Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Miłego dnia :) Jak czytamy odnośnie Olci to pozory mylą :evil_lol:. Quote
Izabela124. Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='dOgLoV']Sebastiana wujek ma szetlanda , jak Qwendi ma cieczke a u nas są z Orkanem to sie biedak męczy włazi na nia piszczy :diabloti:[/QUOTE]Ha ha patrz żeby przypadkiem jej nie zapłodnił :evil_lol: [quote name='natija']Rróżnorodność tematów nie ma co;-) ale jest ciekawie za to;-)[/QUOTE]Trzeba rozmawiać o wszystkim :) [quote name='Błyskotka']Miłego dnia :) Jak czytamy odnośnie Olci to pozory mylą :evil_lol:.[/QUOTE]Ha ha tak, pozory bardzo mylą :D Quote
*Magda* Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='Angi']na avku można się pomylić :p[/QUOTE] Z daleka widać, że to shelti :eviltong: Jak my byliśmy kiedyś z cieczkującą Torą u szwagra, to ich shelti tylko pilnował Tory przed innymi psami :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='magdabroy']Z daleka widać, że to shelti :eviltong: Jak my byliśmy kiedyś z cieczkującą Torą u szwagra, to ich shelti tylko pilnował Tory przed innymi psami :evil_lol:[/QUOTE]Ona ślepa :evil_lol: ha ha bodyguard :D Quote
Asiaczek Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Naoglądalam się ciepłych fotek z Egiptu i teraz ni emogę patrzec na pogode za oknem, buuuuu.... Pzdr. Quote
Luzia Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='Izabela124.']Dzieci się teraz nie bije, to nie mogę oddać :eviltong: [/QUOTE] A kto tak powiedział? :siara: Quote
Izabela124. Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='Asiaczek']Naoglądalam się ciepłych fotek z Egiptu i teraz ni emogę patrzec na pogode za oknem, buuuuu.... Pzdr.[/QUOTE]mam tak samo, a jak sobie przypomnę te upały to już w ogóle mnie ściska... [quote name='Luzia']A kto tak powiedział? :siara:[/QUOTE]Wszyscy tak mówią :D Quote
Recommended Posts