Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='dOgLoV']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: dziękuję :B-fly:

ale ona fajna i jakie słodkie ma okularki :loveu:[/QUOTE]To diabeł wcielony :diabloti: Do słodkosci to jej dużo brakuje, no chyba, że coś ode mnie chce :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Jutro nie będzie pamiętała, że widziała zdjęcie :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Izabela124.']Na bank!!!!!!!!![/QUOTE]

az tak źle ze mną nie jest :eviltong: tak za miesiac moge nie pamieam ale jutro na pewno bede pamietała :eviltong:

[quote name='Izabela124.']To diabeł wcielony :diabloti: Do słodkosci to jej dużo brakuje, no chyba, że coś ode mnie chce :diabloti:[/QUOTE]

ja stwierdzam ze dzieci "tych" czasów są bardzoooo niegrzeczne :diabloti: ale Olcia wyglada na grzeczniutką :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']az tak źle ze mną nie jest :eviltong: tak za miesiac moge nie pamieam ale jutro na pewno bede pamietała :eviltong:

ja stwierdzam ze dzieci "tych" czasów są bardzoooo niegrzeczne :diabloti: ale Olcia wyglada na grzeczniutką :lol:[/QUOTE]Myślę, że za maks tydzień nie będziesz pamiętała :eviltong:
No co Ty, ona serio grzeczna nie jest :shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']Myślę, że za maks tydzień nie będziesz pamiętała :eviltong:
No co Ty, ona serio grzeczna nie jest :shake:[/QUOTE]

będe ! :diabloti:

też pyskuje i zawsze ma racje ?? :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Zobaczymy :D
I to jak! I mnie bije :([/QUOTE]

biedactwo :glaszcze:taka duza i sie daje bić :eviltong:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=tG7iKolfE5A&feature=youtu.be[/URL] pośmiej sie trochę bo ja pekłam ze śmiechu , skąd sie tacy ludzie jak on biorą to ja nie wiem :lol:

i dobranoc bo owoli uciekam ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']biedactwo :glaszcze:taka duza i sie daje bić :eviltong:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=tG7iKolfE5A&feature=youtu.be[/URL] pośmiej sie trochę bo ja pekłam ze śmiechu , skąd sie tacy ludzie jak on biorą to ja nie wiem :lol:

i dobranoc bo owoli uciekam ;)[/QUOTE]Dzieci się teraz nie bije, to nie mogę oddać :eviltong:
O ja pier**** Czy to ten psychiczny Bolek? Ha ha ha jakie farmazony :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Sebastiana wujek ma szetlanda , jak Qwendi ma cieczke a u nas są z Orkanem to sie biedak męczy włazi na nia piszczy :diabloti:[/QUOTE]Ha ha patrz żeby przypadkiem jej nie zapłodnił :evil_lol:

[quote name='natija']Rróżnorodność tematów nie ma co;-) ale jest ciekawie za to;-)[/QUOTE]Trzeba rozmawiać o wszystkim :)

[quote name='Błyskotka']Miłego dnia :) Jak czytamy odnośnie Olci to pozory mylą :evil_lol:.[/QUOTE]Ha ha tak, pozory bardzo mylą :D

Posted

[quote name='Angi']na avku można się pomylić :p[/QUOTE]

Z daleka widać, że to shelti :eviltong:

Jak my byliśmy kiedyś z cieczkującą Torą u szwagra, to ich shelti tylko pilnował Tory przed innymi psami :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Z daleka widać, że to shelti :eviltong:

Jak my byliśmy kiedyś z cieczkującą Torą u szwagra, to ich shelti tylko pilnował Tory przed innymi psami :evil_lol:[/QUOTE]Ona ślepa :evil_lol:
ha ha bodyguard :D

Posted

[quote name='Asiaczek']Naoglądalam się ciepłych fotek z Egiptu i teraz ni emogę patrzec na pogode za oknem, buuuuu....

Pzdr.[/QUOTE]mam tak samo, a jak sobie przypomnę te upały to już w ogóle mnie ściska...

[quote name='Luzia']A kto tak powiedział? :siara:[/QUOTE]Wszyscy tak mówią :D