Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Zobaczymy, ja obstawiam max 5 :lol:

Tak, i czuje, ze tych rezerwacji wiecej niz szczyli sie urodzi ha ha[/QUOTE]
A ile może się max urodzić szczeniaków u grzywacza?
[quote name='magdabroy']A są już rezerwacje na szczylki??[/QUOTE]
Dobry hodowca zawsze ma sporo rezerwacji. Jedna hodowczyni niufków jak z nią rozmawiałam mówiła mi, że jak już będę mogła mieć nf to mam do niej napisać nawet 6 mies przed kryciem bo ma tyle chętnych, a mioty niezbyt często, dlatego tyle chętnych ;)
[quote name='Izabela124.']Ha ha z tą chałupą byłabym mu bardzo wdzięczna :D
Ale dziwna jesteś :eviltong: Jak można nie lubić ciepełka? :shake:[/QUOTE]
ja też nie lubię ciepła powyżej 25*:evil_lol:

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='vege*']A ile może się max urodzić szczeniaków u grzywacza?

Dobry hodowca zawsze ma sporo rezerwacji. Jedna hodowczyni niufków jak z nią rozmawiałam mówiła mi, że jak już będę mogła mieć nf to mam do niej napisać nawet 6 mies przed kryciem bo ma tyle chętnych, a mioty niezbyt często, dlatego tyle chętnych ;)

ja też nie lubię ciepła powyżej 25*:evil_lol:[/QUOTE]Ostatmio w Norwegi urodziło się 10grzywaczy w jednym miocie :crazyeye: Rzadko tyle się rodzi, najczęściej 4
To prawda :)
Kolejna dziwna :eviltong:

Posted

[quote name='vege*']10 aż? Sporo.

Rok temu jedna niufka urodziła chyba 15 szczeniaków, ale dwa umarły. reszta urodziła się zdrowa.[/QUOTE]Ta suka akurat miała dwa mioty i w jednym 10 a w drugim 9 szczeniaków, to ona: [url]http://www.chinesecrested.no/en/registry/90858/Bellini+Sorbet+Only+Salsa.html[/url]
Zjedź na sam dół, tam masz jej mioty

Posted

[quote name='Izabela124.']Ta suka akurat miała dwa mioty i w jednym 10 a w drugim 9 szczeniaków, to ona: [URL]http://www.chinesecrested.no/en/registry/90858/Bellini+Sorbet+Only+Salsa.html[/URL]
Zjedź na sam dół, tam masz jej mioty[/QUOTE]

Z taką suką, to interes się kręci :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Wow, pewnie niezłego szoku doznała hodowczyni widząc taką gromadkę :lol:[/QUOTE]
Ja na początku bym się cieszyła, ale piranie by zaczęły łazić to bym już nie była szczęśliwa :D

Posted

Właśnie taka gromadka jest fajna jak jeszcze nie chodzi :evil_lol: W 2012 hodowla dogów (nawet tu jest na forum) "Czar Olbrzyma" miała swój pierwszy miot i 15 maluchów :evil_lol: tu to już hardcore przy 15 biegających 2 mies dogach:evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Właśnie taka gromadka jest fajna jak jeszcze nie chodzi :evil_lol: W 2012 hodowla dogów (nawet tu jest na forum) "Czar Olbrzyma" miała swój pierwszy miot i 15 maluchów :evil_lol: tu to już hardcore przy 15 biegających 2 mies dogach:evil_lol:[/QUOTE]Widziałam, czytam ich galerię :D Ale to musi być hardcore 15 takich psów :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Widziałam, czytam ich galerię :D Ale to musi być hardcore 15 takich psów :diabloti:[/QUOTE]
Dodając, że każdy 2 mies dog waży przeważnie 10-13 kg :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Dodając, że każdy 2 mies dog waży przeważnie 10-14 kg :diabloti:[/QUOTE]
Hardcore jak nic :evil_lol: Od zawsze uwielbiam arlekiny, kiedyś takiego będę miała razem ze stadem grzywaczy, szetlandem i płowym buldożkiem francuskim :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']15 małych dogów. :diabloti:[/QUOTE]
:loveu:
[quote name='Izabela124.']Hardcore jak nic :evil_lol: Od zawsze uwielbiam arlekiny, kiedyś takiego będę miała razem ze stadem grzywaczy, szetlandem i płowym buldożkiem francuskim :diabloti:[/QUOTE]
Ja bym chciała całego czarnego kopiowanego :loveu: A jak nie kopiowanego to obojętnie byleby nie merle :evil_lol:
[quote name='Izabela124.']Małe są spoko, gorzej jak podrosną :evil_lol:[/QUOTE]
Właśnie duże są fajne :) Pilnowałam w tamtym roku na wystawie koleżance jej 9 mies sunie, była wielka jak na ten wiek, ale przeurocza :)

Posted

[quote name='vege*']:loveu:

Ja bym chciała całego czarnego kopiowanego :loveu: A jak nie kopiowanego to obojętnie byleby nie merle :evil_lol:

Właśnie duże są fajne :) Pilnowałam w tamtym roku na wystawie koleżance jej 9 mies sunie, była wielka jak na ten wiek, ale przeurocza :)[/QUOTE]
Mi tylko arlekiny się podobają, ale ja mam takie manie na punkcie koloru :D
Jeden taki duży fajny, ale nie 15 :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Mi tylko arlekiny się podobają, ale ja mam takie manie na punkcie koloru :D
Jeden taki duży fajny, ale nie 15 :eviltong:[/QUOTE]
+ kilka dorosłych :diabloti:
[quote name='Angi']bezdomniaka to ja też mam :P[/QUOTE]
ja mam 4 bezdomniaki :evil_lol: