Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Luzia']OMG Kiss prawie czarny się zrobił :mdleje:[/QUOTE]Teraz jest czarny :D Uroli lata ha ha

[quote name='Ty$ka']Ależ Olcia się nabawiła na placu zabaw :loveu:[/QUOTE]Ona uwielbia bawić się tam :)

[quote name='Ania!']Ale sesyjka :lol: I jak ładnie w trójkę wyglądają ;)[/QUOTE]Prawda :)

Posted

[B]Kiss 6 maja miał badanie rzepek z wynikiem 0/0 clear, wolny od chorób a także badanie oczu CERF z wynikiem clear, czysty. Jestem bardzo zadowolona :)[/B] [B]Każdy grzywacz powinien mieć takie badania robione. Jednak z tym jest bardzo różnie. CERF robi się co roku.[/B]

[URL=http://s216.photobucket.com/user/Izabela124/media/New%202013/CERF2013-1.jpg.html][IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/CERF2013-1.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Luzia']gorzej już na przykład z badaniami BC które trzeba robić za granicą i koszty zdecydowanie większe..[/QUOTE]
Grzywacze też maja takie badania co trzeba za granicą robić. Ale to pobiera się wymaz i samemu wysyła. Teraz Kissowi robiłam dwa takie badania. Wysyłałam do Czech próbki. On na te choroby teoretycznie jest czysty po przodkach/rodzicach. Ale to już kilka pokoleń i lepiej spr czy jednak gdzieś nie sfałszowano wyników. Badałam na pll i prcd-PRA

Posted

[quote name='Luzia']u burdelków też próbki się wysyła ale mimo wszystko koszty jednak większe :)[/QUOTE]
No jasne, że większe. Taki duet pll + pra to koszt ok.110 euro. Jak się robi oddzielnie to drożej wychodzi. Ale z moim szczęściem akurat trafiłam na promocję i zapłaciłam 85 euro :D

Posted

[quote name='Luzia']kiedy Kiss się dzieciątek doczeka? no chyba że już jakieś zmajstrował ;)[/QUOTE]Jeszcze nie jest reproduktorem :eviltong: Jeszcze z dwóch wystaw musi uzyskać ocenę doskonałą :) Kolejna wystawa 2 czerwca w Lesznie :D