Izabela124. Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='M&S']Marysia ma sesję, niestety...[/QUOTE]To już nie mam pomysłów. Innym razem się razem zabierzemy :) Quote
M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Izabela124.']To już nie mam pomysłów. Innym razem się razem zabierzemy :)[/QUOTE] Wiem i dlatego niestety nie pojadę:shake: Iza, a gdzie Ty teraz urzędujesz? Quote
Izabela124. Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='M&S']Wiem i dlatego niestety nie pojadę:shake: Iza, a gdzie Ty teraz urzędujesz?[/QUOTE]Jestem cały czas w Suwałkach :( Ale przed wystawami jestem zawsze w Wawie Quote
Kaaasia Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Izabela124.'] No jasne :) Już moje dwa marzenia się spełniły :) Teraz czas na kolejne :)[/QUOTE] Marzenia trzeba spełniać :smile: Ja w tym roku biorę się ostro za swoje, bo jak nie teraz to kiedy ;) Quote
M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Izabela124.']Jestem cały czas w Suwałkach :( Ale przed wystawami jestem zawsze w Wawie[/QUOTE] Myslała, że zakotwiczysz w Warszawie. Quote
Izabela124. Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='Kaaasia']Marzenia trzeba spełniać :smile: Ja w tym roku biorę się ostro za swoje, bo jak nie teraz to kiedy ;)[/QUOTE]Właśnie, dobrze myślisz :) [quote name='M&S']Myslała, że zakotwiczysz w Warszawie.[/QUOTE]Ciągle chcę to zrobić, ale pracy brak :( A bez tego nie wyprowadzę się Quote
betty_labrador Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 to zycze powodzenia w szukaniu pracy w Wawie. Wiem ze nie jest łątwo. A o jakiej branży ewentualnie myślałaś? :) zeby co np robic ?:) Quote
Izabela124. Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='M&S']No jasne, rozumiem.[/QUOTE]:) [quote name='betty_labrador']to zycze powodzenia w szukaniu pracy w Wawie. Wiem ze nie jest łątwo. A o jakiej branży ewentualnie myślałaś? :) zeby co np robic ?:)[/QUOTE] Najbardziej to w lecznicy (jestem tech. wet) oraz ogólnie coś związanego ze zwierzętami. Ale inną pracą też nie pogardzę :) Quote
Izabela124. Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='M&S']A do warszawskiego ZOO składałaś CV?[/QUOTE]Nie, nawet o tym nie pomyślałam ha ha Quote
M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Izabela124.']Nie, nawet o tym nie pomyślałam ha ha[/QUOTE] To może trzeba pomyśleć;) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='M&S']Hej, wysłałam maila....[/QUOTE]Odczytany i odp :) Quote
M&S Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Izabela124.']Odczytany i odp :)[/QUOTE] Poszedł zwrotny;) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='M&S']Poszedł zwrotny;)[/QUOTE]I ode mnie :) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='M&S']:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/QUOTE] Ciekawe czemu nie działa mi odp na wiadomości na dogo :( Quote
M&S Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Izabela124.']Ciekawe czemu nie działa mi odp na wiadomości na dogo :([/QUOTE] Nie mam pojęcia, ale dogo ciut świruje...... Quote
Izabela124. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='M&S']Nie mam pojęcia, ale dogo ciut świruje......[/QUOTE] Bardzo świruje. Nie mogę pisać w żadnym wątku, w ogóle nic nie mogę robić tylko czytać :( Cytowac też nie mogę w innych wątkach :( No i na wiadomości odp nie mogę. Dogo się zepsuło Quote
Oscar Patric Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 trzymamy kciuki abyś znalazła pracę,pozdrawiamy:) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 M&S- wkurza mnie te sepsute dogo :angryy: unikatowydiament- dzięki :) Quote
angineuuka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 mogłabyś mi polecić jakieś hodowle grzywków hl ze Śląska? :lol: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='Angi']mogłabyś mi polecić jakieś hodowle grzywków hl ze Śląska? :lol:[/QUOTE]Zaraz wyślę Ci na pw :D Quote
Recommended Posts