Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']To już nie mam pomysłów. Innym razem się razem zabierzemy :)[/QUOTE]

Wiem i dlatego niestety nie pojadę:shake:

Iza, a gdzie Ty teraz urzędujesz?

Posted

[quote name='Izabela124.']

No jasne :) Już moje dwa marzenia się spełniły :) Teraz czas na kolejne :)[/QUOTE]
Marzenia trzeba spełniać :smile:
Ja w tym roku biorę się ostro za swoje, bo jak nie teraz to kiedy ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Jestem cały czas w Suwałkach :( Ale przed wystawami jestem zawsze w Wawie[/QUOTE]

Myslała, że zakotwiczysz w Warszawie.

Posted

[quote name='Kaaasia']Marzenia trzeba spełniać :smile:
Ja w tym roku biorę się ostro za swoje, bo jak nie teraz to kiedy ;)[/QUOTE]Właśnie, dobrze myślisz :)

[quote name='M&S']Myslała, że zakotwiczysz w Warszawie.[/QUOTE]Ciągle chcę to zrobić, ale pracy brak :( A bez tego nie wyprowadzę się

Posted

[quote name='M&S']No jasne, rozumiem.[/QUOTE]:)

[quote name='betty_labrador']to zycze powodzenia w szukaniu pracy w Wawie. Wiem ze nie jest łątwo. A o jakiej branży ewentualnie myślałaś? :) zeby co np robic ?:)[/QUOTE]
Najbardziej to w lecznicy (jestem tech. wet) oraz ogólnie coś związanego ze zwierzętami. Ale inną pracą też nie pogardzę :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Ciekawe czemu nie działa mi odp na wiadomości na dogo :([/QUOTE]

Nie mam pojęcia, ale dogo ciut świruje......

Posted

[quote name='M&S']Nie mam pojęcia, ale dogo ciut świruje......[/QUOTE]
Bardzo świruje. Nie mogę pisać w żadnym wątku, w ogóle nic nie mogę robić tylko czytać :( Cytowac też nie mogę w innych wątkach :( No i na wiadomości odp nie mogę. Dogo się zepsuło