Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale następnym razem proszę nie robić takich pomyłek :evil_lol:[/QUOTE]
Obiecuję mimo podeszłego wieku i zaawansowanej sklerozy pamiętać o Wszystkich :evil_lol:

Posted

[quote name='jamnicze']I co tam u Bobisia?

Mały żywiołek :diabloti:
[URL]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_9731_zps3e673ac0.jpg[/URL][/QUOTE]Bobiś czuje świetnie. W ogóle nie widać żeby był chory :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Witaj wieczorową porą :)[/QUOTE]

Taka późna pora, że ledwo nadrobiłam wszystkie galerie i zaraz idę spać :roll: A jutro znowu będę nadrabiać :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Taka późna pora, że ledwo nadrobiłam wszystkie galerie i zaraz idę spać :roll: A jutro znowu będę nadrabiać :evil_lol:[/QUOTE]Musisz ograniczyć ilość odwiedzajacych galerii :lol: Ja tam z nadrabianiem nie mam problemów jeżeli wchodzę na dogo codziennie. Gorzej jeśli nie ma mnie kilka dni :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Musisz ograniczyć ilość odwiedzajacych galerii :lol: Ja tam z nadrabianiem nie mam problemów jeżeli wchodzę na dogo codziennie. Gorzej jeśli nie ma mnie kilka dni :diabloti:[/QUOTE]

Zacznę od ograniczenia Twojej :evil_lol::eviltong: Żartowałam ;)
Nadrobić jakoś nadrabiam ;) Gorzej jak w między czasie jeszcze piszę z Agnieszką albo Izą :roll: A my takie gaduły, że nie wiemy kiedy przestać :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Zacznę od ograniczenia Twojej :evil_lol::eviltong: Żartowałam ;)
Nadrobić jakoś nadrabiam ;) Gorzej jak w między czasie jeszcze piszę z Agnieszką albo Izą :roll: A my takie gaduły, że nie wiemy kiedy przestać :evil_lol:[/QUOTE]:eviltong:
Jesteście uzależnione :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Wolę być uzależnioa od dogo niż od fajek, wódki itp. ;)[/QUOTE]No z tym się zgodzę :) Też jestem trochę uzależniona od dogo, bo codziennie muszę tu wejść :lol: