DarkAngels Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę. Tam gdzieś napewno musi być Twój kochany i jedyny domek z pełną miską jedzenia :) Quote
Tigraa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dopiero trafiłam na wątek. Dzielna sunieczka. Psy są mądrzejsze i mają lepsze serca niż większość ludzi. Postaram się wrzucic Sabunię na ogłoszenia. Do kogo podawać namiary? Czy powstawiać też w ogłoszeniach maluchy? To są 4 córeczki? Quote
Ania_i_Kropka Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Namiary podaj na mnie tel 693633211 i mail [email protected] Szczeniaczki nie będą miały problemu ze znalezieniem domków w schronisku. U nas szczeniaki szybko znajdują domki. Quote
Ania_i_Kropka Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Sabunia czeka na miłość i ciepły domek. Quote
Ania_i_Kropka Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Sabunia już coraz mniej czasu spędza ze swoimi dziećmi. Dzisiaj cały dzień siedziała w biurze i obserwowała jak Darek pisze coś na komputerze. Co chwilę podchodziła do niego i kładła łapę na jego kolana, prosząc tym samym o głaskanie. Quote
agusiazet Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Sabunia musi być strasznie fajnym pieskiem: mądrym, kochanym i przytulaśnym - jaka szkoda, że nikt jej nie chce!!! Quote
DarkAngels Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę po domek :) :multi: Quote
agusiazet Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Czy ona jest grzeczna, nieszczekliwa, nieagresywna i lubi dzieci, bo koleżanka Alpiny szuka takiego psa. Ja pomyślałam o Sabci, tylko ja jej nie znam, więc nie wiem jaki ma charakter!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Sabunia jest bardzo grzeczna. W schronisku prawie nie szczeka ( do tej pory słyszałam 2 razy jak szczekała). W stosunku do ludzi Sabunia nie wykazuje żadnej agresji. Z radością wita każdego wchodzącego do biura. Wita się również z dziećmi i pozwala im obejrzeć i wziąźć na ręce swoje dzieci. Sabunia jedynie broni swojego terytorium przed obcymi psami. W stosunku do Babki, Figi. Ogórka i Dżordża, które były w biurze wcześniej nie wykazuje agresji. Lubi kota biurowego. Saba pozwala sobie grzebać w misce podczas jedzenia. Quote
agusiazet Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Aniu, skontaktuj się z Alpiną, ona ma koleżankę, która szuka bardzo spokojnego pieska - nie wiem tylko, czy Sabcia nie wyda jej się za stara!:( Quote
DarkAngels Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dzisiaj do schroniska dzwoniła Pani, która szuka Owczarka Niemieckiego, a dokładniej suczke. Odrazu do ghłowy wpadła nam Sabcia. Pani przyjedzie do schreoniska w czwartek żeby ją obejrzec :) Quote
Ania_i_Kropka Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 agusiazet napisał(a):Aniu, skontaktuj się z Alpiną, ona ma koleżankę, która szuka bardzo spokojnego pieska - nie wiem tylko, czy Sabcia nie wyda jej się za stara!:( Już się skontaktowałam :lol:. Dziękuje za namiary Quote
DarkAngels Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę :) Tam napewo czeka na Ciebie domek :) Quote
DarkAngels Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 agusiazet napisał(a):I co u Sabci i maluszków? U Sabci wszystko dobrze i u szczeniaczka. Podkreślam u szczeniaczka. Wczoraj trzy pozostale znalazły domki. A jutro ktoś ma przyjsc po ta czwarta :) Hopamy na pierwsza stronke :) Quote
agusiazet Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 To dobrze, że dzieciaczki idą do swoich domków, żeby jeszcze ktoś pokochał Sabę!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Tylko kiedy ktoś zaadoptuje Sabunię? on tak strasznie kocha ludzi i pragnie kontaktu z nimi. Wczoraj mój TZ z pracownikami odkrył nową umiejętnosć Saby a mianowicie sunia potrafi otwierać lodówkę :evil_lol: Wczoraj wyżarła chłopakom kilogram pasztetu i 5 udek z kurczaka. wszystko zagryzła połową chleba, która leżała na stole. Quote
agusiazet Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Sabcia postanowiła się zdrowo odżywiać! A wieści o domku od Alpiny nie było? Quote
Ania_i_Kropka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Pani, która jest zainteresowana psiakiem jest na wakacjach. Jak wróci to Alpina zaprezentuje jej Sabunie. Quote
agusiazet Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Czyli jakaś szansa jest, że Sabcia się spodoba. Jak taka dzielna psica mogłaby się nie spodobać - jestem dobrej myśli!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Jej po prostu nie da się nie kochać:loveu:. Quote
agusiazet Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Tak, my to wiemy, żeby jeszcze ktoś to docenił!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Wczoraj wróciła do ludzi, którzy ją uratowali najstarsza i najmniejsza córeczka Saby:lol:. Sabunia została sama. Kto pokocha dzielną bohaterkę??? Quote
Recommended Posts