Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero trafiłam na wątek. Dzielna sunieczka. Psy są mądrzejsze i mają lepsze serca niż większość ludzi.
Postaram się wrzucic Sabunię na ogłoszenia. Do kogo podawać namiary?
Czy powstawiać też w ogłoszeniach maluchy? To są 4 córeczki?

Posted

Sabunia już coraz mniej czasu spędza ze swoimi dziećmi. Dzisiaj cały dzień siedziała w biurze i obserwowała jak Darek pisze coś na komputerze. Co chwilę podchodziła do niego i kładła łapę na jego kolana, prosząc tym samym o głaskanie.

Posted

Czy ona jest grzeczna, nieszczekliwa, nieagresywna i lubi dzieci, bo koleżanka Alpiny szuka takiego psa. Ja pomyślałam o Sabci, tylko ja jej nie znam, więc nie wiem jaki ma charakter!!!

Posted

Sabunia jest bardzo grzeczna. W schronisku prawie nie szczeka ( do tej pory słyszałam 2 razy jak szczekała). W stosunku do ludzi Sabunia nie wykazuje żadnej agresji. Z radością wita każdego wchodzącego do biura. Wita się również z dziećmi i pozwala im obejrzeć i wziąźć na ręce swoje dzieci. Sabunia jedynie broni swojego terytorium przed obcymi psami. W stosunku do Babki, Figi. Ogórka i Dżordża, które były w biurze wcześniej nie wykazuje agresji. Lubi kota biurowego. Saba pozwala sobie grzebać w misce podczas jedzenia.

Posted

Dzisiaj do schroniska dzwoniła Pani, która szuka Owczarka Niemieckiego, a dokładniej suczke. Odrazu do ghłowy wpadła nam Sabcia. Pani przyjedzie do schreoniska w czwartek żeby ją obejrzec :)

Posted

agusiazet napisał(a):
Aniu, skontaktuj się z Alpiną, ona ma koleżankę, która szuka bardzo spokojnego pieska - nie wiem tylko, czy Sabcia nie wyda jej się za stara!:(

Już się skontaktowałam :lol:. Dziękuje za namiary

Posted

agusiazet napisał(a):
I co u Sabci i maluszków?

U Sabci wszystko dobrze i u szczeniaczka. Podkreślam u szczeniaczka. Wczoraj trzy pozostale znalazły domki. A jutro ktoś ma przyjsc po ta czwarta :) Hopamy na pierwsza stronke :)

Posted

Tylko kiedy ktoś zaadoptuje Sabunię? on tak strasznie kocha ludzi i pragnie kontaktu z nimi. Wczoraj mój TZ z pracownikami odkrył nową umiejętnosć Saby a mianowicie sunia potrafi otwierać lodówkę :evil_lol: Wczoraj wyżarła chłopakom kilogram pasztetu i 5 udek z kurczaka. wszystko zagryzła połową chleba, która leżała na stole.