Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Arek_1212 napisał(a):
Saba to taki mały żarłok teraz kłade plecak wyżej żeby mi znowu nie zjadła

:evil_lol: Mała to ona nie jest :) To prawda. Jeść lubi. Ostatnio przyniosłem taką dużą puszkę dla Wyżłusia i Darmy z naszego schroniska. Rozdzieliłem to na miski i nie chcacy zostawilem jedna miske na biurku w dyzurce gdzie pomieszkuje sobie Sabcia. A z druga poszedłem do Pani weterynarz po witaminki dla Wyżłusia. A Sabcia podskoczyła sobie na biurko i ze smakiem szybko zjadła zawartosc miski, a miske schowala pod szafke :evil_lol: Sprytna Sabcia szuka domku. Hopamy na pierwszą stronkę :)

Posted

Dzisiaj Sabunia co chwilę uciekała z dyżurki i wychodziła sobie na krótki spacerek. Jednak wystarczyło na nią popatrzeć i powiedzieć Saba do siebie i niunia grzecznie wracała do dzieciaczków.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Dzisiaj Sabunia co chwilę uciekała z dyżurki i wychodziła sobie na krótki spacerek. Jednak wystarczyło na nią popatrzeć i powiedzieć Saba do siebie i niunia grzecznie wracała do dzieciaczków.

Te najmłodsze szczeniaczki otwierają już oczka :multi: Sabunia jest bardzo troskliwą psinką :)

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Wszystkie maluchy Sabuni maja już otwarte oczka. Zaczęły poruszać się po całej dyżurce. Dzisiaj największa z suniek próbowała nawet szczekać:lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Śmiesznie to musiało wyglądać :) Hopaj Sabuńka na pierwsza po domek :)

Posted

przemas-ol napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Śmiesznie to musiało wyglądać :) Hopaj Sabuńka na pierwsza po domek :)

Super to wyglądało. Taka mała czarna kulka nieporadnie siedząca na podłodze i to groźne hau:evil_lol:

Posted

Sabunia tyle dała miłości tym szczeniaką. Opiekowała się nimi i karmiła. Teraz czas na zmiane ról. To ona powinna mieć swojehgo opiekuna, który by ją kochał i miział oraz karmił. Hopamy na pierwszą stronkę, po domek :)

Posted

Kiedy wczoraj Saba jadła suchą karmę wszystkie dizewczynki poszły w jej ślady. co więcej nawet im to zaczynało wychodzić
Saba kochana mamusia czeka na dom