Cambel&Megi Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Jestem już :lol: Dziękuję Wszystkim za odwiedziny i pamięć o nas :) Asiaczku, ehh urwanie głowy mam. :lol: Koleżanka od Whippetów mi się pochorowała, i tak z Megi - z Whippetami - z Megi... - z Whippetką poćwiczyć.....do wystawy, gdzie muszę ją jakoś sama na ringu zaprezentować, bo koleżanka nie da rady (a następnie na MP). A pracę można zobaczyć na tej stronie: [URL]http://piesija.info/portal.php[/URL] Pozdrawiam :) Quote
Asiaczek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Aaaa, no tak. To jestes usprawiedliwiona. Sama wiem doskonale, jak nieraz trudno przygotować psa do wystawy, już nie wspomnę o tym, że potrzeba do tego czasu... pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Asiaczek']Aaaa, no tak. To jestes usprawiedliwiona. Sama wiem doskonale, jak nieraz trudno przygotować psa do wystawy, już nie wspomnę o tym, że potrzeba do tego czasu... pzdr.[/quote] Zwłaszcza, że wczoraj ostatecznie dowiedziałam się, że Koleżanka nie da rady jechać, a byłam przygotowana raczej na "luźne" MP :lol: Mam jeszcze 2 dni...Ehhh damy radę! Przy tak małej konkurencji - jaką stanowi pies w weteranach.... A stawka Basenji mnie poraża - aż 1. Asiaczku, serdeczne [SIZE=3]dziękuję [/SIZE]za zdjęcia! Quote
Asiaczek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A na jaka wystawę się szykujesz? Czy po powrocie podasz mi dane tego psiaka? I jakby udało Ci sie zrobić choć kilka fotek tego baska, to byłabym b. wdzięczna! pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Asiaczek']A na jaka wystawę się szykujesz? Czy po powrocie podasz mi dane tego psiaka? I jakby udało Ci sie zrobić choć kilka fotek tego baska, to byłabym b. wdzięczna! pzdr.[/quote] Jarosław, krajowa, klubowa ON... Jest katalog przedwystawowy: Pies, kl. młodzieży COOL AND THE GANG MOVIE STAR Loango umaszczenie rude z białym Rodzice: Intch.,MultiCh. ROBERT REDFORD Out Of Africa Intch. Ch. Am,Can,Pl. Klassic's A STAR IN STRIPES) Jak tylko dam radę ruszyć się z charciego ringu to oczywiście zrobię zdjęcia :lol: Quote
Asiaczek Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Dzieki za info. Ale fotek juz nie musisz robić; znam tego psiaka, nie zachwyca... Napisz mi tylko, kto jest jego właścicielem (wg katalogu, oczywiscie). Z góry dzieki. pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Asiaczek']Dzieki za info. Ale fotek juz nie musisz robić; znam tego psiaka, nie zachwyca... Napisz mi tylko, kto jest jego właścicielem (wg katalogu, oczywiscie). Z góry dzieki. pzdr.[/quote] Wł. Renata Kowzan... Quote
Cambel&Megi Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Chwilę temu wróciłam z wystawy :lol: Yumeczka Oc. Dosk, V1, Zw. Mł, BOB! :multi: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Brawo!!! Super uczucie z wygranej,prawda?:lol: pzdr. Quote
Cambel&Megi Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='magda_drakkar']Gratulejnszyns!:multi::klacz:[/quote] [quote name='Asiaczek']Brawo!!! Super uczucie z wygranej,prawda?:lol: pzdr.[/quote] Dziękuejmy :lol: Asiaczku, rewelacyjne uczucie :loveu: Jeszcze żeby tak ze swoim psem hehe..... Quote
Cambel&Megi Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 [quote name='Asiaczek']Przyjdzie na to czas... powoli... pzdr.[/quote] Na pewno...:lol: Quote
Matusz Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [COLOR=Navy][B]Gratulacje !! :) to ty wystawiałaś??? jak tak to jeszcze większa radość ze zwycięstwa;););) Asiaczek ma rację, wszystko powoli a samo przyjdzie... mnie pozostało czekać do jesienie późnej...[/B][/COLOR] Quote
Olusia Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Gratuluję :multi::multi: Pierwszy sukces, przed Tobą kolejne ;):cool3:. Quote
Asiaczek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]Gratulacje !! :) to ty wystawiałaś??? jak tak to jeszcze większa radość ze zwycięstwa;););) Asiaczek ma rację, wszystko powoli a samo przyjdzie... mnie pozostało czekać do jesienie późnej...[/B][/COLOR][/quote] A na co będziesz czekal tak długo? Nic jakos nie wiem, a Twój FB śledze na bieżąco...:cool1: Pzdr. Quote
Matusz Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Asiaczek']A na co będziesz czekal tak długo? Nic jakos nie wiem, a Twój FB śledze na bieżąco...:cool1: Pzdr.[/quote] [COLOR=Navy][B]mogę Ci na PW napisać, bo za dużo tutaj pisania, a nie chcę zaśmiecać Cambela FB...:cool1:[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]mogę Ci na PW napisać, bo za dużo tutaj pisania, a nie chcę zaśmiecać Cambela FB...:cool1:[/B][/COLOR][/quote] No to pisz na PW! czekam. pzdr. Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [IMG]http://i31.tinypic.com/hsrsc6.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 O, jaka piekna fotka! Super ujecie!!! [url]http://i31.tinypic.com/hsrsc6.jpg[/url] Pzdr. Quote
Recommended Posts