Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i Goniasty Ludku niedobry nie przyjechałaś :placz: Ale nie masz czego żałować, nic nie było, to co wczoraj. :roll:

Basiu, hej :calus: Nie było ANI JEDNEGO stoiska z obrożami, szelkami, smyczami...

Po sterylce pędzę do pełna-miska i coś Megi kupię ;) Zastanawiam się jszcze czy nie odkupić od Drzalki smyczy Rogza, z serii miękkiej za jedyne 1,5zl :evil_lol:
A tak naprawdę to 17;)

Posted

Cambel napisał(a):
No i Goniasty Ludku niedobry nie przyjechałaś :placz: Ale nie masz czego żałować, nic nie było, to co wczoraj. :roll:

Cześć :-(Przyznaje, nawalilam calkiem. I to w ostatniej chwili rodzicielce sie odmieniło... :roll::-(:-(
A tam, ja bym i tak pewnie nic nie kupowała, ale bardzo chcialam z Wami znow posmiac i jeszcze jakby Azulowa wiesniara byla z nami... Uch :-( Za rok napewno nie przepuszcze, chocby nie wiem co!! :mad:

Bosz a tak chcialam sie grzybami rzucac:placz: :evil_lol:

Posted

Bry :lol:

Ja biedna czekam i marznę na mrozie, a ta już w hali siedziała, no :mad: Dzikós.

[quote name='Cambel']
Po sterylce pędzę do pełna-miska i coś Megi kupię ;) Zastanawiam się jszcze czy nie odkupić od Drzalki smyczy Rogza, z serii miękkiej za jedyne 1,5zl :evil_lol:
A tak naprawdę to 17;)

W końcu zostało 17? :eviltong:

Posted

Cambel napisał(a):
Hej AneQ :buzi:

Nikt nas już nie kocha, nie odwiedza... :placz:

Jak to ? A ja to co ? :mad:

g_o_n_i_a napisał(a):
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść :cool3:

Ooo.. Witam Panią Gosię. :lol::multi:My jeszcze nie za bardzo się znamy... :roll::lol:

Posted

Goniasty Loodek /krasnoludek/ Wiśniok mooj :loveu: Hej :eviltong: /ot powitanie dla Goniastej/

Hej Ilonek. Ja nie chcieć byc Turkus, ja być Kambelek, którego prawa pogwalcila Goniasta, rzucając w nią grzybem :placz: :evil_lol:

AneQ, to było takie wyżalenie się tobie, a Ty zawsze na posterunku hihi :buzi:

Posted

[quote name='Cambel']
Hej Ilonek. Ja nie chcieć byc Turkus, ja być Kambelek, którego prawa pogwalcila Goniasta, rzucając w nią grzybem :placz: :evil_lol:

Kto raz kołkiem został kołkiem pozostanie. Więc Ty zostaniesz dzikim Trukusem :diabloti: