Cambel&Megi Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Bylo dość duże zainteresowanie nimi ;) ale one były tylko jako "reklama schroniska" :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść... Dzikusko! :D :buzi: Mam nadzieje, ze uda mi sie wyskoczyc z Aza jutro na grzyby :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Hej :multi: czyli rogzików jednak nie bylo..? Quote
Cambel&Megi Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 No i Goniasty Ludku niedobry nie przyjechałaś :placz: Ale nie masz czego żałować, nic nie było, to co wczoraj. :roll: Basiu, hej :calus: Nie było ANI JEDNEGO stoiska z obrożami, szelkami, smyczami... Po sterylce pędzę do pełna-miska i coś Megi kupię ;) Zastanawiam się jszcze czy nie odkupić od Drzalki smyczy Rogza, z serii miękkiej za jedyne 1,5zl :evil_lol: A tak naprawdę to 17;) Quote
Rybka_39 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 =Witam!:multi: Śliczna urocza suczka z tej Megi:loveu: Quote
Cambel&Megi Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Rybka_39 napisał(a):=Witam!:multi: Śliczna urocza suczka z tej Megi:loveu: Hej :buzi: Dziękujemy :oops: Quote
drzalka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Hello :loveu:Jak tam, ja jednak zdązylam na autobus :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Cambel napisał(a):No i Goniasty Ludku niedobry nie przyjechałaś :placz: Ale nie masz czego żałować, nic nie było, to co wczoraj. :roll: Cześć :-(Przyznaje, nawalilam calkiem. I to w ostatniej chwili rodzicielce sie odmieniło... :roll::-(:-( A tam, ja bym i tak pewnie nic nie kupowała, ale bardzo chcialam z Wami znow posmiac i jeszcze jakby Azulowa wiesniara byla z nami... Uch :-( Za rok napewno nie przepuszcze, chocby nie wiem co!! :mad: Bosz a tak chcialam sie grzybami rzucac:placz: :evil_lol: Quote
drzalka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Hejo, no tak nic niebylo, a szkoda.. a moze i nie szkoda ? :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Łee tam :p Ja tam głównie chcialam dla Grubasów przyjechać :D :D Quote
psiulka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Bry :lol: Ja biedna czekam i marznę na mrozie, a ta już w hali siedziała, no :mad: Dzikós. [quote name='Cambel'] Po sterylce pędzę do pełna-miska i coś Megi kupię ;) Zastanawiam się jszcze czy nie odkupić od Drzalki smyczy Rogza, z serii miękkiej za jedyne 1,5zl :evil_lol: A tak naprawdę to 17;) W końcu zostało 17? :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 drzalka napisał(a):No to trzeba bylo przyjechac :mad::lol: Rodzicielka zmienila zdanie co do naszego wyjscia. Masakra :roll::placz: Quote
psiulka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ale obory nie było :( :( Branoc Turkusowa :bye: Quote
AneQ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Brywieczor... :diabloti: Jest tu kto ? :roll: :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Hej AneQ :buzi: Nikt nas już nie kocha, nie odwiedza... :placz: Quote
AneQ Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cambel napisał(a):Hej AneQ :buzi: Nikt nas już nie kocha, nie odwiedza... :placz: Jak to ? A ja to co ? :mad: g_o_n_i_a napisał(a):Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść :cool3: Ooo.. Witam Panią Gosię. :lol::multi:My jeszcze nie za bardzo się znamy... :roll::lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Goniasty Loodek /krasnoludek/ Wiśniok mooj :loveu: Hej :eviltong: /ot powitanie dla Goniastej/ Hej Ilonek. Ja nie chcieć byc Turkus, ja być Kambelek, którego prawa pogwalcila Goniasta, rzucając w nią grzybem :placz: :evil_lol: AneQ, to było takie wyżalenie się tobie, a Ty zawsze na posterunku hihi :buzi: Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witamy poniedziałkowo ;) jak ja nie lubię poniedziałków...:shake: Quote
psiulka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Cambel'] Hej Ilonek. Ja nie chcieć byc Turkus, ja być Kambelek, którego prawa pogwalcila Goniasta, rzucając w nią grzybem :placz: :evil_lol: Kto raz kołkiem został kołkiem pozostanie. Więc Ty zostaniesz dzikim Trukusem :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Witaj Mateuszu ;) W tej kwestii się z Tobą zgodzę, w szczególności, że mam najcięższe lekcje, i to od 7:30.... Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='psiulka']Kto raz kołkiem został kołkiem pozostanie. Więc Ty zostaniesz dzikim Trukusem :diabloti: Tobie się widzę w domu nudzi :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ale ona juz nie moze byc Turkusem, bo zostala osikana przez grzyba :evil_lol: I jej magiczna moc turkusa znikneła... Quote
Recommended Posts