Cambel&Megi Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Jeśli ogółem, to szkoła, a komp, no to nie marnuję czasu, staram się jak najwięcej oglaszać te bidy... :( Quote
Cambel&Megi Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [quote name='psiulka'][I]Ja mam Megusie, ja :loveu:[/I] [I]PS. Znowu nie widać mojego postu? :mad: [/I][/quote] Daajj :razz: :oops: Już widzę :lol: Tylko mi już przeskoczyło na nastepną stronę... ;) [quote name='psiulka'][I]Bosz, jaka oficjalna :eviltong: Bry :lol:[/I] [I]Rozumiem, rozumiem i powodzenia życze :evil_lol:[/I] [I]Ale taka jakaś baba dzika, czy materiał trudny?[/I] [I]A no może byś przyjechała z Megulcem? :loveu: [SIZE=1]/Albo na odwrót/[/SIZE][/I] [I]Mama wie? :diabloti:[/I] [I]Ja też się zawzięłam i już mam prawie 15 zł :cool3:[/I][/quote] Nie dziękuję....Wiesz, chyba mnie nie będzie jednak w schronie, bo raczej rano pojadę do ojca :placz: Ani to ani to :diabloti: Po prostu mi się nie chciało uczyć :eviltong: Dogo ważniejsze :lol: No i skąd ja mogłam wiedzieć jak jest 'pada deszcz' po francusku :evil_lol: Ja się tremuję strasznie jak odpowiadam :oops: w każdym razie poprawię :cool3: Gdzie przyjechała? :hmmmm: :diabloti: A skad ma wiedzieć? :eviltong: Po wywiadówce sie dowie :razz: Hohoo szalejesz ! :p Quote
g_o_n_i_a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A na cóż tak skrupulatnie zbieracie Dzieciaki? :evil_lol: Jeżeli na aparat to weźcie przykład ze mnie - mam 160 zł głęboko schowane, o których nikt nic nie wie, a tata ma mi jeszcze dać 30 zł za ksiązki sprzedane w antykwariacie. :cool3: Co tam u Was Meguski? Moze jakies zdjecia? :cool3: Quote
Cambel&Megi Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A na cóż tak skrupulatnie zbieracie Dzieciaki? :evil_lol: Jeżeli na aparat to weźcie przykład ze mnie - mam 160 zł głęboko schowane, o których nikt nic nie wie, a tata ma mi jeszcze dać 30 zł za ksiązki sprzedane w antykwariacie. :cool3: Co tam u Was Meguski? Moze jakies zdjecia? :cool3:[/quote] Jak to na cóż, na aparat :razz: Też mam zamiar tak robić :diabloti: Bo jak tylko sie kto o tym dowie, to będzie chciał pożyczać, albo ukraść :evil_lol: A u nas nic nowego...:eviltong: Zdjęć brak, ale za to jest.... Megisiowa strona internetowa ooo :p:p:p [URL="http://www.dogomania.pl/forum/www.kundelka-megi.webpark.pl"][URL="http://www.kundelka-megi.webpark.pl"][B][SIZE=3]www.kundelka-megi.webpark.pl[/SIZE][/B][/URL] [/URL]Zapraszamy! :multi: /co prawda jeszcze za dużo tu nie ma, ale ogółem strona jest :razz:. Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Cambel']Jak to na cóż, na aparat :razz: Też mam zamiar tak robić :diabloti: Bo jak tylko sie kto o tym dowie, to będzie chciał pożyczać, albo ukraść :evil_lol: A u nas nic nowego...:eviltong: Zdjęć brak, ale za to jest.... Megisiowa strona internetowa ooo :p:p:p [URL="http://www.dogomania.pl/forum/www.kundelka-megi.webpark.pl"][URL="http://www.kundelka-megi.webpark.pl"][B][SIZE=3]www.kundelka-megi.webpark.pl[/SIZE][/B][/URL] [/URL]Zapraszamy! :multi: /co prawda jeszcze za dużo tu nie ma, ale ogółem strona jest :razz:.[/quote] no no stronka ruszyła , ale wam zazdroszczę moja to jak pójdzie w takim tempie to za rok może będzie pozdrawiam Quote
Cambel&Megi Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [quote name='Iwona1984']no no stronka ruszyła , ale wam zazdroszczę moja to jak pójdzie w takim tempie to za rok może będzie pozdrawiam[/quote] A masz już może jakiś projekt? :razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Cambel']Jak to na cóż, na aparat :razz: Też mam zamiar tak robić :diabloti: Bo jak tylko sie kto o tym dowie, to będzie chciał pożyczać, albo ukraść :evil_lol: A u nas nic nowego...:eviltong: Zdjęć brak, ale za to jest.... Megisiowa strona internetowa ooo :p:p:p [URL="http://www.dogomania.pl/forum/www.kundelka-megi.webpark.pl"][URL="http://www.kundelka-megi.webpark.pl"][B][SIZE=3]www.kundelka-megi.webpark.pl[/SIZE][/B][/URL] [/URL]Zapraszamy! :multi: /co prawda jeszcze za dużo tu nie ma, ale ogółem strona jest :razz:.[/quote] [quote name='Cambel']A masz już może jakiś projekt? :razz:[/quote] projekt byl ale ulegl w gruzach i teraz nie mam nic nieeee :( Quote
Olusia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Świetna stronka :p Czekam na rozbudowanie niektórych działów :p Pozdrawiamy Quote
Samturia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 fajna ta stronka... kurde no powiedz skąd ty te tła biersz... :placz: Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [COLOR=Navy][B]stronka bardzo ładna :) dziękuje za linka do psiej sprawy :)[/B][/COLOR] Quote
Cambel&Megi Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Dzięki Wszystkim :oops: :loveu: Samturia, niestety nie mogę :lol: Mateusz, nie ma za co, i tak zaniedbałam to forum... :shake: Postarazm się to naprawić :oops: Quote
Coffee&Nera Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dzień Doberek z rańca ! :loveu: ! Jak tam Megulec? Tęskni za ciocią czy nie za bardzo xD? Quote
Cambel&Megi Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Hejj :razz: A Megulec mi się pod kołdrę wpieprzyła, i ani myśli nosa wystawiać :lol: Ale chyba przydałoby się z nią wyjsć, zeby sie wysikała :eviltong: Ojej to jej musisz sama spytać, ona mi o takich rzeczach nie mówi :placz: Quote
Coffee&Nera Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 No to ją popros zeby ci cos powiedziala na uszko- łapką cie trąci to bedzie idealna odpowiedz czy tak czy nie na ciocie Anete- a wiesz jak ciocia Irmina za Megulem tęskni- mowi ze tez by taką chciala xD Quote
Cambel&Megi Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Trąciła nosem 2 razy :lol: czyli tęskni za ciotkami :placz: Mogę Irm dać pół Megulca :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ogonek ! A ja to co? Nic niedostane- FOCH :angryy::diabloti: Co do cioci Anety- powiedz Megulcowi ze ciocia Aneta ma chorą łapke i ze predko nieprzyjdzie- mam problem ze złazeniem z moich schodów :roll:, ale jak tylko mi wszystko wyzdrowieje popędze jak najszybciej do Megi... zeby ją ukrasc :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 [quote name='Nerul']Ogonek ! A ja to co? Nic niedostane- FOCH :angryy::diabloti: Co do cioci Anety- powiedz Megulcowi ze ciocia Aneta ma chorą łapke i ze predko nieprzyjdzie- mam problem ze złazeniem z moich schodów :roll:, ale jak tylko mi wszystko wyzdrowieje popędze jak najszybciej do Megi... zeby ją ukrasc :evil_lol:[/quote] :diabloti: :roflt: Ty masz 2 chomiki.. a każda część ciala Megi się boi klatek :lol: Megusia rozuumie czeka na ciotke :eviltong: Ooooo nie, w takim wypadku Cię nie wpuścimy :diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hej! Świetna strona!! :) :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Damy cos Megusi do zabawy- musimy cos jej kupic xD I... kiedy wpadniesz do mnie na osiedle na spacerek- pójdziemy we 2 na robienie fotek Megi :D a moze nawet jakis filmik :diabloti:? Quote
Ania-shira Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Pozzdrawiam Megulcowe :multi: Życzę miłego dnia Quote
Cambel&Megi Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Basiu, dziękujemy :buzi: I za wpis księdze również :loveu: Aneta, tylko nie film błagam :diabloti: Kiedyś się muszę wybrać do Was w pola, tylko kiedy? Moje przyszłe weekendy sa napięte, przyszły tydzien /o ile będzie ładna pogoda/ to do babci nr 2, i jeszcze schronisko.. :lol: I nawzajem Aniu :razz: :loveu: Dawno Cię tu nie było, ale rozumiem, egzaminy ..;) A swoją drogą, to muszę się pochwalić, ze mam już końcówkę ceny aparatu, na który zbieram, czyli 150 zł :evil_lol: Quote
ewatr Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Czyli co opłacało sie wczoraj pojechac do Taty ;)? Quote
Cambel&Megi Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Taaaaaak :lol: :lol: :lol: Chyba muszę go częściej odwiedzać :diabloti: :oops: tyle że z Megi, bo dziecko za mną płakało aż :placz: Quote
ewatr Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [quote name='Cambel'] tyle że z Megi, bo dziecko za mną płakało aż :placz:[/quote] Witaj w klubie :eviltong: my tez z tego prozaicznego powodu rzadko sie bez Arnika ruszamy ;) Quote
Recommended Posts