Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka'][I]Ja mam Megusie, ja :loveu:[/I]

[I]PS. Znowu nie widać mojego postu? :mad: [/I][/quote]

Daajj :razz: :oops:

Już widzę :lol: Tylko mi już przeskoczyło na nastepną stronę... ;)

[quote name='psiulka'][I]Bosz, jaka oficjalna :eviltong: Bry :lol:[/I]
[I]Rozumiem, rozumiem i powodzenia życze :evil_lol:[/I]
[I]Ale taka jakaś baba dzika, czy materiał trudny?[/I]
[I]A no może byś przyjechała z Megulcem? :loveu: [SIZE=1]/Albo na odwrót/[/SIZE][/I]

[I]Mama wie? :diabloti:[/I]
[I]Ja też się zawzięłam i już mam prawie 15 zł :cool3:[/I][/quote]

Nie dziękuję....Wiesz, chyba mnie nie będzie jednak w schronie, bo raczej rano pojadę do ojca :placz:

Ani to ani to :diabloti: Po prostu mi się nie chciało uczyć :eviltong: Dogo ważniejsze :lol: No i skąd ja mogłam wiedzieć jak jest 'pada deszcz' po francusku :evil_lol: Ja się tremuję strasznie jak odpowiadam :oops: w każdym razie poprawię :cool3:

Gdzie przyjechała? :hmmmm: :diabloti:

A skad ma wiedzieć? :eviltong: Po wywiadówce sie dowie :razz:
Hohoo szalejesz ! :p

Posted

A na cóż tak skrupulatnie zbieracie Dzieciaki? :evil_lol:
Jeżeli na aparat to weźcie przykład ze mnie - mam 160 zł głęboko schowane, o których nikt nic nie wie, a tata ma mi jeszcze dać 30 zł za ksiązki sprzedane w antykwariacie. :cool3:

Co tam u Was Meguski? Moze jakies zdjecia? :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A na cóż tak skrupulatnie zbieracie Dzieciaki? :evil_lol:
Jeżeli na aparat to weźcie przykład ze mnie - mam 160 zł głęboko schowane, o których nikt nic nie wie, a tata ma mi jeszcze dać 30 zł za ksiązki sprzedane w antykwariacie. :cool3:

Co tam u Was Meguski? Moze jakies zdjecia? :cool3:[/quote]

Jak to na cóż, na aparat :razz:
Też mam zamiar tak robić :diabloti: Bo jak tylko sie kto o tym dowie, to będzie chciał pożyczać, albo ukraść :evil_lol:

A u nas nic nowego...:eviltong: Zdjęć brak, ale za to jest....

Megisiowa strona internetowa ooo :p:p:p

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/www.kundelka-megi.webpark.pl"][URL="http://www.kundelka-megi.webpark.pl"][B][SIZE=3]www.kundelka-megi.webpark.pl[/SIZE][/B][/URL] [/URL]Zapraszamy! :multi:

/co prawda jeszcze za dużo tu nie ma, ale ogółem strona jest :razz:.

Posted

[quote name='Cambel']Jak to na cóż, na aparat :razz:
Też mam zamiar tak robić :diabloti: Bo jak tylko sie kto o tym dowie, to będzie chciał pożyczać, albo ukraść :evil_lol:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/www.kundelka-megi.webpark.pl"][URL="http://www.kundelka-megi.webpark.pl"][B][SIZE=3]www.kundelka-megi.webpark.pl[/SIZE][/B][/URL] [/URL]Zapraszamy! :multi:

/co prawda jeszcze za dużo tu nie ma, ale ogółem strona jest :razz:.[/quote]

no no stronka ruszyła , ale wam zazdroszczę moja to jak pójdzie w takim tempie to za rok może będzie pozdrawiam

Posted

[quote name='Cambel']Jak to na cóż, na aparat :razz:

/co prawda jeszcze za dużo tu nie ma, ale ogółem strona jest :razz:.[/quote]

[quote name='Cambel']A masz już może jakiś projekt? :razz:[/quote]

projekt byl ale ulegl w gruzach i teraz nie mam nic nieeee :(

Posted

Hejj :razz: A Megulec mi się pod kołdrę wpieprzyła, i ani myśli nosa wystawiać :lol: Ale chyba przydałoby się z nią wyjsć, zeby sie wysikała :eviltong:
Ojej to jej musisz sama spytać, ona mi o takich rzeczach nie mówi :placz:

Posted

No to ją popros zeby ci cos powiedziala na uszko- łapką cie trąci to bedzie idealna odpowiedz czy tak czy nie na ciocie Anete- a wiesz jak ciocia Irmina za Megulem tęskni- mowi ze tez by taką chciala xD

Posted

Ogonek ! A ja to co? Nic niedostane- FOCH :angryy::diabloti: Co do cioci Anety- powiedz Megulcowi ze ciocia Aneta ma chorą łapke i ze predko nieprzyjdzie- mam problem ze złazeniem z moich schodów :roll:, ale jak tylko mi wszystko wyzdrowieje popędze jak najszybciej do Megi... zeby ją ukrasc :evil_lol:

Posted

[quote name='Nerul']Ogonek ! A ja to co? Nic niedostane- FOCH :angryy::diabloti: Co do cioci Anety- powiedz Megulcowi ze ciocia Aneta ma chorą łapke i ze predko nieprzyjdzie- mam problem ze złazeniem z moich schodów :roll:, ale jak tylko mi wszystko wyzdrowieje popędze jak najszybciej do Megi... zeby ją ukrasc :evil_lol:[/quote]

:diabloti: :roflt:
Ty masz 2 chomiki.. a każda część ciala Megi się boi klatek :lol:
Megusia rozuumie czeka na ciotke :eviltong:
Ooooo nie, w takim wypadku Cię nie wpuścimy :diabloti:

Posted

Basiu, dziękujemy :buzi: I za wpis księdze również :loveu:

Aneta, tylko nie film błagam :diabloti: Kiedyś się muszę wybrać do Was w pola, tylko kiedy? Moje przyszłe weekendy sa napięte, przyszły tydzien /o ile będzie ładna pogoda/ to do babci nr 2, i jeszcze schronisko.. :lol:

I nawzajem Aniu :razz: :loveu: Dawno Cię tu nie było, ale rozumiem, egzaminy ..;)

A swoją drogą, to muszę się pochwalić, ze mam już końcówkę ceny aparatu, na który zbieram, czyli 150 zł :evil_lol:

Posted

[quote name='Cambel'] tyle że z Megi, bo dziecko za mną płakało aż :placz:[/quote]

Witaj w klubie :eviltong: my tez z tego prozaicznego powodu rzadko sie bez Arnika ruszamy ;)