Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Em :p Prosze o dokladniejsze info jak to tam dojść :diabloti:

Jak nas z Pauliną spotkałaś to właśnie stamtąd wracałyśmy :diabloti: Ul. Targowa 10, hmmmm wiesz gdzie jest ZUS? To jest budynek 'obok', tzn. po drugiej stronie ulicy. I niedaleko hm...szczęk czy jakoś tak. :p

anetta napisał(a):
No właśnie :p Tylko czemu jak opadną? Właśnie jak stoją to ma jak corgi.

Aaaaa, to taka cffffana bestyja :diabloti:

Hmmmm jak całkiem stoją to mi się tak nei wydawało :eviltong: Tylko jak są takie 'w połowie', albo wyżej :lol:

Co prawda na codzień z Corgami [niestety :placz::placz:] nie mam do czynienia, ale znam 2 cudne Paróweczki :loveu::loveu:

Ten typ tak ma :diabloti: Ona czasami była Chihuahuą, czasami Corgiem, ONkiem, Collie....Wielofunkcyjna :diabloti:

Ciułała - bo dostała próbki royala dla tej rasy
Corgi - no te uszy
ONek - na ulicy tak niektórzy twierdzą :evil_lol:
Collie - jak nieraz się jak fajnie ustawi to jak Kolaczek ma pychol :p

Nerul napisał(a):
Dzień Doberek Cambel xD (no jest 7:07 rano niewiem jakim cudem wlazlam na komputer ale co tam xP). Dzisiaj prosz o porcje fotencji :D:D:loveu:

Witam :razz: Nowym kompem sie nacieszyc nie mozesz hihiih musze przyjechac go przetestowac :diabloti:
Ja chore dziecko troche jestem, wiec i Megu cierpi, bo nie ma jak na spacer iść dłuzszy :lol: Wiec narazie fot brak :lol: Ale dzisiaj mi sie sniło, ze miałam jakis taki wypasiony aparat :loveu: to już jakiś krok do przodu :multi:

Posted

Cambel napisał(a):

Witam :razz: Nowym kompem sie nacieszyc nie mozesz hihiih musze przyjechac go przetestowac :diabloti:
Ja chore dziecko troche jestem, wiec i Megu cierpi, bo nie ma jak na spacer iść dłuzszy :lol: Wiec narazie fot brak :lol: Ale dzisiaj mi sie sniło, ze miałam jakis taki wypasiony aparat :loveu: to już jakiś krok do przodu :multi:

No przetestujesz :cool3:. Co do apartu- życze ci jak najlepszego :razz:

Posted

Greyhoundka napisał(a):
Heej wpadłam ;D Megi jest słodka :loveu: fajnie jej uszka stoją :thumbs: daj dużo zdjęć Megulca ;D

Pozdrawiamy Patrycja & Lilli

Witamy :multi: No i Megusek znowu się zaczerwienił :oops: ;)
Zdjęcia są 2 strony wcześniej :lol:

Posted

Cambel napisał(a):
Jak nas z Pauliną spotkałaś to właśnie stamtąd wracałyśmy :diabloti: Ul. Targowa 10, hmmmm wiesz gdzie jest ZUS? To jest budynek 'obok', tzn. po drugiej stronie ulicy. I niedaleko hm...szczęk czy jakoś tak. :p

Aha no to wiem. To nie tak zupelnie na przeciwko hihi :eviltong:
Ja tam bylam i pytalam o szelki. Sprzedawczyni pokazala mi ze ma dość ubogi wybor szelek dla (cytuje) "starych psów" :evil_lol:Azula babuszka :placz::evil_lol:
Byłam tam we wtorek i kupiłam Azulastej biotyne. Tym razem sprzedawcą był sympatyczny pan, ktory darowal mi 50gr - tyle mi brakowało do tabletek :loveu::cool3:

Posted

[quote name='matusz5']Witamy czwartkowo i już weekendowo

prześliczne zdjęcia Megulca

No to ja witam już całkiem weekendowo :razz:

Dziękujemy :lol:

[quote name='Greyhoundka']Chcemy więcej! Mmm chcemy zdjęcia ślicznej mordeczki :loveu:

A przejrzyj sobie całą galerię to będziesz miała więcej :evil_lol: :razz:

[quote name='g_o_n_i_a']Aha no to wiem. To nie tak zupelnie na przeciwko hihi
Ja tam bylam i pytalam o szelki. Sprzedawczyni pokazala mi ze ma dość ubogi wybor szelek dla (cytuje) "starych psów" Azula babuszka
Byłam tam we wtorek i kupiłam Azulastej biotyne. Tym razem sprzedawcą był sympatyczny pan, ktory darowal mi 50gr - tyle mi brakowało do tabletek

Ja nie mam daru normalnego i trafnego tłumaczenia, jak dojść na Targową 10 :evil_lol:
:-o Azu stary pies? Brrrr..... No co do szelek to fakt, tylko dla szczeniaków są. Ale przynajmniej mają tam jakieś obroże i smycze Karlie, o. :lol:
Biotyna.... A na co to działa? :lol: Hohoo no to miły pan :loveu: On ma buldoga hihihi :razz:

[quote name='drzalka']witamy się, i prosimy o foteczki Megu

Hej :p Zastanowię się :eviltong:

[quote name='ewatr']Wpadłam sie przywitac z kwiatuskiem
dodam ze z własnej działki więc ma wartosc emocjonalną
/czytaj : nie musi byc wcale piękny /

http://images23.fotosik.pl/85/8c875d5de68894e5med.jpg

Hej Ciociu :buzi:
Ułaaa jaki cudny :loveu::loveu::loveu: To dla mnie? Ojojj :oops: Dziękuję :buzi:

[quote name='Ola & Dianuśka']Hej Megulce !

Witam :p

[quote name='Nerul']Z tego co wiem to Megulec z pańcią poszedł sie bawic i szkolic na podwórku Musi mi zdac relacje xD

A tam na podwórku, ha! Na boisku w parku nad wisłokiem :evil_lol: No, zaraz koło mojego mini szkolenia, no mini, tylko 1 pies w nim uczestniczył :evil_lol: odbywalo się jakieś większe, kilka szczeniorów. :cool3: Kilka labów, ONków, jakiś byk i inne :eviltong:
No nie powiem, żeby mnie ono zachwyciło, jak Iwonka od Księciunia byla kiedyś zapytać, pani szkoleniowiec na wstępie walnęła pytanie: gdzie pies [Kentaki] ma kolczatkę .....:roll: Więc..ja wolę szkolić na własną rękę :lol:

Co tu dużo mówić, teraz będziemy ćwiczyć jedno i to samo, aby dojść do perfekcji :eviltong: Noga, Równaj, Zostań. A pomiędzy tym siad i waruj ;) Tylko dziś jak na złość nie wzięłam linki tylko smycz, i nie mogłam za bardzo zostawania z nią poćwiczyć, bo raz jej się zachciało odbiec do grupy tych szczeniorów i opieprzyć za coś maluchy. :eviltong:

A co do fot, to hm....chyba raczej Was nie ciekawiły by takie, przy których pies idzie na smyczy przy nodze, siada, waruje albo zostaje.... więc nie robiłam :lol:

Posted

[quote name='Cambel']Hejj Balbinki :buzi:

Dziękujemy :lol: Kurcze, strasznie mi się podoba nowy brązowy wzorek Rogza, ale chyba nie będzie do niej pasował :cool1:
[Klik]
Hej Hej :buzi:

Mnie sie jak najbardziej wydaje ze bedzie pasował do Megowej taki wzorek:loveu: Do takiej piekności to wszystko pasuje:loveu::loveu:

Posted

Nerul napisał(a):
Czyzbym wpadla na genialny plan- Jutro sesyjka Megi + Cambel + 2 cioteczki (Aneta i Irmina). Co wy na to? :loveu: Megi sie zgadza na fotki :loveu:?!

Jaaaaasne :calus: Musimy utrwalic chociaż na zdjęciach Ciocię Irminę, pewnie potem nieprędko ją ujrzymy :placz:

Posted

Ujzymy z... berbeciem pewnie Oo Jeny niewyobrażam sobie Cioci Anety... Pierwsze co temu dziecku kupie to książke po polsku- Moja pierwsza książka o psach :loveu: !

A i jeszcze zrobimy sobie we trzy zdjecie z Megafonkiem- pamiątka bedzie widniala na scianach :)

Posted

Proffffeszjonal hahhaa :razz: inglisz jesteśmy ;) jejjj a my z megulcem /wlasciwie to megi nic o tym jeszcze nie wie/ mam ambitny plan, ze bedziemy ostro trenowac, a w przyszlym roku zdawac egzamin pt ! no zobaczymy co z tego wyjdzie póki co mamy jeszcze spore braki.... :lol: