psiulka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [I]Kamilo jeszcze takie dwa zdjęcia wyskubałam ;) Megulcowe i Azowe to na płytce ^^ Kiedy przyjedziesz?[/I] [I]Dziewczyny nie próżnowały i obrywały czyjąś kukurydzę :evil_lol:[/I] [IMG]http://images30.fotosik.pl/72/9020a8fa6a078663med.jpg[/IMG] [I]Megi dzielnie pomagała w te wielkie upały, a Aza schowała się pomiędzy kukurydzę :D[/I] [IMG]http://images21.fotosik.pl/394/a2b8d1ceb8a0dee8med.jpg[/IMG] [I]Kamila bardzo ostro porwała się do roboty i wyrywała nawet z korzeniami :roflt:[/I] [IMG]http://images27.fotosik.pl/73/d0fd74fdd7998afemed.jpg[/IMG] Quote
g_o_n_i_a Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 O nie......... :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Cambel&Megi Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Boszz.... :roflt: :roflt: Goniasta, widzisz co to dziecię tu wyczynia? :evil_lol: Emm Ilonku my przynajmniej nie próżnowałyśmy :eviltong: A Ty siedziałaś z aparatem w ręce, paparazzi jeden :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dziewczyny macie jeszcze jedno wyjście - [B]zemsta[/B] :diabloti: CHoć w sumie może to była zemsta Ilonki za ta uciakającą fotkę :evil_lol: Ale dlaczego Kamili sie oberwało? :evil_lol: Quote
psiulka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Cambel']Boszz.... :roflt: :roflt: Goniasta, widzisz co to dziecię tu wyczynia? :evil_lol: Emm Ilonku my przynajmniej nie próżnowałyśmy :eviltong: A Ty siedziałaś z aparatem w ręce, paparazzi jeden :evil_lol:[/quote] [I]Bo ja już się do zawodu szykuje :cool3: [/I] [quote name=':: FiGa ::']CHoć w sumie może to była zemsta Ilonki za ta uciakającą fotkę :evil_lol: Ale dlaczego Kamili sie oberwało? :evil_lol:[/quote] [I]Ha ha ha :shake:[/I] [I]Bo ona była świadkiem :evil_lol: [/I] Quote
g_o_n_i_a Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Cambel']Boszz.... :roflt: :roflt: Goniasta, widzisz co to dziecię tu wyczynia? :evil_lol: Emm Ilonku my przynajmniej nie próżnowałyśmy :eviltong: A Ty siedziałaś z aparatem w ręce, paparazzi jeden :evil_lol:[/quote] Widze, Ilonek dzikusko co Ty wyczyniasz? :roflt: My pracowite dzieci jestesmy :cool1: A gdzie masz Azową, która glebła w tej kukurydzy? Quote
psiulka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [I]A co ja wyczyniam? 8)[/I] [I]A mam w folderze ^^[/I] Quote
Kincia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 O jeju zlodzieje nawet na dgm sa :crazyeye::crazyeye::diabloti: Wiecej fotek z kradziezy:evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Bry Cambelku! Poprosze o zdjecia Megi :loveu: [quote name='psiulka'][I]A co ja wyczyniam? 8)[/I] [I]A mam w folderze ^^[/I][/quote] Pokazujesz dowody zbrodni jakiej dokonałyśmy na kukurydzianym polu. :roflt: Zbronia = wyrwanie całej kukurydzy z korzeniami :diabloti: Quote
Samturia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Bry kradzieje jedne :cool3: czemu mi nie wzięłyście qqrydzy? chamy :evil_lol: Quote
ewatr Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [B][COLOR=darkorchid]Witam Megulcowe dziewczymy :loveu: :loveu: [/COLOR][/B] Quote
Cambel&Megi Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Hohooo jaki tłum u nas :loveu: Witamy Wszystkich :calus: Masakra, skończyło się dłuugie przesiadywanie na Dogo, szkoła.. :shake: Fotki dam jakieś wieczorem ;) Quote
Matusz Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [COLOR=Navy][B]Witam 3 września ;)[/B][/COLOR] Quote
Cambel&Megi Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Bryyy :shake: Bosszzz ale mam plan lekcji, 3x 7:30, 2x 8:20...Niby dobrze wcześniej skonczę, ale wstawać o 6?! :shake: Quote
Kincia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Cambel']Bryyy :shake: Bosszzz ale mam plan lekcji, 3x 7:30, 2x 8:20...Niby dobrze wcześniej skonczę, ale wstawać o 6?! :shake:[/quote] Ja mam caly czas na 8:00 tylko w piatek 9:30 :cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Hej :-) Ja mam dwa razy na 7, raz na 9 i dwa razy cos w okolicach 12 :shake: masakra Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 jak to dobrze mieć szkole za sobą... eh... ewentualnie wrócę żeby was kochane dzieci uczyć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Taką nauczycielkę to bym chyba mogła mieć :loveu: Tylko nie chciałabym kar takich jak dla Kentakiego :eviltong: A mi się trochę nauczycieli pozmieniało, większość na gorsze :shake: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Cambel']Taką nauczycielkę to bym chyba mogła mieć :loveu: Tylko nie chciałabym kar takich jak dla Kentakiego :eviltong: A mi się trochę nauczycieli pozmieniało, większość na gorsze :shake:[/quote] ojjj chyba nie wiesz co piszesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eh... tylko niech ja znajdę jakiś etacik w szkole:diabloti::diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Iwona1984']ojjj chyba nie wiesz co piszesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eh... tylko niech ja znajdę jakiś etacik w szkole:diabloti::diabloti:[/quote] Razem z drzalką zapraszamy do gim nr 1 :eviltong: A czego byś uczyła? :lol: Quote
Samturia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 dzieńdobry, ja mam 2x na ósmą, 2x na 8:55 i raz na 9:50! :P Quote
Recommended Posts