psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [I]Mam notesik :obrazic:[/I] [I]LOTOS, Biały Miś :loveu: :mdleje:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='psiulka'][I]Mam notesik :obrazic:[/I] [I]LOTOS, Biały Miś :loveu: :mdleje:[/I][/quote] Ojj to przepraszam :evil_lol: A jak się notesik nazywa ? :p:evil_lol: Dalej nie wiem :hmmmm: Quote
psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [I]LOTOS :loveu:[/I] [IMG]http://images30.fotosik.pl/64/f59b1eb2d6fe573cmed.jpg[/IMG] Quote
psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [I]Jesteś okrutna :shake: Nazywa się notesik :obrazic:[/I] Quote
Cambel&Megi Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='psiulka'][I]LOTOS :loveu:[/I] [url]http://images30.fotosik.pl/64/f59b1eb2d6fe573cmed.jpg[/url][/quote] Bosiuuu to on się Lotos nazywa ? :loveu::loveu: Piękny Czał Czał :lol: :calus: Jesce jakomś fotę chcem :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 [I]A od czego jest katalog? :cool3: Wiem :iloveyou:[/I] [I]Tyle, już i tak zostałaś, a nie grzeczna jesteś :shake:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Pięknie się Lisiczka prezentuje w nowej obróżce :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Ahh moja Chihuahua [ :evil_lol: ] dziękuje i wita Wszystkich :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dobry Dzień :D Hejo Cambel ! Dzisiaj wjeżdżam do ciebie na sesje zdjęciową i ze zdjęciami z wystawy- musze wygłasiac moją córeczke cioteczną xP Quote
Cambel&Megi Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Nerul']Dobry Dzień :D Hejo Cambel ! Dzisiaj wjeżdżam do ciebie na sesje zdjęciową i ze zdjęciami z wystawy- musze wygłasiac moją córeczke cioteczną xP[/quote] Bryyy :razz: Uhh jak miło, tylko mnie przypadkiem nie ufoć :evil_lol: Uła, SŁYSZYCIE, będą NOWE ZDJĘCIA! :eviltong: Boszzz biedna Megi :evil_lol: ;) Quote
Coffee&Nera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Pójdziemy na spacerrosa jeszcze wieczorem (bo będe z aparatem) to Megi bedzie miała poprostu sesje nad sesją ;) Wiesz Kamila jakby cos to ja aparatu bede uzyczac na Megafonka :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Nerul']Pójdziemy na spacerrosa jeszcze wieczorem (bo będe z aparatem) to Megi bedzie miała poprostu sesje nad sesją ;) Wiesz Kamila jakby cos to ja aparatu bede uzyczac na Megafonka :loveu:[/quote] O no patrzcie, Megulcowa ma prywatnego fotografa :razz::razz::razz: Quote
Cambel&Megi Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Goop jesteś. <3 Proszę na GG włazić.:watpliwy::eviltong: Quote
Coffee&Nera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Jestem cały czas ale widac wiadomosci niedochodzą ;( Quote
psiulka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [I]Witanko Turkusowa :buzi:[/I] [quote name='Cambel']Ahh moja Chihuahua [ :evil_lol: ] dziękuje i wita Wszystkich :loveu:[/quote] [I]Chihuahua z ON'kiem :diabloti: [/I] [quote name='Nerul']Dobry Dzień :D Hejo Cambel ! Dzisiaj wjeżdżam do ciebie na sesje zdjęciową i ze zdjęciami z wystawy- musze wygłasiac moją córeczke cioteczną xP[/quote] [I]Moją! :mad:[/I] [quote name='Cambel']O no patrzcie, Megulcowa ma prywatnego fotografa :razz::razz::razz:[/quote] [I]Ja też chcę się zatrudnić :eviltong: U Megi zawsze :multi: [/I] Quote
Cambel&Megi Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='psiulka'][I]Witanko Turkusowa :buzi:[/I] [I]Chihuahua z ON'kiem :diabloti: [/I] [I]Moją! :mad:[/I] [I]Ja też chcę się zatrudnić :eviltong: U Megi zawsze :multi: [/I][/quote] Bry Iloś :loveu: :calus: :loveu: A ffcale, że nie :cool1: Bo ona dostała próbkę Royala dla Ciułał :evil_lol: No Twoją Twoją ^^ Ooo patrz Megi jakie mamy branie :evil_lol: toż to sesyje prywatne, nadworni fotografowie, mhhh jakie życie jak w Madrycie :evil_lol: :loveu: Quote
psiulka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Cambel']Bry Iloś :loveu: :calus: :loveu: A ffcale, że nie :cool1: Bo ona dostała próbkę Royala dla Ciułał :evil_lol: No Twoją Twoją ^^ Ooo patrz Megi jakie mamy branie :evil_lol: toż to sesyje prywatne, nadworni fotografowie, mhhh jakie życie jak w Madrycie :evil_lol: :loveu:[/quote] [I]Ale Pan już chciał dawać dla ON'ka nie pamiętasz? :shake: [/I] [I]Moją :multi: Muszę wygrzebać te zdjęcia, co zrobiłam Tobie i Megi jak ją wzięłaś i tu przytargać :loveu: :loveu: [/I] [I]No a jak :iloveyou:[/I] [I]Smakuje Małej karma britowa? :razz: [/I] [I]Udanego spacerku życzę :bye:[/I] Quote
Kincia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Dobry :) Sie doczytalam ze fotki beda fajnie :D:D Quote
Cambel&Megi Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='psiulka'][I]Ale Pan już chciał dawać dla ON'ka nie pamiętasz? :shake: [/I] [I]Moją :multi: Muszę wygrzebać te zdjęcia, co zrobiłam Tobie i Megi jak ją wzięłaś i tu przytargać :loveu: :loveu: [/I] [I]No a jak :iloveyou:[/I] [I]Smakuje Małej karma britowa? :razz: [/I] [I]Udanego spacerku życzę :bye:[/I][/quote] Nie no masz trochę racji, ludzie na ulicy czasem uważają, że ona jest szczeniakiem ON'a.... :eviltong: O Boszzzzz ja mam jedno na wątku Pędzli jest :evil_lol: A smakuje smakuje, na spacer jej wzięłam to się nie chciała z Leniastą dzielić, tylko pilnowała worka, aż do kłótni doszło :lol: Ano był udany, prawie :p A foteczki potem, bo muszę je pomniejszyć, a narazie program jest "zajęty", bo robię banner z najwspanialszą wiadomością - Master w nowym domu! :multi: Quote
despera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Bry wieczór:multi: Wy tu sobie gadu gadu, a fotki gdzie:mad: Quote
Cambel&Megi Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 A witamy ;) [quote name='Cambel'] A foteczki potem, bo muszę je pomniejszyć, a narazie program jest "zajęty", bo [B]robię banner z najwspanialszą wiadomością - Master w nowym domu! :multi:[/B][/quote] ;) Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Bry :multi: Ale nagadałyście :shake: 15 stron do nadrobienia! :x [url]http://i9.tinypic.com/5xrypm0.png[/url] Moje małe cudo :loveu: [url]http://img251.imageshack.us/img251/3669/dscn9074em1.jpg[/url] Cudny ten nowy sprzęcik :loveu: Pieknie jej w nim :loveu: [ładnemu we wszystkim ładnie :evil_lol:] No i rób ten bannerek rób, bo chcemy wiecej fot... :) Quote
g_o_n_i_a Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='Cambel'] A foteczki potem, bo muszę je pomniejszyć, a narazie program jest "zajęty", bo robię banner z najwspanialszą wiadomością - Master w nowym domu! :multi:[/quote] Cambelku ależ poświecenie, moj bannerek kosztem Twojego FB - wybacz :p Quote
Recommended Posts