Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ja byłabym chętna na za tydzień, chociaż jestem na grafiku w pracy ale jutro bym pogadała z kierowniczką i może coś uda się z tym zrobić.
Piszę z Izą i ona też jest zdania że lepiej przełożyć niż moknąć.
Baby musimy podjąć męską decyzję ;) Przekładamy czy nie?

Co do prognoz to ja sprawdzałam na pogodynce...hmm, kiepsko tam to wygląda.
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to postanowione, napisałam do Izy.
Szkoda no ale co za satysfakcja chodzić w deszczu na spiętej dupie, nawet ciekawych zdjęć by nie było.
Jutro naściemniam w robocie i mam nadzieję że dostanę niedzielę wolną :evil_lol: Trzymajcie kciuki ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Od czwartku zapowiadają upał na co najmniej 4-5 dni więc :kciuki: za pogodę za tydzień .....ja w sobotę chcę jechać do znajomych na grilla więc pogoda MUSI być :lol:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to oby tak było jak mówisz :) Bo jak znów będzie padać to się załamię. W zasadzie u nas niedawno przestało dopiero padać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to oby tak było jak mówisz :) Bo jak znów będzie padać to się załamię. W zasadzie u nas niedawno przestało dopiero padać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

to tak jak u nas

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]zabiłabym tego kto to zrobił
[url]http://tvp.info/informacje/polska/kto-zabil-foke-w-gdyni-trwaja-poszukiwania/4524139[/url]

Teraz w niedzielę na Kolibkach odbywać się będzie także trójmiejski zlot TTB ;)
ja w dalszym ciągu nie wiem jak u mnie z wolnym w niedzielę ;) gadałam wczoraj z 'menadżerem' i powiedział że mam sobie znaleźć sama zastępstwo :angryy: naściemniałam więc okrutnie i stwierdził że pomyśli nad rozwiązaniem jakimś...ale coś mi się wierzyć w to nie chce. Jutro będę w pracy to pogadam i znów sprzedam tą samą bajkę :evil_lol: Muszę mieć wolne i koniec gadania ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']Od czwartku zapowiadają upał na co najmniej 4-5 dni więc :kciuki: za pogodę za tydzień .....ja w sobotę chcę jechać do znajomych na grilla więc pogoda MUSI być :lol:[/QUOTE]

[I][B]hihihihih a ja niemal kazdy week mam roboczy wiec jak pada to FFCALE siem nie smucem ;-) hihihih
pogoda w tygodniu jak najbardziej ..wiecej z niej korzystam hihihi

ale dziewczyny trzymam kciukaski cobysta mialy słonecko wtedy kiedy chcecie ;-)

Buziam!!![/B][/I]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]no heeeeloł...oczywiście że z Wami na spacer :) tylko tak dla ciekawostki napisałam bo przeczytałam na wątku dot. gdańskich spotkań ;)

no i załatwione wolne :multi:
dzisiaj rano grafik był zdjęty a jak zapytałam liderki to powiedziała że już jestem wykreślona i że wstawiła na moje miejsce jakąś nową babkę...także cud miód i malina[/B][/COLOR][/FONT] :klacz:
[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]także niedziela 12 dworzec?[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]fajnie to będzie jak pogoda się nie zepsuje...dzisiaj jest pięknie :loveu:
wg. pogodynki ma być pochmurno ale bez deszczu...mam nadzieję że kłamie i nawet chmur nie będzie :)

Puszek Kłębuszek z dzisiaj :)
[IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03486.jpg?t=1305825681[/IMG]

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Pewnie że będziemy miały! :evil_lol: Spalimy je na stosie ;)
Im więcej tym lepiej :multi:

Tak zbieram na jaśki i nie tylko :) Puch do kurtki też się przyda :)[/B][/COLOR][/FONT]