Pusiakowa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Może za tydzień będzie lepiej? Ja wtedy spakuję się w sobotę na wyjazd żeby niedzielę mieć wolną. Quote
Onomato-Peja Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 W gdyni lekko kropi, podobno od południa ma być ładnie. Ale wiadomo jak to prognozy. Nie zapowiada się na słońce. Quote
jonQuilla Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ja byłabym chętna na za tydzień, chociaż jestem na grafiku w pracy ale jutro bym pogadała z kierowniczką i może coś uda się z tym zrobić. Piszę z Izą i ona też jest zdania że lepiej przełożyć niż moknąć. Baby musimy podjąć męską decyzję ;) Przekładamy czy nie? Co do prognoz to ja sprawdzałam na pogodynce...hmm, kiepsko tam to wygląda. [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Skoro wszystkie się zgadzają, to przełóżmy. Faktycznie bezsensu. Quote
Pusiakowa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Mi też się wydaje żeby lepiej przełożyć. Moja mama mówi, że za tydzień ma być ładna pogoda. Zobaczymy... Quote
jonQuilla Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to postanowione, napisałam do Izy. Szkoda no ale co za satysfakcja chodzić w deszczu na spiętej dupie, nawet ciekawych zdjęć by nie było. Jutro naściemniam w robocie i mam nadzieję że dostanę niedzielę wolną :evil_lol: Trzymajcie kciuki ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 W następną niedzielę musi być super pogoda, bo to będzie już moja ostatnia niedziela na pomorzu i ostatnia szansa na spotkanie Quote
Onomato-Peja Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 No, raczej 2 niedziele z rzędu nie powinno padać. A przynajmniej mam taką nadzieję. :lol: Quote
Alicja Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Od czwartku zapowiadają upał na co najmniej 4-5 dni więc :kciuki: za pogodę za tydzień .....ja w sobotę chcę jechać do znajomych na grilla więc pogoda MUSI być :lol: Quote
jonQuilla Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to oby tak było jak mówisz :) Bo jak znów będzie padać to się załamię. W zasadzie u nas niedawno przestało dopiero padać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No to oby tak było jak mówisz :) Bo jak znów będzie padać to się załamię. W zasadzie u nas niedawno przestało dopiero padać :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] to tak jak u nas Quote
jonQuilla Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]zabiłabym tego kto to zrobił [url]http://tvp.info/informacje/polska/kto-zabil-foke-w-gdyni-trwaja-poszukiwania/4524139[/url] Teraz w niedzielę na Kolibkach odbywać się będzie także trójmiejski zlot TTB ;) ja w dalszym ciągu nie wiem jak u mnie z wolnym w niedzielę ;) gadałam wczoraj z 'menadżerem' i powiedział że mam sobie znaleźć sama zastępstwo :angryy: naściemniałam więc okrutnie i stwierdził że pomyśli nad rozwiązaniem jakimś...ale coś mi się wierzyć w to nie chce. Jutro będę w pracy to pogadam i znów sprzedam tą samą bajkę :evil_lol: Muszę mieć wolne i koniec gadania ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Alicja']Od czwartku zapowiadają upał na co najmniej 4-5 dni więc :kciuki: za pogodę za tydzień .....ja w sobotę chcę jechać do znajomych na grilla więc pogoda MUSI być :lol:[/QUOTE] [I][B]hihihihih a ja niemal kazdy week mam roboczy wiec jak pada to FFCALE siem nie smucem ;-) hihihih pogoda w tygodniu jak najbardziej ..wiecej z niej korzystam hihihi ale dziewczyny trzymam kciukaski cobysta mialy słonecko wtedy kiedy chcecie ;-) Buziam!!![/B][/I] Quote
Alicja Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 rób to wolne kobieto , ściemniaj ile się da :cool2: Quote
Onomato-Peja Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Żonkila, czyli jedziesz na zlot czy na spacer? ;) Quote
jonQuilla Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]no heeeeloł...oczywiście że z Wami na spacer :) tylko tak dla ciekawostki napisałam bo przeczytałam na wątku dot. gdańskich spotkań ;) no i załatwione wolne :multi: dzisiaj rano grafik był zdjęty a jak zapytałam liderki to powiedziała że już jestem wykreślona i że wstawiła na moje miejsce jakąś nową babkę...także cud miód i malina[/B][/COLOR][/FONT] :klacz: [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]także niedziela 12 dworzec?[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Tak! 12 Dworzec. Martyny nie będzie... :( Nie ma jak dojechac do nas. Quote
jonQuilla Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:roll: szkoda ale jeszcze się z nią spotkamy i mam nadzieję że niedługo bo chcę Puszka wymiziać :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]fajnie to będzie jak pogoda się nie zepsuje...dzisiaj jest pięknie :loveu: wg. pogodynki ma być pochmurno ale bez deszczu...mam nadzieję że kłamie i nawet chmur nie będzie :) Puszek Kłębuszek z dzisiaj :) [IMG]http://i687.photobucket.com/albums/vv233/jonQuilla123/DSC03486.jpg?t=1305825681[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Izabela124. Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Już nie mogę doczekać się niedzieli :lol: Być może dwie koleżanki ze mną się zjawią, nie będziecie miały nic przeciwko? Szkoda, że Pusiakowej nie będzie :-( Quote
jonQuilla Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Pewnie że będziemy miały! :evil_lol: Spalimy je na stosie ;) Im więcej tym lepiej :multi: Tak zbieram na jaśki i nie tylko :) Puch do kurtki też się przyda :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts