Marta_Ares Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 no w koncu sie umowiliście :P ile to można :D mam nadzieje, ze ze spaceru zdjęć chociaż sporo przyniesiecie :P Quote
Pusiakowa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Marta_Ares'] mam nadzieje, ze ze spaceru zdjęć chociaż sporo przyniesiecie :P[/QUOTE] Na mnie możesz liczyć :D:D Quote
Izabela124. Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Mam nadzieję, że się nie zgubię :P Ja aparatu nie mam :P Quote
jonQuilla Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Zdjęcia na pewno będą ale ile to się okaże ;) Przecież szybko się umówiłyśmy!!! ;) Poza tym trzeba wziąć poprawkę na to że dojeżdżamy każda z innego miejsca i niekoniecznie jest to mała odległość :obrazic: Powalił dziś mnie ten filmik :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][video=youtube;iEN-kHe5o_Y]http://www.youtube.com/watch?v=iEN-kHe5o_Y[/video] Quote
Obama Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Wrociłaś z banicji :) Gdy robiłam przerwę to chyba byłas jeszcze na banowym wygnaniu :D Quote
jonQuilla Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nie aż tak długo na wygnaniu nie byłam :evil_lol: w połowie listopada mi się skończyła banicja a Ty później wzięłaś sobie urlopik :)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]kpisz? :evil_lol: dajmy że o 12 na pksach ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ooooooooo to już niedużo zostało do spotkanka :) , już się nie mogę doczekać relacji i fot ;) Quote
jonQuilla Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nie rozwalaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
mar....ka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 dzień dobry kwiatuszku, dawno mnie nie było:) Quote
Onomato-Peja Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Są szanse, że Krasnal nie zje Salsy! A przynajmniej nie tak od razu. Dzisiaj ładnie minęła jakiegoś astowatego. "D Quote
jonQuilla Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No ale pytanie czy astowaty był spokojny bo ja jestem pewna że Salsa będzie świrować...mam tylko nadzieję że jutro będzie miała dobry humor i będzie to świr pozytywny bo jak będzie miała humor na NIE to hmmm ... :evil_lol: Pożyjemy zobaczymy...przecież od razu się nie pozagryzają ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Przyznać się, która przed snem nie pomodliła się o słońce na dziś :mad: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 U mnie kropi, jestem wściekła. Teraz nie wiem czy brać psa czy nie, wet odradził spacerów w deszczu. Ale poczekamy, autobus mam dopiero o 11.29 a w razie czego zamiast na polankę możemy pójść do parku na kamiennej górze, tam bagna nie będzie, ale mniej miejsca a ludzi z psami tyle samo. Quote
jonQuilla Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]W gd. też mży...masakra :angryy: Wczoraj mogło padać a nie dziś...eh. Jak dla mnie nie ma znaczenie gdzie śmigniemy...jeśli zdecydujesz się wziąć Rastę to jasne że pójdziemy tam gdzie będą bardziej sprzyjające warunki.[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Onomato-Peja Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 O której masz skmkę? Ja powinnam być na peronie o 11.50. Quote
Pusiakowa Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Świetna pogoda, naprawdę idealna na dogomaniacki spacer. :roll: Z pewnością będzie mnóstwo zdjęć. Quote
jonQuilla Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ja będę gdzieś o 11:35 w Gdyni. Tylko się zastanawiam czy oby na pewno jest sens w taką pogodę się spotykać....nie wiem jak w gdyni ale tutaj nie zapowiada się na wypogodzenie, coraz mocniej pada. Iza napisała że u niej też pada.[/B][/COLOR][/FONT] :roll: Quote
Recommended Posts