Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=olive][FONT=Georgia][B]Zdjęcia na pewno będą ale ile to się okaże ;)
Przecież szybko się umówiłyśmy!!! ;) Poza tym trzeba wziąć poprawkę na to że dojeżdżamy każda z innego miejsca i niekoniecznie jest to mała odległość :obrazic:

Powalił dziś mnie ten filmik :loveu:
[/B][/FONT][/COLOR][video=youtube;iEN-kHe5o_Y]http://www.youtube.com/watch?v=iEN-kHe5o_Y[/video]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Nie aż tak długo na wygnaniu nie byłam :evil_lol: w połowie listopada mi się skończyła banicja a Ty później wzięłaś sobie urlopik :)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]No ale pytanie czy astowaty był spokojny bo ja jestem pewna że Salsa będzie świrować...mam tylko nadzieję że jutro będzie miała dobry humor i będzie to świr pozytywny bo jak będzie miała humor na NIE to hmmm ... :evil_lol: Pożyjemy zobaczymy...przecież od razu się nie pozagryzają ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

U mnie kropi, jestem wściekła.
Teraz nie wiem czy brać psa czy nie, wet odradził spacerów w deszczu.
Ale poczekamy, autobus mam dopiero o 11.29 a w razie czego zamiast na polankę możemy pójść do parku na kamiennej górze, tam bagna nie będzie, ale mniej miejsca a ludzi z psami tyle samo.

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]W gd. też mży...masakra :angryy: Wczoraj mogło padać a nie dziś...eh.
Jak dla mnie nie ma znaczenie gdzie śmigniemy...jeśli zdecydujesz się wziąć Rastę to jasne że pójdziemy tam gdzie będą bardziej sprzyjające warunki.[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Ja będę gdzieś o 11:35 w Gdyni.
Tylko się zastanawiam czy oby na pewno jest sens w taką pogodę się spotykać....nie wiem jak w gdyni ale tutaj nie zapowiada się na wypogodzenie, coraz mocniej pada. Iza napisała że u niej też pada.[/B][/COLOR][/FONT] :roll: