Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pusiakowa']Fajna robota :diabloti:
[FONT=Georgia]
uroki pracy na zlecenie ;)
mówię kiedy chcę mieć wolne i jeśli się uprę to muszą mi to wolne dać :eviltong:
[/FONT]
[quote name='Onomato-Peja']Oo i wy na Sopocką wystawę?
Którego jest?
[FONT=Georgia]
Będziesz?
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]No to w końcu może się spotkamy :evil_lol:[/FONT]

Bardzo możliwe :) . Mam nadzieję, że w tym roku wsiądę we właściwy pociąg i nie będę musiała się wracać jedną stację z buta :diabloti:

Posted

[quote name='Pusiakowa']Bardzo możliwe :) . Mam nadzieję, że w tym roku wsiądę we właściwy pociąg i nie będę musiała się wracać jedną stację z buta :diabloti:

[FONT=Georgia]jeśli będę jechać tego samego dnia to możemy się w skmce spotkać ;)
[FONT=Verdana][/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='bianka19']Salsiska. :hand:
te muchy mnie rozwaliły, nie ma to jak ponieść się fantazji. :evil_lol: ktoś ma talent. :lol:

[FONT=Georgia]i to całkiem nie mały :)[/FONT]

[quote name='Onomato-Peja']13,14 hmn, nie ma żadnych koncertów, ale nie wiem sama, w sumie to robienie zdjęć psom już mi się znudziło, nic tez nie kupię, nie chyba nie idę.

[FONT=Georgia]maruda :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Obama']A tak w związku ze sztuką niewielką acz cieszącą oczy polecam http://little-people.blogspot.com/
Figureczki wielkości zapałki,a jakie pomysłowe!
[FONT=Georgia]
gdzieś już z kilkoma tymi pracami się spotkałam, najbardziej zapadła mi w pamięci piłeczka tenisowa w kałuży
rewelacyjne są wszystkie :)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']Ja mam takie w lodówce .... Qba tworzył kilka lat temu :lol:
[FONT=Georgia]
w lodówce trzymasz zminiaturyzowanych ludzi? :hmmmm:
[/FONT]
[FONT=Georgia]
- masz coś do jedzenia?
- nie, tylko tłum ludzi w lodówce ;)
[/FONT][FONT=Georgia][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
[/FONT]
[FONT=Georgia]
- masz coś do jedzenia?

:roflt: bywa i tak :roflt::roflt:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
[/FONT]
[FONT=Georgia]
- masz coś do jedzenia?

heh u mnie ludzi w lodówce niet ale za to czasem dwóch przed lodówką stoi i patrzy na pingwina :roflt:

Posted

[FONT=Georgia]Ciesz się że stoją a nie siedzą wpatrzeni jak w dzieło sztuki ;)
Mam kumpla, który ma nietypowy sposób spożywania posiłków...wygląda to następująco - Idzie do kuchni, bierze pieczywo, otwiera lodówkę a następnie stawia taboret przed nią i się posila :evil_lol:

Byłam z Rudą dzisiaj w parku nad stawkami, wzięłam aparat ale kompletnie nie miałam chęci na pstrykanie zdjęć więc zrobiłam tylko kilka cobyście nie marudziły zaraz :evil_lol:

Oczywiście znaleźli się też idioci, którzy łowili rybki w tym sywie i przyczepili się że Salsa szczeka i wchodzi do wody płosząc im ryby.
Nie ma to jak łowić ryby w stawie w centrum miasta!!! :multi:
Pewnie gdyby brzegi były łagodniejsze to i matki dzieci wyprowadzałyby tam żeby się popluskały....fuj!

[/FONT]