paros Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Biedny ONek, :-( tyle złego musiał zaznać, że serduszko chore ma teraz :-( Quote
paros Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Hektor okazał się wspaniałym psem. Trudno powiedzieć dlaczego błąkał się na drodze :-( W domku tymczasowym ma bardzo dobrą opiekę. Trzymajmy kciuki aby okazało się, że te kłopoty z serduszkiem to wynik stresu i przeżyć psiaka, który nagle czuł się nikomu niepotrzebnym, bezdomnym, niechcianym ....:-( Zdrowiej Hektorku :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
paros Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 I nikt nie zagląda do Hektorka :shake: :-( Quote
_beatka_ Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 ja zagladam:multi: ı jak serduszko?dobrze ze trafıl do dobrego dt,zeby tylko mu sıe udalo ı zeby z tego wyszedl,takı pıekny pıes na pewno szybko znajdzıe domek hektorku zdrowıej szybcıutko Quote
paros Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Ciekawe jak czuje się Hektorek :roll: Quote
Zmysł Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 paros napisał(a):Ciekawe jak czuje się Hektorek :roll: Podobno nieźle, jeszcze będą badania nad serduszkiem. A najważniejsze- rysuje się szansa domku... Quote
_beatka_ Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 rysuje się?:cool3: Zmysl powiedz coś wiecej:razz: Quote
Zmysł Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 _beatka_ napisał(a):rysuje się?:cool3: Zmysl powiedz coś wiecej:razz: Za wcześnie o tym mówić, ale może w następnym tygodniu Hektorek będzie miał domek. Nie chcę zapeszać. Quote
_beatka_ Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ale ja juz w przyszlym tyg bede za granica odcieta od dogo:placz: to chociaz napisz jak duze sa szanse?:cool3: Quote
Zmysł Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 _beatka_ napisał(a):ale ja juz w przyszlym tyg bede za granica odcieta od dogo:placz: to chociaz napisz jak duze sa szanse?:cool3: Oceniam je na 70% Quote
Anashar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Zapomniałem Wam dać linka do Hektorka http://owczarekwpotrzebie.com/inne/adopcje/hektor.html Beatko, jakbyś miała jego nowe lepsze zdjęcia napisz do mnie pm! Quote
_beatka_ Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 hekrorkiem zajmuje sie paros, ona ma teraz kontakt z pania joanna wiec w razie co ona bedzie dosylac zdjecia:cool3: Quote
Anashar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 _beatka_ napisał(a):hekrorkiem zajmuje sie paros, ona ma teraz kontakt z pania joanna wiec w razie co ona bedzie dosylac zdjecia:cool3: Oj, nieważne kto będzie dosyłać. Ważne by były ;) Quote
paros Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Hektorek jest bardzo poważnie chory na serce. :-( Domek w którym tymczasowo znajduje się postanowił adoptować Hektora :lol: Hektor ma dom. Pani Małgosia ma świadomość choroby Hektora i wie, że Hektorek ma niewiele życia przed sobą :-( Hektorek ma wspaniałą opiekę i jest wpatrzony w swoją Panią, znalazł dom, kochający dom i wspaniałą rodzinkę. Jest radosny i szczęśliwy. Hektorku dużo zdrowia i szczęścia :roll: Quote
Bazyliah Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Hektorku, trzymaj się dobrze. Masz przecież domek. Quote
_beatka_ Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 wszystkiego najlepszego w nowym domku hektorku:multi: Quote
Anashar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Super, że ma dom:) Ale to chore serduszko mnie martwi:( Ale najważniejsze, że jest kochany! Quote
paros Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Hektor wczoraj odszedł za TM :-(:-( Hektorek czuł się coraz gorzej. Do migotania przedsionków i niewydolności krążenia doszły kłopoty z oddychaniem. Hektorku biegaj po niebiańskich łąkach razem z innymi zwierzakami :-(:-( Quote
Recommended Posts