paros Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 SOS - owczarek błąka się od miesiąca po ulicy, ludzie już go nie chcą karmić! Potrzebny szybko, chociaż dom zastępczy. Zdjęcia nie są najlepszej jakości. Pies jest bardzo ładny! Quote
Witokret Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Matko, żeby tylko go coś nie rąbnęło :shake: A gdzie on bidulek się błąka ? Quote
paros Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 _beatka_ napisał(a):biedny piesio... a gdzie on jest teraz? Jest na ulicy :-( :-( Pilnie tymczas potrzebny :roll: Quote
Witokret Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 paros napisał(a):Jest na ulicy :-( :-( Pilnie tymczas potrzebny :roll: Paros :mad: w którym miejscu ???? Na jakiej ulicy ? Przynajmniej w jakiej okolicy ;) Quote
paros Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Witokret']Paros :mad: w którym miejscu ???? Na jakiej ulicy ? Przynajmniej w jakiej okolicy ;) W Zielonce :-( dostałam takie zdjęcie ulicy, dowiem się nazwy ulicy, to chyba główna przelotowa ulica. Quote
przyjaciel_koni Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Bardzo prosimy o pomoc !!!!! Niewątpliwie ten biedak jest w ogromnym niebezpieczeństwie. Nie mamy już gdzie psiaków upychać...... A tak swoją drogą, to on wygląda na takiego "prawdziwego" onka. Przynajmniej od tyłu.... Quote
Zmysł Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja mogę tam dzisiaj pojechać, ale podajcie nazwę ulicy!!! Quote
Zmysł Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ponawiam pytanie - jaka to ulica? Kto robił te zdjęcia? Może uda mi się dzisiaj tam być. Quote
anouk92 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Teraz to ona może być na każdej ulicy w Zielonce. Kto robił zdjecie? Quote
paros Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Zmysł napisał(a):Wykonawca jak dotąd nieznany. Zdjęcia i informacje pochodzą od p. Joanny z Fundacji Maja :roll: O nazwę ulicy, czy dokładniejsze zlokalizowanie miejsca przebywania ONka trzeba spytać p. Joannę. ;) Quote
Witokret Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Zjechałam dzisiaj pół Zielonki wzdłuż i wszerz... i... psińco :shake: Szukałam wszędzie tego autoelektryka ze zdjęcia :evil_lol:, ale albo ułomna jestem albo to żadna główna ulica... albo autoelektryk się przeniósł (co mało prawdopodobne) ;) Quote
Zmysł Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 paros napisał(a):Zdjęcia i informacje pochodzą od p. Joanny z Fundacji Maja :roll: O nazwę ulicy, czy dokładniejsze zlokalizowanie miejsca przebywania ONka trzeba spytać p. Joannę. ;) To dzisiaj ją przepytam. Quote
Zmysł Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witokret napisał(a):Zjechałam dzisiaj pół Zielonki wzdłuż i wszerz... i... psińco :shake: Szukałam wszędzie tego autoelektryka ze zdjęcia :evil_lol:, ale albo ułomna jestem albo to żadna główna ulica... albo autoelektryk się przeniósł (co mało prawdopodobne) ;) Brawo Witokret. Dzięki za pomoc. Sam wiem, co to znaczy krążyć bez dokładnych namiarów w poszukiwaniu psiaka. Ale, jak mówiłem, Zielonka nie jest mała. Może to być np. tzw. Zielonka Bankowa, czyli w zupełnie innym miejscu. Dzisiaj będę wiedział. Quote
Zmysł Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jak się okazało Onek biegał w okolicach ulic Armii Krajowej i Waryńskiego. Tak, jak się domyślałem bliżej Zielonki Bankowej. Ja go dzisiaj nie zastałem, ale p. Joanna powiedziała, że trzyma rękę na pulsie i będzie sprawę pilotować. Quote
Witokret Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Aaa to ja szukałam w tej części bliżej Marek i Kobyłki. W takim razie jutro pojeżdżę po Bankowej... Quote
Zmysł Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Witokret napisał(a):Aaa to ja szukałam w tej części bliżej Marek i Kobyłki. W takim razie jutro pojeżdżę po Bankowej... Armii Krajowej, Waryńskiego Quote
Recommended Posts