Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SOS - owczarek błąka się od miesiąca po ulicy, ludzie już go nie chcą karmić!
Potrzebny szybko, chociaż dom zastępczy.
Zdjęcia nie są najlepszej jakości. Pies jest bardzo ładny!

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Witokret']Paros :mad: w którym miejscu ???? Na jakiej ulicy ? Przynajmniej w jakiej okolicy ;)

W Zielonce :-( dostałam takie zdjęcie ulicy, dowiem się nazwy ulicy, to chyba główna przelotowa ulica.

Posted

Bardzo prosimy o pomoc !!!!!
Niewątpliwie ten biedak jest w ogromnym niebezpieczeństwie.

Nie mamy już gdzie psiaków upychać......

A tak swoją drogą, to on wygląda na takiego "prawdziwego" onka. Przynajmniej od tyłu....

Posted

Zmysł napisał(a):
Wykonawca jak dotąd nieznany.

Zdjęcia i informacje pochodzą od p. Joanny z Fundacji Maja :roll: O nazwę ulicy, czy dokładniejsze zlokalizowanie miejsca przebywania ONka trzeba spytać p. Joannę. ;)

Posted

Zjechałam dzisiaj pół Zielonki wzdłuż i wszerz... i... psińco :shake: Szukałam wszędzie tego autoelektryka ze zdjęcia :evil_lol:, ale albo ułomna jestem albo to żadna główna ulica... albo autoelektryk się przeniósł (co mało prawdopodobne) ;)

Posted

paros napisał(a):
Zdjęcia i informacje pochodzą od p. Joanny z Fundacji Maja :roll: O nazwę ulicy, czy dokładniejsze zlokalizowanie miejsca przebywania ONka trzeba spytać p. Joannę. ;)

To dzisiaj ją przepytam.

Posted

Witokret napisał(a):
Zjechałam dzisiaj pół Zielonki wzdłuż i wszerz... i... psińco :shake: Szukałam wszędzie tego autoelektryka ze zdjęcia :evil_lol:, ale albo ułomna jestem albo to żadna główna ulica... albo autoelektryk się przeniósł (co mało prawdopodobne) ;)

Brawo Witokret. Dzięki za pomoc. Sam wiem, co to znaczy krążyć bez dokładnych namiarów w poszukiwaniu psiaka. Ale, jak mówiłem, Zielonka nie jest mała. Może to być np. tzw. Zielonka Bankowa, czyli w zupełnie innym miejscu. Dzisiaj będę wiedział.

Posted

Jak się okazało Onek biegał w okolicach ulic Armii Krajowej i Waryńskiego. Tak, jak się domyślałem bliżej Zielonki Bankowej. Ja go dzisiaj nie zastałem, ale p. Joanna powiedziała, że trzyma rękę na pulsie i będzie sprawę pilotować.

Posted

Witokret napisał(a):
Aaa to ja szukałam w tej części bliżej Marek i Kobyłki. W takim razie jutro pojeżdżę po Bankowej...

Armii Krajowej, Waryńskiego