Rawa Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Z informacji podanych przez Madzię sunia skończyła się cieczka i... Markiz w sobotę jedzie do nowego domu!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Mada:) Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Oj tak !! Markizek w sobotę rozpoczyna nowy rodział w swoim życiu !! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
grazyna9915 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ej dziewczyny ale się pośpieszyłyście z tą zmianą tytułu. Chlapnij coś przy Madzie, a ta zaraz wszystko wypapla. Jeszcze nie uzgodniłam szczegółów z nową panią, ale kto wie, kto wie....... Chyba na sobotę kroi się nowy domek. Quote
Mada:) Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 HA HA HA !! No moja wina, że nie potrafię utrzymać nic w tajemnicy dłużej niż kilka minut ? :grin: A z resztą, co ja się będę tłumaczyć ! Przeczucie mówi mi, że wszystko będzie w porządku, więc na co mamy czekać ? :eviltong: Quote
Rawa Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Czarownica wykrakała! Czarownica wykrakała! Markizek w sobotę jedzie do nowego domu! :jumpie: Quote
Rawa Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Jest naprawdę pięknym psem z cudownym charakterem! Jego nowa pani jest strasznie przejęta i już się go nie może doczekać. Myślę, że będzie miał wspaniały dom, na który zasłużył. Quote
grazyna9915 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Piękny to on jest dopiero teraz kiedy jest wykąpany i wyczesany! Mada serdeczne dzięki za pomoc! Niestety nie wszystkie kołtuny udało się usunąć. Quote
Rawa Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Uznajmy, że jest piękniejszy niż był :razz: I jak tam podróż do nowego domku? Quote
grazyna9915 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Podróż udana psiak w nowym domu. Więcej informacji i zdjęć już wkrótce. Quote
Rawa Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Rozmawiałam z nową Panią Markiza i jest bardzo zadowolona. Mam nadzieję, że się nie obrazi, jeśli wkleję wiadomość jaką od niej dziś dostałam: "u nas co dzien lepiej mona nadal jeszcze zazdrosna, ale z dnia na dzien oboje robia postepy. maly byl dzis na spacerku, w domu udaje biedna sierotke i wszystkich bierze na litosc a na spacerze pogonil rotta doroslego , taki zawadiaka" Mona to jest jest suczka tej Pani, którą kiedyś również uratowała ;) Quote
BooBC Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 No świetnie :loveu: Kolejny szczęśliwy psiak :loveu: :loveu: :loveu: Gratuluje Markizek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rawa Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Chyba bardzo szczęśliwy :loveu: Już opanował ogród :evil_lol: Quote
Mada:) Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Markiz jest obecnie wzorem ogromnie szczęśliwego psiaka. Tylko dzięki nam - ludzom, wiele innych piesków może się stać ''MARKIZEM''. Na tak wspaniały dom zasługuje KAŻDY czworonóg !! Madi - dla Ciebie wszystkiego najlepszego w nowym rozdziale życia ! ;) A oto kilka fotek z nowego domku !!: Ta dobermanka na fotce ma na imię Mona. Jest ''siostrzyczką'' Markiza - Madiego. To zdjęcie jest cudowne !! Quote
Jess Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Śliczności! Cieszę się że znalazł taki dobry domek :multi: Quote
Mada:) Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Tak, my również się ogromnie cieszymy, tym bardziej, iz znalazł wyjątkowy dom i rewelacyjną rodzinę. Jest bardzo, bardzo szczęśliwym psem!! :multi: Quote
Rawa Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Może jakieś nowe wiadomości od pani Ani? Quote
Mada:) Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Nowości? :razz: No więc Markiz jest psiakiem baaardzo zapatrzonym w swoją Panią! :loveu: Jest grzecznym, mądrym, a zarazem nieco szalonym czworonogiem. Szczęśliwy i kochany! :loveu::loveu::loveu: Quote
Arlene Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Okazał się więc wspaniałym, przywiązanym psem. I trafił super-dobrze :):) Quote
Recommended Posts