Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny czy ta czarno-biała suczka jest nadal w schronisku? Bo mam osobę chętna na nią - to moja znajoma. Suczka miałaby u niej dobrze, spacerki itd.
Czy suczka jest sterylizowana albo będzie?

Posted

Czy Argo jest wykastrowany, albo będzie wykastrowany przed adopcją?

Miałabym może (podkreślam może) dom dla niego, ale wolałabym aby był kastrowany (chłopak początkowo myślał o założeniu "hodowli" porozmawiałam z nim i przyznał mi rację, że psów jest za dużo). Po za tym niedouczeniem z jego strony warunki wydają się fajne.

Posted

kochani..do mnie dzwoni nadal trochę ludzi w sprawie husków. Mogę wam podsyłać kontakty jak chcecie. Oczywiscie co z tego wyniknie to nie wiem. Pozdrawiam

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Czy Argo jest wykastrowany, albo będzie wykastrowany przed adopcją?

Miałabym może (podkreślam może) dom dla niego, ale wolałabym aby był kastrowany (chłopak początkowo myślał o założeniu "hodowli" porozmawiałam z nim i przyznał mi rację, że psów jest za dużo). Po za tym niedouczeniem z jego strony warunki wydają się fajne.

Nie był kastrowany, ale będzie. Nie wydajemy psów rasopodobnych bez kastracji. No chyba, ze jest to taka naprawde pewna osoba i sama chce wykastrować, ale to już sa małe wyjatki.
Jak ten dom będziesz miec pewny to skontaktuj się najlepiej z Justyna;)

Posted

Raz jak byłam z nim na spacerze to były ze mna dzieci takie moze miały 10 lat. Ale one tez miały psa i Argo bardziej interesował sie tym psem niż dziećmi. Ale dzieci go głaskały i nic im nie zrobił. Więc chyba jest ok;)

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Czyli Argo do innych psów jest raczej przyjazny?

No tak, jest łagodny. Na łańcuchu jest tylko dlatego, ze przeskakuje płoty. Raz juz nam uciekł ze schroniska;)

Posted

No włansie3, czy psy są już wydane? Bo ja nie wiem co mówić osobom, które do mnie dzwonią. CZy wspominać o waszych psiutach? Jakby co..mam tu jedną panią chętną.

Posted

Hala napisał(a):
a ta brązowa suczka to też w schronie? Śliczna jest, tylko nieco tłustawa :)

Ona ruda jest:eviltong: Tak jest w schronie. Tłusta? E tam... mi ona bardziej malamuta przypomina:evil_lol: