Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Argo tak go nazwaliśmy syberian husky ma około 2 lat jest drobnej budowy o szarej maści

Argo został tydzień temu przyweźiony z Halemby został znaleźiony po czym w tym samym dniu uciekł przeskoczył 2 metrowy płot, po kilku dniach znów trafił do schroniska.

Argo jeste wesołym pełnym temperamentu huskim, początkowy nieufny wystraszony z rezerwą podchodzący do obcych. Psinka jest miła szukajaca kontaktu z człowiekiem zna podstawowe komendy które chętnie wykonuje potrafi podawać łapy warować i siadać, grzecznie chodzi na smyczy lubi inne psy choc z dużymi samcami może być problem.

szukamy dla Argusia odpowiedzilanego opiekuna miłosnika tej rasy który zapewno mu odpowiednia ilosć ruchu. Psinka nie moze mieszkać w ogrodzie ponieważ tak jak napisałam wcześniej wyskakuje przez płot.

Argo potrzebuje czasu by sie przyzwyczaić jest trchę niufny w stosunku do obcych odadzałabym też dom z małymi dziećmi, to wspaniały towarzysz dla ludzi dorosłych.

A to arguś

Shot with KODAK EASYSHARE C300 DIGITAL CAMERA at 2007-07-04

A o to2 letnia Panda wspaniała suczki rasy syberian husky wrzucona przez płot na teren schroniska, suczka ma przemiłe usposobienie jest nadzwyczaj łagodna, kocha pieszczoty co zreszą widać na zdjeciach, lubi inne psy, ma ciekawskie usposobienie i dusze towarzystwa. Panda jest drobną suczką zanidbaną i wychudzoną w takim stanie ktoś ją wyrzucił nie majac nawet odwagi jej przyprowadzic, a przecież takie wrzucenie psa moze sie dla niego zle skończyć.

A to Panda

Szukamy tylko osób odpowiedizlanych potrafiących zapewnić psiakom odpowiednia ilość ruchu, najlepiej miłośników tej rasy

[email protected]
gg 3910480
510268586

Psiaki proszą o allegro!!!!!

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja je chętnie wystawię na allegro - zaraz sie zabieram za tworzenie aukcji (tylko się ubiorę bo jeszcze w pizamie paraduję :evil_lol: ).

Wstawię je też na Bezdomne Szpice

Posted

Justyna napisz mi jeszcze jaki kontakt mam podawać w aukcji do Ciebie czy od razu do schroniska.

Napisz też czy one będą sterylizowane/kastrowane? Bo pseudohodowcy nie śpią :mad: .

Posted

Podaj kontakt domnie na moja komórke i tak cały dzien siedze w biurze w schronisku ale wole sama zajać sie adopcję tych huskich.

Wczoraj znów do schronsika trafiła suczka czarno biała niebieskooka ;/ ma co prawada bardzo ładną obrożę wiec mam nadzieje, że własciciel sie odnajdzie

pand abedzie na pewno sterylizowana bez steryli jej nie wydam tylko po kwarantannie to naprawde wsoaniała suczka, nie ukrywam że sie w niej zakochałam

Bardzo dziękuję za pomoc

Posted

Argo był ze mną na spacerku. Dość troche ciągnie. Jak szłam z nim to zaczał warczec na faceta, który szedł w naszym kierunku:-o A wydaje się byc taki miły:mad:

Posted

Paulinka18 napisał(a):
zaba14 czyli tą czarną sunię mogę na Bezdomych Szpicach usunąć?

Możesz;)
Ja postaram się zrobić zdjęcie tamtemu niebieskookiemu, ostatnio jak chciałam mu zrobić to uciekł do budy:mad:

Posted

to je husky, jest bardzo mały... ma niespełna rok, ale z tego co wiem chyba dziś jedzie do nowego domu, czy jakoś na czasie, jak sie dowiem to dam znać ;)

Posted

Pande odebrała włascicielka durna blondyneczka ze sie tak wyraze ona nie wiedziła ze jej sunia jest tak huda i jak ktoś ja mógł przez płot wrzucić. Postaszylismy ja sadem jak sunia jeszcze raz donas trafi

Ten Argus nadal szuka domu zadnych zaintersowanych.

Jest jeszcze suczka taka jak panda z tym ze ma oczy niebieskie i około 9 miesiecy a ta nowa Ruda sunia sliczna ciut za gruba trafiła wczoraj błakazła sie 3 n\dni w szelkach po Goduli