Jump to content
Dogomania

Moja Kamcia/owczarek niemiecki i Cola&Pepsi/świństwo - Kamcia odeszła :((((((((

Recommended Posts

Posted

Jestem nowa na forum. Na razie więcej czytałam niż pisałam...
Teraz jednak postanowiłam przedstawić moją ukochaną psinkę :).
Kamcia nie jest już najmłodsza. Jest ze mną już prawie połowę mojego życia ;). Choć ma "małe" problemy zdrowotne, mamy nadzieję, że jeszcze będzie z nami jak długo tylko się da... Nie wyobrażam sobie świata bez niej. Byłby taki... pusty i dziwny...

Mam już 14 lat. Nie wyglądam na tyle prawda??

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy ślicznie :lol: .

A co do wieku... wszyscy mówią, że Kama nie wygląda na 14 lat... Ale niestety nie chce być inaczej ;)

Niestety teraz zaczyna nam chorować. Zanikają jej mięśnia w tylnych łapkach... :-( . Coraz gorzej chodzi...

Posted

Aniuś napisał(a):
Dziękujemy ślicznie :lol: .

A co do wieku... wszyscy mówią, że Kama nie wygląda na 14 lat... Ale niestety nie chce być inaczej ;)

Niestety teraz zaczyna nam chorować. Zanikają jej mięśnia w tylnych łapkach... :-( . Coraz gorzej chodzi...

Mam nadzieje ze bedzie dobrze:p
Piekna psina jak i zdiecia;)

Posted

malaSilky napisał(a):
Mam nadzieje ze bedzie dobrze:p
Piekna psina jak i zdiecia;)

Ślicznie dziękujemy :lol: . I ja i Kamcia ;)
Jak znajdę chwilkę to poszukam dawnych zdjęć Kamy. Pochwalimy się jakim ślicznym i... chudym szczeniaczkiem była ;)

Posted

Aniuś napisał(a):
Ślicznie dziękujemy :lol: . I ja i Kamcia ;)
Jak znajdę chwilkę to poszukam dawnych zdjęć Kamy. Pochwalimy się jakim ślicznym i... chudym szczeniaczkiem była ;)

no to bede czekac na fotki=]

Posted

Dziękujemy :lol:

Fotki obiecałam i postaram się zorganizować je jakoś w najbliższym czasie.
Tylko, że z tym czasem to u mnie różnie bywa... Raczej ciągle cierpię na jego brak ;)

Poza tym to będą w większości stare zdjęcia, z czasów gdy jeszcze nie dorobiłam się aparaciku cyfrowego... więc jeszcze potrzebny czas na zeskanowanie ich...
Ale... czego się nie robi, żeby pochwalić się swoim ulubieńcem ;)

Posted

Ojej... nie zglądałam tu jeden dzień... a wątek spadł do 8 strony :crazyeye: ;)

Wzięłam się w garść... i przeszukałam wczoraj wszystkie zdjęcia :lol: . Znalazłam te z moim zwierzyńcem, głównie z Kamą. Teraz "tylko" poskanować :razz: . Problem pojawia się w momencie, gdy skanera się osobiście nie ma ;)

jonQuilla napisał(a):
jest śliczna...mam słabość do owczarków niemieckich :) mają strasznie mądre spojrzenie :)

Ja też mam do nich słabość :loveu:

• 1 month later...
Posted

[quote name='Magda_Miki']No to kiedy będą te zdjęcia?:eviltong:

Zdjęcia JUŻ są, a może raczej DOPIERO ;)

Kamcia szczeniaczek (jeszcze mieściła się w fotelu ;)):

Kama 9 letnia - z naszą świnką Funią (która odeszła od nas ponad 2 lata temu :(), dziewczyny bardzo się lubiły, a ich kontakty były jak najbardziej kontrolowane mimo wszystko :

I może przy okazji - Funia malutka :) :

Posted

I jeszcze kilka zdjęć z wakacji na Mazurach :).

Najgorzej było z dojechaniem tam z Kamcią... a raczej z wejściem do samochodu. Kiedyś dużo podróżowała z nami, ale teraz problemem jest dla nej wsiadanie/wysiadanie... No ale jej pomagamy, ona wsadza przód a my tył ;)

"Tak pięknie pozyję do zdjęć"

Wilk leśny ;)

"No o co chodzi... znowu zdjęcie??"

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Cudna jest Kamcia :loveu: Córeczka również :klacz:

:loveu:

A co do córci... dotarłaś do zdjęć?? czy chodzi tylko o te gadanie w filmie Kamci?? :lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Dotarłam do zdjęć, wspaniała roześmiana dziewczynka :loveu:

Dziękujemy :lol:...

Brakuje TAM jeszcze jej ostatnich zdjęć...
Jakiś miesiąc temu zmieniła swój image...;) . "Kazała" sobie obciąć grzywkę i przekłuć uszy (kazała = jęczała tak długo dopóki mamusia się nie zgodziła) :lol:

Posted

Nie no... nie będę przedadzać :lol: . Tu w końcu miałam pokazywać swojego psa a nie dziecko ;)
Jak ktoś będzie chciał dotrzeć do zdjęć córci to dotrze ;)