Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Atkaaaa']O jaka tu wrzawa :D
a my się chętnie przejdziemy na jakiś socjalistyczny spacerek z jakimś miłym i cierpliwym psiakiem :D maluch po szczepieniach, teraz tylko niech temperaturka na dworze trochę podrośnie i pewnie na polankę zawędrujemy ;)[/QUOTE]

Hej! Jesteście z Witomina? Jeśli Twoje psiaki tolerują upierdliwe, zabawawowe szczeniaczkowe suczki to my chętne na spacerek :) Też jesteśmy z Witomina!

Posted

[quote name='Jean']Hej! Jesteście z Witomina? Jeśli Twoje psiaki tolerują upierdliwe, zabawawowe szczeniaczkowe suczki to my chętne na spacerek :) Też jesteśmy z Witomina![/QUOTE]
Tak! :D Ja też mam maluszka teraz ;) 10tygodniowy BC i 10letni pudel ;) dwóch facetów ;)

Posted

[quote name='Atkaaaa']Tak! :D Ja też mam maluszka teraz ;) 10tygodniowy BC i 10letni pudel ;) dwóch facetów ;)[/QUOTE]

BC? Border Collie? Wybacz nie znam się na skrótach ;) A wychodzisz z nim na dwór? Chętnie się wybierzemy na spacer, jeśli masz ochotę :) Luna jest strasznie towarzyska :D

Edit. Obejrzałam galerię.
Szczenior jest przeuroczy!! Oczyska ma nieziemskie <3

Posted

tak, borderek ;)
na razie wychodzimy tylko tak na siku, wczoraj miał szczepienie, myślę, że jakoś w weekend się możemy zobaczyć skoro Witomino ;)). Potem ja niestety kończę ferie... i będzie ciężko z czasem. Wiesz gdzie jest polana koło kościoła Maksymiliana Kolbego? Tam teraz zrobili taki pseudopark...

Posted

Nie wiem niestety, mieszkam na Leśniczówce od niedawna.
Ale wiem gdzie jest boisko przy parkingu np :D

Moja na wszystko już zaszczepiona, więc nie musisz się obawiać :)

Posted

łojoooj, to drugi koniec Witomina jest xD to nie wiem, spiszemy się jeszcze najwyżej w pt wieczorem i zobaczymy jak z pogodą, bo nie chce go jeszcze gdzies dalej wynosić jak będzie mróz taki jak przez ostatnie dni...

Posted

[quote name='Atkaaaa']łojoooj, to drugi koniec Witomina jest xD to nie wiem, spiszemy się jeszcze najwyżej w pt wieczorem i zobaczymy jak z pogodą, bo nie chce go jeszcze gdzies dalej wynosić jak będzie mróz taki jak przez ostatnie dni...[/QUOTE]

I jak? Pasuje Ci jutro albo w ndz chociaż krótka zabawa psiakowa? :)

Posted (edited)

Wiesz, tu na Leśniczówce (ostatni przystanek), jest przy lesie boisko i dużo miejsca do zabawy dla psiaków. Moja się tu często gania. Jakby Ci pasowało podjechać to byśmy czekały przy lasku i pół godzinki by sobie pobaraszkowały mordeczki ;)
Ja uciekam, jak Ci pasuje to proponuję godzinę 12.

Edited by Jean
Posted

kurcze ja na aż tak dlugo to wolałabym z nim jeszcze nie chodzić, bo to jest od nas drugi koniec Witomina więc też trochę potrwa. To może jakoś w przyszłym tygodniu w takim razie, jak już minie trochę więcej dni po szczepieniu.

Posted

[quote name='Atkaaaa']kurcze ja na aż tak dlugo to wolałabym z nim jeszcze nie chodzić, bo to jest od nas drugi koniec Witomina więc też trochę potrwa. To może jakoś w przyszłym tygodniu w takim razie, jak już minie trochę więcej dni po szczepieniu.[/QUOTE]

Ok, jak chcesz :)

Posted

[quote name='Atkaaaa']O jaka tu wrzawa :D
a my się chętnie przejdziemy na jakiś [B]socjalistyczny[/B] spacerek z jakimś miłym i cierpliwym psiakiem :D maluch po szczepieniach, teraz tylko niech temperaturka na dworze trochę podrośnie i pewnie na polankę zawędrujemy ;)[/QUOTE]

Socjalistyczny! :roflt: Czyżbyś chciała cofnąć się w czasie? :D

Posted

[quote name='Jean']Może ktoś chętny na spacerek w weekend?[/QUOTE]

A my :D Z resztą jak zawsze i z każdym :p
Planowałam wybrać się w niedzielę z Neską do parku Strzyża (?) czyli chyba tego obok Opery Bałtyckiej i Multikina :)

Posted (edited)

[B]Amstaffowy spacer 18.02.2012 (sobota)

Zbiórka na parkingu koło cmentarza komunalnego ul. Spokojna w Gdyni, godz. 14:00[/B] [IMG]http://www.amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_e_smile.gif[/IMG]

Trasa to las na pograniczu Gdyni i Sopotu na wysokości Górnego Orłowa i Bernadowa.

Jak dojechać?
Jeśli samochodem to na ul. Spokojną odbija się z Wielkopolskiej, na rogu tych ulic jest samoobsługowa myjnia samochodowa i stacja paliw Orlen;
Jeśli autobusem/trajtkiem to nr [COLOR=#FF4000]23, 24, 27, 29, 31, 172, 180, R[/COLOR] i trzeba wysiąść na przystanku [COLOR=#FF4000]LIDZKA[/COLOR];
Jeśli SKM to należy wysiąść na stacji GDYNIA REDŁOWO najlepiej i przesiąść się na komunikację miejską o w/w numerach;
Jeśli ktoś będzie brał pieska z Ciapkowa na ten spacer to trzeba iść na przystanek Redłowo SKM Stryjska i tam wsiąść do w/w komunikacji miejskiej.

Oto mała mapa jak trafić (zamieszczam ją przezornie bo ja mieszkam obok miejsca zbiórki(nie na cmentarzu od razu mówię:D) i nie raz już się ktoś zgubił jak do mnie jechał, a kiedyś nawet taksówkarz nie wiedział jak dojechać) więc mam nadzieję, że ułatwi Wam to dotarcie na miejsce zbiórki:

[IMG]http://images38.fotosik.pl/1361/04fdbebf8b193991.jpg[/IMG]

Edited by tija
zmiana
Posted

Sobota nam niestety nie pasuje - odwiedzamy weterynarza, co więcej myślałam o jakimś krótszym (Luna marźnie) i bliżej naszego miejsca zamieszkania. Na dłuższe trasy piszemy się jak śniegi stopnieją.

Posted

[quote name='Jean']Sobota nam niestety nie pasuje - odwiedzamy weterynarza, co więcej myślałam o jakimś krótszym (Luna marźnie) i bliżej naszego miejsca zamieszkania. Na dłuższe trasy piszemy się jak śniegi stopnieją.[/QUOTE]

Chyba masz rację. My również odpadamy z jutra a Lunowo-Neskowy spacer to może zaproszę 11 marca na Neski urodziny :D O ile Lunce nie przeszkadzają Yorki, bo jedna to nasz najlepszy przyjaciel :)