Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie.. Misiu już ma, Warka tuż tuż.. a Lisiu? przyjdzie i na niego pora. Chociaż wmyślałam że on pierwszy z tej trójki znajdzie domek. Ma piesek pecha.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesek zosta wygŁaskany i wyprowadzony na spacer z Warką , po spacerze do schroniska wróciŁ już sam ale dla towarzystwa po wcześniejszych ustaleniach ;) Lira zostaa przeniesiona. Jest bardzo podobna do Warki ale Lisek nie daŁ się oszukać. Początkowo byŁ zazdrosny że ją gŁaszczę ale później zachwoywaŁ się dobrze :)
Mam nadzieję że się polubią i ani jednemu ani drugiemu nie będzie smutno samemu. ZwŁaszcza że Portos od Liry poszedŁ do adopcji i Lira zostaŁa sama.

Posted

Ktoś pytał o bannerek? Służę pomocą :)
Wiem, nie jest piękny ale zawsze coś
[URL]http://img217.imageshack.us/img217/6606/liseknl5.jpg[/URL]
Pozdrawiam :)
Mam nadzieję, że wymiary ok

Posted

Trzeba szybko znaleźć Liskowi dom zwłaszcza teraz kiedy groźba zamknięcia schroniska jest bardzo realna. oj przydałoby się 100 dobrych domków ;) wtedy zamknięcie azylu nie wpłynęłoby negatywnie na mieszkańców.

Posted

Hund - wyciskarko łez :evil_lol: - może nowy tekst do aukcji Liska? Bo jak widać zdrowy, radosny pies w schronisku moze siedziec - nikt się nad nim nie ulituje :shake:. Trzeba trochę zmodyfikować aukcję, podejść psychologicznie przyszłego opiekuna. Pomożecie?