Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

14 lipca w Miechowie jest "Wybór najpiękniejszego psa i kota" w którym psy rasowe i kundelki mają osobne kategorie...:D Niki dostała 3 miejsce w kundelkowej konkurencji oczywiście a w tym roku...zobaczy sie :) jutro kompanko ;)

PS:KalinaM też ma być :p

Posted

[quote name='justys95']14 lipca w Miechowie jest "Wybór najpiękniejszego psa i kota" w którym psy rasowe i kundelki mają osobne kategorie...:D Niki dostała 3 miejsce w kundelkowej konkurencji oczywiście a w tym roku...zobaczy sie :) jutro kompanko ;)

PS:KalinaM też ma być :p[/quote]
a mogą brać udział tylko psy z Miechowa? :cool3:

Posted

[quote name='ß@$!@']a mogą brać udział tylko psy z Miechowa? :cool3:[/quote]
KalinaM jest z Charsznicy i brała udział...o to gdzie mieszkasz nie pytają...;) w tamtym roku byłam to pytali o:imię psa, imię i nazwisko właściciela, wiek psa,rasę psa (lub jej brak :evil_lol:), czy pies ma już jakieś osiągnięcia itp. ale nie wiem czy by ci sie chciało przyjezdzać na te 2-3 godz. :cool3: każdy pies po kolei (w tamtym roku było ich chyba 31) zostaje wywołany, mówi sie jego osiągnięcia, wiek, właściciel wchodzi i pokazuje psa, jesli pies coś umie to pokazuje itd. i tak wszystkie psy, potem trza czekać aż sie jury namyśli, który pies na którym miejscu (wtedy zazwyczaj sie rozmawia z innymi właścicielami i idzie do parku bo jest dwa kroki) potem są wyniki i wręczenie nagród, medali, dyplomów...potem oczywiście mówi się sponsora (zazwyczaj jest to sklep zoologiczny) i tyle...a no i bym zapomniała o kotach...koty pokazuje sie podobnie jak psy, ale niekoniecznie na smyczy :eviltong:

Posted

[quote name='ß@$!@']AAaaa, to dzięki za info ;) Ale nie opłaca mi się - pojade ponad godzine a bede tam 2-3 :evil_lol: Ale 3mam za Was kciuki ;)[/QUOTE]
Dzięki :D Niki jest po kąpaniu, kupiłam dla niej nową obroże i smycz....teraz tylko czekac :)

Posted

Wiesz, że się nie bałam, ale zaczęłam jak mnie Niki nie chciała słuchać :roll: nie wygraliśmy...za to Perła KalinyM dostała 1 miejsce razem z paroma innymi psiakami, bo jury sie nie mogło zdecydować kto jest najlepszy :evil_lol: ale jury...szkoda gadać :shake: przywitaliśmy się dopiero pod koniec na zdjęciu zbiorowym :lol:

Posted

[quote name='justys95']Wiesz, że się nie bałam, ale zaczęłam jak mnie Niki nie chciała słuchać :roll: nie wygraliśmy...za to Perła KalinyM dostała 1 miejsce razem z paroma innymi psiakami, bo jury sie nie mogło zdecydować kto jest najlepszy :evil_lol: ale jury...szkoda gadać :shake: przywitaliśmy się dopiero pod koniec na zdjęciu zbiorowym :lol:[/quote]
To gratuluje Kalinie ;)
:crazyeye:to to dziś było, a ja myślałam, że jutro :oops:

Posted

[quote name='justys95']Dziś, dziś ;) a ja co dostałam na pocieszenie? Próbke karmy royal canin dla szczeniaków ras dużych :mad: :roll:[/quote]
:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol:
A co bylo za 1-sze miejsce ? :cool3: 3 próbki? :evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']:crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol:
A co bylo za 1-sze miejsce ? :cool3: 3 próbki? :evil_lol:[/quote]
Nie...siatka smakołyków, psich ciasteczek, gryzaki jakieś...nie wiem, bo nie zaglądałam każdemu do siatki :eviltong: +próbka royala oczywiście :evil_lol: a dla "super psa" był puchar...

Posted

[quote name='justys95']Nie...siatka smakołyków, psich ciasteczek, gryzaki jakieś...nie wiem, bo nie zaglądałam każdemu do siatki :eviltong: +próbka royala oczywiście :evil_lol:[/quote]
Też dla szczeniaków ras duzych ?:evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']Też dla szczeniaków ras duzych ?:evil_lol:[/QUOTE]
Zależy jaki kto wylosował :diabloti: a niektórzy dostali 2 próbki, bo zostało troche...:mad: pchałam się tam, ale jak sie dopchałam to już wybrali...:roll:

Posted

[quote name='justys95']Zależy jaki kto wylosował :diabloti: a niektórzy dostali 2 próbki, bo zostało troche...:mad: pchałam się tam, ale jak sie dopchałam to już wybrali...:roll:[/quote]
I to ma być sprawiedliwość :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='ß@$!@']I to ma być sprawiedliwość :roll::evil_lol:[/quote]
Mogliby chociaż wymienić z tego Maxi junior na jakieś dla małych, dorosłych psów :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='takaradosna']a na czym taka wystawa polega ??:razz:[/QUOTE]
Na wybieraniu najinteligentniejszych i najpiękniejszych psów, O! :p

• 2 weeks later...
Posted

Witam,
w Warszawie na targach zoologicznych 7-9 września będzie Wybór najsympatyczniejszego kundelka Warszawy(szczegóły na temat targów na [URL="http://www.zoomarket.ztw.pl"]www.zoomarket.ztw.pl[/URL])- to udało mi się ostatnio znaleźć

Posted

[quote name='justys95']Na wybieraniu najinteligentniejszych i najpiękniejszych psów, O! :p[/quote]

oooo to moja się kwalifikuje :D a jeśli do tego będą w cenie cechy takie jak "własne zdanie" i "charrrrakter":diabloti: to już na pewno wygramy :lol::lol::lol: