Vectra Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Dziś w nocy podam wyniki ,ale głosowało strasznie mało osób ..... Wczoraj niestety była burza i tak strasznie mi net zmuliło m że nic nie mogłam otworzyć .... Quote
Vectra Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 WYNIKI !!!! 1 miejsce 34 autor: wiq modelka: Bystra tytuł: tonąca w zielsku 2 miejsce 66 autor: Eria model: Kreon tytuł :zew krwi 3 miejsce 51 autor: wiq modele: Ada, Balto, Bystra tytuł: mokre szczęście 4 miejsce 26 autor: Waldek model: Cygan tytuł: Kiler 5 miejsce 31 Autor: ewelinabuck Modelka: Boogie Tytuł: NIE MASZ SZANS ! 50. autor - zula modele - Sara i Timur tytuł - "Wakacyjna miłość" :loveu: 6 miejsce 44 autor: Carolcia model: Blacky tytul: powiedz "aaaaa" 14 Autor : Kooikerka Model : Goofi Tytuł : "Ciesze się Życiem" 19 Tytuł: Moje pierwsze wakacje v2 - sympatycznie nad tym morzem ;-) Model: VITO Sen Wiktorii Autor: SimonK 7 miejsce 17. Tytuł: Moje pierwsze wakacje - sympatycznie nad tym morzem ;-) Model: VITO Sen Wiktorii Autor: SimonK 8 miejsce [SIZE=2]13 [SIZE=2]Autor: Magda_Miki [SIZE=2] Model: Miki [SIZE=2] Tytuł: " Co w trawie piszczy" [SIZE=2] 9 miejsce 12 Autor: Asia&Misia ,,Pysiu w kietczku" Model: Misiu 41 Autor: fidelek2 Model: Fidel Tytuł: Dobre to było... [SIZE=2] 48. [SIZE=2]Tytuł: Ahh jak gorąco... [SIZE=2] Autor: Pinczerek-JAcky [SIZE=2] Model: Jacky [SIZE=2] 10 miejsce [SIZE=2] 2 tytuł: Pierwsza ścieżka tropowa model: Argo Autor: chicen 58 autor: Pysia model: Szelma tytuł: Dobre było 11 miejsce 8. Tytul: Pierwszy gryzak ... Model: Blue Autor: Bozzka 62. autor: Koma model: Atos "Portret zahipnotyzowanego Atosa" [SIZE=5]Gratulacje dla wszystkich :multi: :multi: :multi: i zapraszam niebawem na konkurs zdjęcia z wakacji :cool3: z niespodziankami :p [SIZE=2] Quote
eria Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :multi: :multi: :multi: chyba pierwszy raz mi się udalo tak wysokie miejsce osiągnąć! dziękuję tym którzy głosowali! Gratuluję Wiq i wszystkim wyróżnionym:lol: Quote
Kincia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ooo 9 miejsce haha :D No ale dzieki wszystkim za glosy :) Quote
wiq Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 osz w mordę!:crazyeye: dziękuję bardzo za głosy!:B-fly: eria, rządzimy!:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='wiq']34 autor: wiq modelka: Bystra tytuł: tonąca w zielsku;) przepiekne:loveu: Quote
Izabela124. Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Wszystkim serdecznie gratuluję! Quote
Recommended Posts