Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku w Żyrardowie panuje ogromne przepełnienie, w ciągu pól roku zostało adoptowanych zaledwie 6 psów. Szczeniaki które sie tam znajdują najczesciej pozostają w schronie az do doroslosci, starosci. Wśród nich znalazła się Łajka- malusieńka czarna sunia.

Dziewczynka jest chudziutka, bardzo smutna i nieśmiała. Łajka ma bardzo jeszcze mniejsze szanse na adopcje nisz reszta psów ze schronu.

Nie biegnie pierwsza do krat, nie przedstwaia sie z najlepszej strony...siedzi takie trzęsące się maleństwo w rogu.

Pokochaj Łajkę, pozwól jej pokazać, że jest wartościowym przyjacielem....

Posted

to jsdt taki smutek, ktory mi drazy tunel w glowie...
nie podejmuje sie zadnej proby adopcji, dopoki pierniczki nie znajda domow i chlopaki kociaki, przeprasza cie, suniu, ale nie mogeeee sie juz w nic wiecej angazwac, bo zwariuje

Posted

Jak macie szansę zadzwonić lub napisać do Agaty to napiszcie, że jest szansa na fajny dom w okolicach Warszawy.
Wysłałąm do niej priva, niech dzwoni nawet w nocy. Sunia może jutro być w domu!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='agata-air']

sunia jest znacznie mniejsza niz na zdjeciach

superowa! i super że już jest u Ciebie...i jeszcze lepiej że jeszcze dziś jedzie do swojego domku! (ja jestem w podróży, ale nie mogłem się powstrzymać by tu nie zajrzeć i zerknąć co się dzieje ;) i dzieje się bajkowo :loveu: - wczoraj akcja, dziś domek! oby zawsze tak było!)

pd. Agato, Mirko - akcję z transporterem przełozym na jutro co? piszę tu bo nie wiem kiedy będę dostępny)

TRZYMAM KCIUKI ZA SUNIĘ I DOMEK!

Posted

Rudasku, dzieki za pamięć o transporterku, ale zabrałam go gdy wiozłam Agate do schonu po malutką. Teraz tylko pliska o dokumenty.
Co tam w nowym domku??? Pisz Agatko i jak masz to wstaw zdjecia!

Posted

A wiec z domku nie mam zdjec (parszywe baterie z aparatu zawsze padaj nie wtesy kiedy trzeba). Domek obrazuje ten sms:

"Sunia zjadła chętnie gotowanego kurczaka. Teraz lata po kanapach. Wszycy szczęśliwi:)"

Oby wiecej taki szybkich i pieknych zakonczen:)

ej nie śmiej sie z Mona Lisa:) moja sunia nazywa sie Mona no ale bez Lisa wlasciwie..:P