Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Norel']Wpadłam na zaproszenie :) Myślałam że w pw to jakieś przejęzyczenie żeby ponad 600zł kosztowało utrzymanie bardzo małego psa bez wyżywienia! To ja konia z wyżywieniem hoteluję za 500zł miesięcznie....:roll: chyba powinnam się przerzucić na małe psy..... kosmos jakiś...[/QUOTE]

Na szczęście pojawiło się już kilka tańszych opcji. Trzymaj kciuki Ciociu.

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przed chwilą dzwoniłam do "Leśnej Zagrody". Tobi prosił, żeby Was pozdrowić :) Jest bardzo grzeczny i nie sprawia żadnych problemów. Ma ogromny apetyt! Jak się okazało uwielbia mokrą karmę. Pani Joanna i jej mąż - w miarę swych możliwości - postarają się pracować z Tobim tj. uczyć go chodzenia na smyczy. Na razie nie jest łatwo... :shake: Dzisiaj bądź jutro dostaniemy nowe zdjęcia pyszczka :)

Posted (edited)

[quote name='happy_animals']Ciocie, mam bardzo dobrą wiadomość w sprawie Tobisia :loveu: Więcej informacji zamieszczę jutro :loveu:[/QUOTE]

Jeśli to dotyczy zwolnienia miejsca u mnie w hotelu to bardzo proszę o informację bo wczoraj odmówiłam psu komercyjnemu za zupełnie inną stawkę.

Edit: Już wiem że ma dom, szkoda że wczoraj nie miałam tej informacji. :-(
Ale cieszę się że ma dom. :-)

Edited by LILUtosi
Posted (edited)

[quote name='LILUtosi']Jeśli to dotyczy zwolnienia miejsca u mnie w hotelu to bardzo proszę o informację bo wczoraj odmówiłam psu komercyjnemu za zupełnie inną stawkę.

Edit: Już wiem że ma dom, szkoda że wczoraj nie miałam tej informacji. :-(
Ale cieszę się że ma dom. :-)[/QUOTE]

Ciociu, nadal jesteśmy zainteresowani hotelikiem dla innego pieska (z interwencji spod Leszna), miałam dzisiaj pisać.

Edited by happy_animals
Posted

Cioteczki, Tobiś został adoptowany :loveu: Co prawda osoba, która została jego Nowym Opiekunem prosiła o anonimowość możemy Was zapewnić, że chłopiec trafił w bardzo dobre ręce :loveu: Prawdziwy happy end. Nikt się nie spodziewał tak szybkiej adopcji. Za chwilę zamieszczę rachunek oraz potwierdzenie przelewu za pobyt Pyszczka w hoteliku.

Posted

Gdyby ktoś potrzebował ogłoszeń zapraszam na mój bazarek- moje dwie panny potrzebują kasy na hotel:oops:4
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/256730-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-Majki-i-Kory-20-30-i-50-og%C5%82osze%C5%84-gratisy-do-13-09-do21-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/256730-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-dla-Majki-i-Kory-20-30-i-50-og%C5%82osze%C5%84-gratisy-do-13-09-do21-00[/URL]