Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, ok 1,5tyg.temu kiedy ja i moj kolega wychodzilismy z moim psem na dwor ok.godziny 23 przykleila sie do nas suczka rasy husky, a wlasciwie do mojego psa. Myslelismy ze to kogos z ludzi ktorzy akurat szli chodnikiem,lecz niestety nikt nie zwracal uwagi, chodzilismy po okolicy i wypatrywalismy czy ktos jej czasem nie zgubil...niestety. Albo komus uciekla, albo wredny pan mial dosyc psa i wypuscil:angryy:. Biednego szczeniaka nie zostawlismy na pastwe losu, odczepilam smycz mojemu psu i zaczepilam sunie bo miala obroze, widac ze łatwo by jej bylo wpasowac sie pod samochod. Zabralam ją na noc bo nie bylo innego wyjscia. Kocham psy ale nie moge miec drugiego, zostala tylko u mnie na noc. Byla bardzo grzeczna,spala calą noc,byc moze byla zmeczona.O 7 poszlismy do strazy miejskiej, niestety nie miala czipa bo za mloda, panowie wzieli ja pod opieke i powiedzieli ze zawioza do schroniska,moze ktos sie po nia zglosi. Pisze to teraz na forum gdyz bylam dzis sprawdzic w schronisku i bidulka siedzi:placz:.Szkoda zeby taka rasowa dama marnowala sie w tym wiezieniu.
Podam dane schroniska:

Schronisko dla zwierząt
Kołobrzeg, ul.VI Dywizji Piechoty 60
nr tel./fax: (0-94)35-166-83

[SIZE=2]Zrobilam fotke na pamiątkę,szkoda ze tylko jedno. Pozdrawiam

Posted

niekoniecznie musi być problem z transportem.Wczoraj dotarł do mnie ,czyli do Wrocławia piesek z okolic Tczewa.Teraz dużo ludzi jedzie na wakacje .Tylko trzeba szukać i pytać wśród znajomych również.,na wątku transportowym na dogo i miau sprawdzić.

Posted

Kochani, przede wszystkim ogłoszenia i plakaty. Nie wierzę, że to cudo zostało porzucone. A niestety nie wszyscy myślą o tym, żeby szukać w schronisku, nie mówiąc już o tym, że mało osób słyszało o dogomanii.

Posted

Poker napisał(a):
no i może dobrze,że niedużo osób słyszało o dogo,bo trafia mniej przypadkowych

Z jednej strony masz rację, ale z drugiej... może trafi się taka druga mamuśka jak ja i weźmie z dogo kolejne 2 psiaki. :evil_lol:

Bardzo się cieszę, że maleństwo ma domek.

.