Śliweczka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Witam, ok 1,5tyg.temu kiedy ja i moj kolega wychodzilismy z moim psem na dwor ok.godziny 23 przykleila sie do nas suczka rasy husky, a wlasciwie do mojego psa. Myslelismy ze to kogos z ludzi ktorzy akurat szli chodnikiem,lecz niestety nikt nie zwracal uwagi, chodzilismy po okolicy i wypatrywalismy czy ktos jej czasem nie zgubil...niestety. Albo komus uciekla, albo wredny pan mial dosyc psa i wypuscil:angryy:. Biednego szczeniaka nie zostawlismy na pastwe losu, odczepilam smycz mojemu psu i zaczepilam sunie bo miala obroze, widac ze łatwo by jej bylo wpasowac sie pod samochod. Zabralam ją na noc bo nie bylo innego wyjscia. Kocham psy ale nie moge miec drugiego, zostala tylko u mnie na noc. Byla bardzo grzeczna,spala calą noc,byc moze byla zmeczona.O 7 poszlismy do strazy miejskiej, niestety nie miala czipa bo za mloda, panowie wzieli ja pod opieke i powiedzieli ze zawioza do schroniska,moze ktos sie po nia zglosi. Pisze to teraz na forum gdyz bylam dzis sprawdzic w schronisku i bidulka siedzi:placz:.Szkoda zeby taka rasowa dama marnowala sie w tym wiezieniu. Podam dane schroniska: Schronisko dla zwierząt Kołobrzeg, ul.VI Dywizji Piechoty 60 nr tel./fax: (0-94)35-166-83 [SIZE=2]Zrobilam fotke na pamiątkę,szkoda ze tylko jedno. Pozdrawiam Quote
Healthy Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ależ jest piękna :loveu:. A porozwieszałeś ogłoszenia w okolicy? Quote
saga_86 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Przepiękna, ktoś w dziale przygarnę psa szuka szczeniaka husky, daj tam malutką:cool3: Quote
aga-zapalka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jest śliczna:) tylko problem byłby z transportem do wrocławia:placz: Quote
Gonitwa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Śliczna sunia;) Ile może mieć miesięcy/lat tak na oko? Quote
Poker Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 niekoniecznie musi być problem z transportem.Wczoraj dotarł do mnie ,czyli do Wrocławia piesek z okolic Tczewa.Teraz dużo ludzi jedzie na wakacje .Tylko trzeba szukać i pytać wśród znajomych również.,na wątku transportowym na dogo i miau sprawdzić. Quote
mama_Dorota Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Kochani, przede wszystkim ogłoszenia i plakaty. Nie wierzę, że to cudo zostało porzucone. A niestety nie wszyscy myślą o tym, żeby szukać w schronisku, nie mówiąc już o tym, że mało osób słyszało o dogomanii. Quote
Poker Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 no i może dobrze,że niedużo osób słyszało o dogo,bo trafia mniej przypadkowych Quote
Gonitwa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Poker ale z drugiej strony więcej adopcji było by możliwych gdyby odwiedzało dgm więcej osób.... Quote
Śliweczka Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 sluchajcie,juz sunia ma dom,znajomy policjant ją przygarnął Quote
mama_Dorota Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Poker napisał(a):no i może dobrze,że niedużo osób słyszało o dogo,bo trafia mniej przypadkowych Z jednej strony masz rację, ale z drugiej... może trafi się taka druga mamuśka jak ja i weźmie z dogo kolejne 2 psiaki. :evil_lol: Bardzo się cieszę, że maleństwo ma domek. . Quote
Recommended Posts