Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Kaliszu widziałam grupe wystawców którzy grillowali. oczywiście stali z boku i nikomu nie przeszkadzali...
i jestem teraz ciekawa, czy gdzies w regulaminie jest napisane czy nie wolno ?

jestem ciekawa. czy ktos z was kiedys grilowal ?

Posted

He he, a no są... Mnie nawet raz stafford (synuś mojej Ariel, wielkości amstaffa, ale bardziej "nabity") zerwał się z ringówki i...pobiegł żebrać po kiełbaski :oops: :lol:
Na szczęście chłopak nieagresywny, ładnie prosił, grzecznie, i szybko został złapany-ale jednak te grille nęcą psie noski...

• 3 weeks later...
Posted

Z tego co mi się wydaję to na wystawach raczej nie ma zakazu, no chyba, że na halówkach.

Jak ktoś lubi grilować to ja nie widzę przeszkód :) Tylko trzeba dobre miejsce wybrać, z dala od ringów i wszystko w porządku. Ja sama nie grilowałam na wystawach, ale może za rok:p

Posted

[quote name='Paulina94']Grillujących wystawców nie spotkałam, ale często na wystawach są budki z grillowanym jedzeniem :p[/QUOTE]
Ja również z grillującymi na wystawie, się nie spotkałam, ale za to często są na wystawach budki z grillowanym jedzeniem. Nie wiem czy wolno to robić, czy też nie, ale przeczytałam regulamin i nie ma o tym mowy więc.. skoro nie jest zakazane to jest dozwolone :cool3: