Anecioreczek Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 W Kaliszu widziałam grupe wystawców którzy grillowali. oczywiście stali z boku i nikomu nie przeszkadzali... i jestem teraz ciekawa, czy gdzies w regulaminie jest napisane czy nie wolno ? jestem ciekawa. czy ktos z was kiedys grilowal ? Quote
Paulina94 Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Grillujących wystawców nie spotkałam, ale często na wystawach są budki z grillowanym jedzeniem :p Quote
Vesper Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 He he, a no są... Mnie nawet raz stafford (synuś mojej Ariel, wielkości amstaffa, ale bardziej "nabity") zerwał się z ringówki i...pobiegł żebrać po kiełbaski :oops: :lol: Na szczęście chłopak nieagresywny, ładnie prosił, grzecznie, i szybko został złapany-ale jednak te grille nęcą psie noski... Quote
EndyZ Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Z tego co mi się wydaję to na wystawach raczej nie ma zakazu, no chyba, że na halówkach. Jak ktoś lubi grilować to ja nie widzę przeszkód :) Tylko trzeba dobre miejsce wybrać, z dala od ringów i wszystko w porządku. Ja sama nie grilowałam na wystawach, ale może za rok:p Quote
Szwajcarka234 Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 [quote name='Paulina94']Grillujących wystawców nie spotkałam, ale często na wystawach są budki z grillowanym jedzeniem :p[/QUOTE] Ja również z grillującymi na wystawie, się nie spotkałam, ale za to często są na wystawach budki z grillowanym jedzeniem. Nie wiem czy wolno to robić, czy też nie, ale przeczytałam regulamin i nie ma o tym mowy więc.. skoro nie jest zakazane to jest dozwolone :cool3: Quote
Recommended Posts