Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku miedarskim jest mały psiak - wygladem przypominający troszke owczarka kelpi..
Piesek jest czarno bialy o lekko falistej siersci i puszystym i zakreconym ogonie. Ma ok 2,5 roku. Wielkosc: pod kolano. Krotko po kwarantannie. Bardzo mily i przyjazny dla ludzi. Usiluje domnowac nad innymi psami w boksie ale bez agresji.:lol:

Pieska nazwałam Kippi:lol:

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wstyd mi - załozyłam watek i nawt do kippiego nie zajrzałam..:oops:

hmm - mozę tak mało osób zaglada bo
wakacje
tytuł mało dramatyczny
owczarki kelpi nie sa popularne..?

A gdyby tak zmienić tytuł ...- tylko na jaki..?:roll:
Piesek zdrowy, młody, ładniuki, kompletne kończyny..
Wymyslcie cos!!!:placz:

Posted

Kippi jest wspanialym przytulnym psiakiem :) caly czas prosi o pieszczoty, nawet do kolegow z boksu troche sie przyzwyczail i nie probuje tak rzadzic.

Posted

nie mam pomysłu jakby tu rozpropagować tego malucha?????
może lepsze fotki (takie bez krat)jak ma Pinio, jak mialy inne pieski by pomogly?
te ktore wstawilam na allegro nie oddaje uroku tzn myslę ze nie pokazują ze Kippi ma cos co go wyróznia czy nie wiem ze jest wesoly, przyjacielski.Tak kombinuję i nic mi nie przychodzi do głowy....

Posted

W przyszlym tygodniu postaramy sie podjechac - moze uda sie go wyprowadzic poza schronisko - jezeli nie bedzie uciekal. Tylko w ten sposob mozna mu zrobic lepsze fotki - bez krat.
Moze bedzie chcial sie bawic.

Posted

W kilogramach na oko ciezko podac - moze ok 10 kg. Przy sposobnosci postaramy sie go zwazyc rekami :).
W klebie ma ok 30 - 35 cm tez na oko - i nie wyglada na ciezkiego - raczej jest szczuply.
Ogon ma zakrecony i troszke okudlony i strzepiasty.
Moze nastepnym razem uda nam sie zrobic wiecej zdjec.
Jedno mozn powiedziec na pewno - bardzo ladny piesek!