bartek22 Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Na terenie hipodromu jest hotel jezdziecki ale jakie mają oblozenie i ceny tego nie wiem . Quote
bartek22 Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 W poblizu Hipodromu jest hotel na terenie AWFIS , z kwaterami prywatnymi moze byc cięzko . Quote
Skyy Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Nie sądzę, aby zakwaterowanie na terenie Hipodromu było jeszcze dostępne. Tak na ostatnią chwilę ciężko będzie coś załatwić. Quote
afrodyta* Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Hej. Niektórzy znają temat z facebooka. Proszę o udostępnianie na innych portalach i na facebooku jeśli możecie tej informacji. Gillette nadal jest poszukiwany. W nocy 11/12 sierpnia 2014 wracający ze światowej wystawy psów w Helsinkach, Węgrzy mieli wypadek w miejscowości Barszcze (przy drodze nr 61, między Grajewem a Augustowem). Obywatelka Węgier zginęła na miejscu, jej mąż jest w szpitalu…Ale to nie koniec tragedii- z samochodu uciekły dwa przerażone psy – wyżły z Orwenii Gillette i Graphite. Graphite niestety nie żyje na skutek obrażeń wewnętrznych po wypadku. Gillette krąży po okolicy lub możliwe że zatacza coraz większe koło i przemieszcza się. Wklejam link do wydarzenia utworzonego na facebooku. [URL]https://www.facebook.com/events/688932614529228/?ref_dashboard_filter=upcoming[/URL] Wiele osób poszukuje Gillette na miejscu lub poprzez ogłoszenia, maile i facebooka, z każdym jest narażony na większe niebezpieczeństwa. Mam ogromną prośbę o udostępnienie plakatu i linka do wydarzenia może ktoś z was jedzie na wystawę, podróżuje podczas właśnie kończących się wakacji mieszka niedaleko. Prosimy o zerkanie na pobocza może gdzieś go wypatrzą, może będzie próbować wsiąść do samochodu czyjegoś (był taki przypadek). Czekają na niego na Węgrzech w domu. Dziękuję za udostępnienie. Paula Chodkiewicz Quote
nadpilickiebestyjki Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 mam miejsce w aucie na niedzielę - jadę z kierunku od Radomia trasą A1 - info: [email][email protected][/email] Quote
Lavi Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Byłam dziś na wystawie i podziwiałam psy z moim maluchem pembroka na rękach:) Jeśli komuś w oko przy oglądaniu zdjęć z wystawy w sobotę wpadnie w oko moje małe wredne rude to byłabym wdzięczna za wrzucenie tu linku do zdjęć:) Dużo osób nam zdjęcia robiło ale niestety nikt nie powiedział, gdzie możemy je obejrzeć:) Także będę wdzięczna za informacje!:) Rudy szczeniak welsh corgi pembroke bez ogona z białą strzałą na głowie i białym kołnierzykiem:) Quote
bartek22 Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Bardzo dziękuję [B]Skyy [/B]za pomoc w wystawianiu suni mojej koleżanki [B].Skyy [/B]była świetna ,nawiązała bardzo dobry kontakat z psem i z nami . Jeszcze raz bardzo dziekuję i przyszlościowo bedziemy w kontakcie. Poszukuje również kontaktu z młodymi ludzmi ktorzy wystawiali swoją sunie labradorkę prawdopodobnie to [B]Cyrkonia Sloneczne Łostowice . [/B]Państwo maja nr telefonu mojego syna . Jestem ciekawa jaką ocenę dostała sunia w niedziele na wystawie krajowej . Quote
Skyy Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Dziękuję bardzo za mile spędzony czas i polecam się na przyszłość. ;-) Quote
FredziaFredzia Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Ktoś zapoczątkował akcję "czerwony Poznań" ;) https://www.facebook.com/events/1500320516894164/?fref=ts Quote
Recommended Posts