gamoń Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Funia -usmiechnięta sunieczka na 1 stronke pokazuj się cioteczkom:lol: Quote
jola od jadzi Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 malagos napisał(a):Pamiętacie, była taka grubiutka mix-jamniczka z Lodzi, wzięła ją na tymczas Tanitka! Nazywała sie Kula, znalazła super domek! I Kula trafiła do puszystej rodzinki i nikt tam nie mówił o niej,że gruba to nieładna,więc Funia też może dobrze trafi, może też znajdzie taką okrąglutką rodzinkę... Quote
gamoń Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Moze jej otyłośc wynika z choroby .???? Czyżby w tym schronie tak dobrze karmili??? Napiszcie gdzie Funieczka jest w jakim miescie????? Quote
Pianka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Funia jest w Rudzie Śląskiej. Tak to prawda tam karmia bardzo dobrze, psom nie brakuje jedzenia. Niestety niektóre psy szybko tyja, lub tyja po sterylizacji. Schronisko nie jest w stanie upilnowac 500 psów. Prosimy o domek:p aha Funie ogłosiłam na paru forach i portalach, narazie odzew jest zerowy. Quote
Pianka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 gamoń napisał(a):Czy Funia jest wysterylizowana? No własnie się tak zastanawiam, ale chyba jest. Zapytam jutro;) Quote
gamoń Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 To podpytaj to cenna informacja. Sliczna do góry:lol: Quote
gamoń Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Super uśmiechniety pyszczku na 1 stronke szukac domku Quote
malagos Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 cieszę się, ze cioteczce Gamoń podoba sie suczynka :cool3: Szukamy domku! A moze Tanitka ma jeszcze jakieś kontakty po Kuli? Quote
gamoń Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cioci Gamoń podoba się Funieczka bo jest chyba bliżniaczką mojego Gamonia. Kibicuje Ci Funiu!!! Grubaski GÓRĄ!! Quote
Pianka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Pracownicy mieli dzisiaj dużo do roboty, więc narazie nie wiem czy była sterylizowana. Gdybym znała jej numerek to sama bym sprawdziła w kartotece. Ale jak tylko pracownicy będa mieli chwilke czasu to sprawdza to i mi powiedzą:p Quote
gamoń Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Funieczko pokaż się grubasku, bo się ukryłaś i Cię nie widać :p Quote
gamoń Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Funiu kibicuje Ci i pamiętam .;) Jestes prześliczna. Quote
malagos Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Jaka bidusia kochana... niech ją ktoś weźmie i pokocha :placz: Quote
gamoń Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Funia -pokazuj sie na 1 stronie.jestes taka przesłodka jak ciasteczko.Piekny usmiech i pewno super dusza tkwi w Twoim okraglutkim ciałku:lol: Quote
Pianka Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Ogłosiłam Funie na allegro.pl psy.mgt.pl/new pieskiswiat.fora.pl psia kosc.mojeforum.net/ kynologia.com.pl dogzone.pl doggy.pl/forum/ l30n.livenet.pl/aw/ pieskomania.forka.eu psiaki.pl/forum e-psy.pl forum.psiaczek.pl psyimy.pl/forum/ kochajmyzwierzaczki.fora.pl/ psiparadogs.fora.pl/ zwierzeta-forum.low.pl dogs.pl/ogloszenia/ 4lapy.forumowisko.net adopcje.org/ 4lapy.pl/ogloszenia/ animalia.pl/ autogielda.pl/zwierzeta_domowe.html ale.gratka.pl/kategoria/zwierzeta_638.html bono-polska.pl/index.php/a/3 darmowe-ogloszenia.cob.pl/ drobne.centrumofert.pl/ eoferty.com.pl/ etablica.com/ gielda.bai.pl/ gieldaogloszen.pl/ otoPies.pl karusek.com.pl/ogloszenia.php kupiepsa.pl kupiszpsa.pl psy.pl/adopcje/ ojej.pl Kto ja pokocha?:placz: Quote
malagos Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Funia jest w schronisku, czy w domu tymczasowym? Quote
Recommended Posts