Tymonka Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 [quote name='mala_czarna']A czy ten zamiennik vetmedinu, o którym pisałam nie nadaje się?[/QUOTE] Nadaje się , tylko trzeba go zamówić , a nie chcemy czekać więc na początek damy vetmedin , a jak dojdzie Cardisure to będziemy to dawać :) Quote
ULKA12 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Różnica w cenie jest naprawdę znikoma, trzeba dobrze co wyjdzie taniej. Quote
Tymonka Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Jeśli Cardisure 5mg da się podzielić to zamówimy to i wyjdzie taniej niż vetmedin , ale jeśli się nie da to jednak vetmedin 5 mg wyjdzie najtaniej . Quote
Tymonka Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 [quote name='malawaszka']da się dzielić - na 4[/QUOTE] To super , w takim razie weźmiemy to i będzie najtaniej . Quote
rita60 Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 [quote name='Anja2201']To super , w takim razie weźmiemy to i będzie najtaniej .[/QUOTE] No dokładnie cioteczko:razz:co tam u Tolusi ? Quote
Jagoda1 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 [quote name='rita60']No dokładnie cioteczko:razz:co tam u Tolusi ?[/QUOTE] Dobre myśli posyłamy! Quote
rita60 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 Nie są złe,pojawił się glut,ale nie ropny,raczej taki oczyszczający. Tola już tak się nie kręci,myślę,że to zasługa leków. Lubi drapanie za uszkiem:lol:,może nie jest wylewna,ale reaguje na zawołanie Potrafi też warknąć gdy jej coś nie pasuje,ale nie ma w tym agresji,czy kłapanie ząbkami. Tak,że ogólnie nie jest źle,zeskrobiny przełożone za tydzień,bo specjalista na urlopie. Quote
Martika&Aischa Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 i oby tak dalej :) Dzielna, kochana Toleńka :* Quote
rita60 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Ło matko,ledwo cię znalazłam maleńka... Info z hoteliku. U Tolci wszystko w porządku , przez chwilę w zeszłym tygodniu pojawił się brzydki glut , ale teraz znów jest dobrze , w tym tygodniu pobieramy zeskrobiny wreszcie , choć odpukać Tola dalej nie łysieje , ale trzeba sprawdzić czemu te placki się pojawiły .Apetyt dopisuje , choć leki łyka sama tylko ze swoją ukochaną puszeczką , ale poza tym karmę suchą wsuwa , praktycznie nie ma już problemu z chodzeniem w kółko , przynajmniej jak z nią jestem . Quote
Tymonka Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Co tu się stało :look3: W środę byliśmy na pobraniu zeskrobin i całej masy innych kłaczków :) Wetka pobrała z Tolci kilkanaście próbek (spokojnie tylko dwie były bolesne ) , czekamy na wyniki , ale obie wetki są jednak za tym ,że zmiany skórne to efekt tarczycy . Wyniki będą po niedzieli . Quote
rita60 Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 To jakiś koszmar,nie mogę się odnaleźć,gdzie moje dawne wątki,jak zapisać wątek w subskrypcjach ???????? Quote
Jagoda1 Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Nie tylko trudno znaleźć wątki, ale te kłopoty z logowaniem.... Quote
mala_czarna Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 To jakiś koszmar,nie mogę się odnaleźć,gdzie moje dawne wątki,jak zapisać wątek w subskrypcjach ???????? Ritka, jak wejdziesz na swój nick, to tam jest coś takiego: Moja zawartość" - klikasz i masz te wątki, w których się udzielałas, albo wątki, które zakładałaś. Quote
rita60 Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 No właśnie,ze nie mam,jest tylko połowa wszystkich wątków... Quote
mala_czarna Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 To pewnie wszystkiego nie zdołali przenieść :( Mnie np. zniknęły rozliczenia psa - cały 2014 rok i połowa ubiegłego. Musiałam kopiować ze starej wersji Dogo Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 po przerwie melduję się u Toleńki :) Quote
rita60 Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 To pewnie wszystkiego nie zdołali przenieść :( Mnie np. zniknęły rozliczenia psa - cały 2014 rok i połowa ubiegłego. Musiałam kopiować ze starej wersji Dogo Ale jak to zrobić ? Quote
mala_czarna Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Trzeba wejść na kopię starej dogomanii. Linlu Ci teraz nie podam, bo spieprzyło się coś w dziale Administracja na forum, ale jak tam wejziesz w końcu to trzeba będzie podać hasło i login - Dogo (hasło) login - stara. Quote
mala_czarna Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Rita, juz mam: http://stara.dogomania.pl Użytkownik: stara Hasło: dogo Quote
rita60 Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 A mogłabyś wytłumaczyć tak po ludzku...krok po kroku. Quote
mala_czarna Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Skopiuj sobie ten link, który Ci podałam do przeglądarki. Jak się otworzy strona, to wyskoczy okienko do wpisania użytkownika i hasło. No więc w użytkowniku wpisujesz stara, a w haśle wpisujesz dogo. I wtedy otworzy Ci się ta stara Dogomania, i będziesz sobie mogła sprawdzić wszystkie subskrybowane wątki jakie miałaś :) Quote
Recommended Posts