Jump to content
Dogomania

Tola-sunia w typie teriera walijskiego,pomoc na cito potrzebna. ZA TM :[

Recommended Posts

Posted

[quote name='mala_czarna']A czy ten zamiennik vetmedinu, o którym pisałam nie nadaje się?[/QUOTE]

Nadaje się , tylko trzeba go zamówić , a nie chcemy czekać więc na początek damy vetmedin , a jak dojdzie Cardisure to będziemy to dawać :)

Posted

Nie są złe,pojawił się glut,ale nie ropny,raczej taki oczyszczający. Tola już tak się nie kręci,myślę,że to zasługa leków. Lubi drapanie za uszkiem:lol:,może nie jest wylewna,ale reaguje na zawołanie Potrafi też warknąć gdy jej coś nie pasuje,ale nie ma w tym agresji,czy kłapanie ząbkami. Tak,że ogólnie nie jest źle,zeskrobiny przełożone za tydzień,bo specjalista na urlopie.

• 2 weeks later...
Posted

Ło matko,ledwo cię znalazłam maleńka...

Info z hoteliku.

U Tolci wszystko w porządku , przez chwilę w zeszłym tygodniu pojawił się brzydki glut , ale teraz znów jest dobrze , w tym tygodniu pobieramy zeskrobiny wreszcie , choć odpukać Tola dalej nie łysieje , ale trzeba sprawdzić czemu te placki się pojawiły .Apetyt dopisuje , choć leki łyka sama tylko ze swoją ukochaną puszeczką , ale poza tym karmę suchą wsuwa , praktycznie nie ma już problemu z chodzeniem w kółko , przynajmniej jak z nią jestem .

Posted

Co tu się stało  :look3:

W środę byliśmy na pobraniu zeskrobin i całej masy innych kłaczków :) Wetka pobrała z Tolci kilkanaście próbek (spokojnie tylko dwie były bolesne ) , czekamy na wyniki , ale obie wetki są jednak za tym ,że zmiany skórne to efekt tarczycy . Wyniki będą po niedzieli . 

Posted

To jakiś koszmar,nie mogę się odnaleźć,gdzie moje dawne wątki,jak zapisać wątek w subskrypcjach ????????

Ritka, jak wejdziesz na swój nick, to tam jest coś takiego: Moja zawartość" - klikasz i masz te wątki, w których się udzielałas, albo wątki, które zakładałaś.

Posted

To pewnie wszystkiego nie zdołali przenieść :( Mnie np. zniknęły rozliczenia psa - cały 2014 rok i połowa ubiegłego. Musiałam kopiować ze starej wersji Dogo

Ale jak to zrobić ?

Posted

Trzeba wejść na kopię starej dogomanii. Linlu Ci teraz nie podam, bo spieprzyło się coś w dziale Administracja na forum, ale jak tam wejziesz w końcu to trzeba będzie podać hasło i login - Dogo (hasło) login - stara.

Posted

Skopiuj sobie ten link, który Ci podałam do przeglądarki. Jak się otworzy strona, to wyskoczy okienko do wpisania użytkownika i hasło. No więc w użytkowniku wpisujesz stara, a w haśle wpisujesz dogo. I wtedy otworzy Ci się ta stara Dogomania, i będziesz sobie mogła sprawdzić wszystkie subskrybowane wątki jakie miałaś :)