Leokadia Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 A ja gdybym miała psa, który choć na chwilę się zatrzymuje też bym kupiła derkę :megagrin: Świetnie w niej wygląda :loveu: Quote
BlackDream Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Witamy i pozdrawiamy :) Erman fajnie świetnie się prezentuje w ubranku :) Ja też pomału się za czymś rozglądam choć póki co dziewczyny mi nie marzną. Quote
Erykowa Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 Dzięki.Na razie nie musimy używać :) A do tego moja ciotka wczoraj kupiła na ciuchach jakąś derkę dla psa-ma dotrzec do mnie koło weekendu-zobaczymy co to :klacz: Kończy mi sie limit na inter.i mało zaglądam ale musiałam się z Wami podzielić mikołajkową historyjką :) Quote
agutka Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Err chybo woli dostawać prezenty niż rozdawać w roli Mikołaja :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Dzięki.Na razie nie musimy używać :) A do tego moja ciotka wczoraj kupiła na ciuchach jakąś derkę dla psa-ma dotrzec do mnie koło weekendu-zobaczymy co to :klacz: Kończy mi sie limit na inter.i mało zaglądam ale musiałam się z Wami podzielić mikołajkową historyjką :) ślicznie :loveu: Quote
Erykowa Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Dzięki>niestey nie był chętny do noszenia czapki a do tego było koło 20tej a o tej porze on już śpi ;) A teraz pokaże Wam co Er dostał od mojej chrzestnej-kupiona na ciuchach za jakies 10 zł :jumpie: Może nie leży idealnie-jest trochę długa po bokach z tyłu ,ale to tez kwestia ułożenia.Zwłaszcza,ze jednak Eryk to nie strojniś i nie pała chęcią ich noszenia :) Ale bardzo się cieszę.Nie sądziłam,ze będziemy tak wyposażeni na zimę.Jest bardzo porządna,z mocnego materiału na zewnątrz i takiego sztucznego futerka w środku.Jak na ciuchowy zakup ,do tego kupowany na oko jest świetna :laugh2_2: I jeszcze muszę pochwalić psa,że co poniedziałek przełazimy spokojnie przez wielki targ z masą ludzi a także i zwierzątek,wczoraj zaliczyliśmy wizytę na lodowisku-oczywiście na lód nas nie wpuścili ;) ale Er stał pięknie oparty przednimi łapami o bandy i obserwował dziewczyny ;) A jutro idziemy na Jarmark Bożonarodzeniowy i będziemy sprzedawać-akcja szkoły-rodzice sprzedają ozdoby wykonane przez dzieci i idzie to na komitet.Stania przy kramie sie nie boję tylko problemem jest stojący obok Gladiator !! :megagrin: MOże uda się cyknąc fotę choć nie wiem bo już ciemno będzie :( A dziś u nas tak wiucha,ze myślałam,że nas w parku porwie albo oberwiemy jakąś gałęzią.A Er siedział w domu przy oknie balkonowym i cały czas obserwował ,bo wszystko się rusza. Quote
marta1624 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 O ja cię, genialna :loveu: I to za 10zł :-o Quote
agutka Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 świetne wdzianko, jak praktycznie za darmoszkę to narzekać niema co że coś się marszczy :eviltong: Quote
Erykowa Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Mamy jeszcze takie-produkcji znajomej,specjalnie dla Erka-puchówka ;) choć jak na razie tak ciepło,że dery pochowane i zapomniałam,Er ze swoją "podobizna" (autko brudne,ale mamy taką błotną drogę do koni a jeżdżę prawie co dzień więc wiecie ;) ) Quote
Erykowa Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 A tu ogródkowe jak nas przymroziło-ale to kilka dni temu bo dziś deszczyk mały,halny i z 12 st.Normalnie wiosnę czuć ;) i ulubione miejsce zabawy-trampolina.Zwłaszcza,ze była w trakcie rozbierania na zimę i bez siatki już :) Widzieliście gdzieś jakieś ładne i fajne obroże ze świątecznym motywem?Szukam takich grubszych (ok 3 cm) ,nie zaciskowych ale jakoś nie mogę znaleźć a zaraz nie zdąży dojść przed świętami. Quote
Amber Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Eryk jest chyba najlepiej wyposażonym w derki dobermanem w Polsce :evil_lol: Naklejka fajna i dobrze widoczna. I nawet ten pies podobny do Ermana :) Co do obróżek to firmy hand made już nie wysyłają na święta. Dopiero po. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.799472040135029.1073741846.251584501590455&type=3 https://www.facebook.com/modnakoza/photos_stream http://pawsitivedog.pl/pl/c/Obroze-Kolekcja-Zimowo-Swiateczna/12 http://kudlatyart.weebly.com/wzory-bawe322niane.html Quote
Erykowa Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 No właśnie,tego się obawiałam.No nic będzie paradował w czerwonej ;) zaraz oglądam linki A jeśli chodzi o derki,to rzeczywiście mamy niezły komplecik-nawet konie po tyle nie mają ;)Tylko na razie zimy rak a ja na święta tak bym chciała śnieg Quote
Guest TyŚka Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Genialne derki ;) A zdjęcia cudowne, zwłaszcza Erman jako Mikołaj prezentuje się superowo :D Quote
Erykowa Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Dzięki dziewczyny Ponieważ pochłaniają mnie świąteczne przygotowania,czas goni i do pierwszego dnia świąt czas na komp.mam bardzo ograniczony to juz dziś Chciałam Wam i Waszym wszystkim zwierzakom z Ermanikiem,życzyć przede wszystkim dużo zdrowia ale też radości,szczęścia,spełnienia marzeń,zawsze pełnych misek dla wszystkich zwierzaków i wszystkiego o czym każdy z was marzy Quote
Amber Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Dziękuję :) Co do przygotowań to nic nie mów... Powinnam siedzieć w kuchni teraz, a nie na dogo, ale ale jeszcze pół godzinki... ;p Quote
agutka Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Szał pichcenia każdego ogarnia a ja od tygodnia po 10-11 godzin w pracy... Dziękujemy i wzajemnie :) Quote
marta1624 Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Dziękuję i również wesołych świąt! :) Quote
BlackDream Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 O wpadłam akurat na życzonka ;) W sumie rzadko wpadam, ale pozwolę sobie też podziękować. I również wesołych ode mnie i miniermanków ;) :) A ja tam nic nie robię, jadę do domu na gotowe :P Quote
Erykowa Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Ja równiez dziękuję Wam za zyczenia. U nas kucharzenie w pełni.Dziś jeszcze odsprzatałam dom a zaraz za sledziki się zabieramy z mężem.Na szczęście jutro ma wolne więc znajde czas na spacer z Er,bo było by kiepsko :( Za to przez Świeta nic nie robie-leże,jem,oglądam tv i ruszam sie tylko na spacerek z Erykiem. I muszę Wam powiedziedzieć,ze od jakiś 2-3 dni zauważyłam,ze chłopak ma za dużo siły.Nie wiem czy dam radę dalej bawić sięz nim szarpakiem-a on to uwielbia.Bawimy sie ostatnio albo na ogródku albo na wieczornym spacerze-z tym,ze on wtedy na smyczy.Dziś jest już kolejny raz jak szarpnie to albo mi bez problemu jest w stanie wyrwać piłkę/szarpak-jak tylko trzymam w garści a jak mam pętle założona na rękę 9dłuższalinla) to albo ledo utrzymuje równowagę albo aż chrupnie w barku :(.Chyba zaczynam przegrywać w zabawach siłowych.Tzn już od jakiegoś czasu nie byłam w stanie mu wyrwać zabawki ale "bylismy równi".Oczywiśćie na komendę oddaje i puszcza natychmiast Quote
marta1624 Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Er już duży chłopak :) Jedna opcja- musisz przytyć :D Quote
Recommended Posts