Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[SIZE=4]Emilka - mała , kochana sunia .

Emilka to młoda, drobna sunia. Jej początki w schronisku były nieciekawe, wycofana i nieufna bała się zbliżyć do człowieka. Z czasem poznała pozytywne strony kontaktu z człowiekiem - smaczki i głaskające dłonie. Znaleziona z ostatnio adoptowanym Rudim. Tworzyli bardzo zgrany duet, wzajemnie wspierali się w trudnych dla siebie chwilach, na pewno bardzo pomogli sobie odnaleźć się w nowych schroniskowych realiach. Rudi pojechał już do domu, teraz czas na Emilkę. To bardzo żywiołowa suczka, lubi wspólne harce i zabawy w berka. Typ prawdziwej przylepy, kiedy dopcha się już do ludzkiej ręki mogłaby tam spędzać długie godziny, pieszczot nigdy dość.
Jest bardzo kontaktowa - świetnie dogaduje się zarówno z ludzkim jak i psim gatunkiem.
Jeśli potrzebujesz przyjaciółki na dobre i złe, Emilka to właśnie ten pies którego szukasz.

Emilka przebywa w Boguchwale . Oczywiście jest zaszczepiona i odrobaczona .

Kontakt w sprawie adopcji : Karolina 698 693 904

Sami oceńcie , czy Emilka nie mogłaby startować w konkursie na najpiękniejsze oczy na dogo ? :lol:

Edited by figa33
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem tak, Emi jest cudowna, przymilasta, do głaskania, tulenia, jak kogoś pokocha to na śmierć i życie, to bardzo wdzięczny pies, ale jest jedno ale, kiedy ją zamykam w boksie, bo przecież muszę jakoś wyjść na spacer z innymi a wychodzi się przez wybieg gdzie ona siedzi, to ona taaaaak wyje że mnie aż podnosi!!! I potrafi tak wyć, wyć i wyć ciąąąąąąggggglllllleeee!!!!!! Módlmy się o jedno, albo żeby nie trafiła do bloku, bo zwrto murowany na drugi dzień, albo żeby się opanowała, albo o cud najlepiej!!!! :shake:

Posted

Ogłoszenia Emilki :)
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
olx,
cafeanimal,
alegratka,
rzeszowiak,
przemyslak,
brzozowiak
tarnowiak,
sanok24,
krosno24,
kolbuszowiak,
lento

Posted

figa33 napisał(a):
to wycie faktycznie trzeba wziąć pod uwagę , ale w warunkach domowych może być inaczej
a może trzeba brać ją na końcu na spacer ?

To właśnie ja ją biorę na końcu na spacer, a ona przez wszystkie inne wyje tak że hej, że mnie aż trafia!!! właśnie ja mówie że w domu to może być sajgon jak ktoś ją zostawi samą, to ona może wyć w niebogłosy, bo to jest takie wycie pt "nie zostawiaj mnie samej!!!" :shake: