Apbt_sól Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Max..... 4-5 miesieczny mix ast , nie zaszczepiony , nie odrobaczony , pies jest bity. Pies jest do oddania inaczej zapewne czeka go las.... Dziś byłam zrobić zdjecia i obejrzeć Maxa , twardy brzuch , boi się ludzi choć przyjazny , mieszka z dziećmi nie jest agresywny . Nie ma nawet obroży.. jakiś padek na szyji bardzo mocno zawiazany , pies się nam dławił przy zdjeciach , nie pozwolono go poluzowac... . Gryzie w domu rózne rzeczy wiec stał się nie potrzebny. Pierwsze zabki chłopczyk na jeszcze . Błagam o dom tymczasowy pies się trzesię boi się wszystkiego . To młode piekne zwierze, a na tej melinie zginie ..... to psie dziecie nie wie co to pieszczota... :( :shake: :shake: :-( :angryy: :angryy: Max nigdy nie był u weterynarza. praktycznie nie wychodzi na dwór , jego zycie to tragedia... Max mieszka w Wałbrzychu . Quote
basia0607 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jaki cudny i jaki nieszczesliwy.U pijaków nic dobrego go nie czeka.Mam nadzieje ,że szybko zmieni dom ! Quote
Elkisz Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Biedny piesio!!!:placz: :placz: :placz: Szukamy DT lub DOMEK STALY-najchetniej:roll: :roll: :roll: . Quote
Apbt_sól Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Maxik oby sie szybko domek znalazł.....!!!!!!! nic inego zrobic dla Ciebie nie moge jak Cie podnieść.... :( Quote
Elkisz Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Maxio szuka DOMUUUUUU!!!! A co ze szczepieniami,bedzie mial zrobione? Quote
Apbt_sól Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 niestety ale szczpien nie zrobią mu , mnie róznie w tym momencie nie stac by go zaszczepić ze swojej kieszeni... :( Quote
iczing Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 cioteczki i wujkowie z Walbrzycha DO ROBOTY ! psa trzeba natychmiast odebrać, jak go juz odbierzecie - dajcie info do mnie na pw - juz rozpoczynam szukać domu i odpowiedzialnych ludzi ! odbierzcie go - on tam zginie ! jest mlody, resocjalizacja dlugo nie potrwa - domek sie znajdzie ale zabierzcie go najszybciej jak możecie ! Quote
Kasia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Matko, co za debile a nie ludzie!!!!:angryy: Może napisz w tytule, że to Mix ASTA. Quote
Elkisz Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Z tego co rozumiem,to pies jest w okolicach Walbrzycha? I nie mozna go wyciagnac z tamtego zlego miejsca?! Jezeli zostanie wyciagniety,to jedyne co moge zaoferowac,to pokrycie kosztow odrobaczenia i pierwszego kompletu szczepien,czyli nosowka i te inne choroby. Quote
Apbt_sól Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Problem jest jeden nie ma DT dla psiaka to jest głowny popblem :( , Maksik jest na mojej dzielnicy . I to jest najwieksza bolączka ze nie moge go zabrać bo nie ma gdzie ,najlepiej teraz DT psa trzeba odrobaczyć i zaszczepić wstepnie .... czoko123 byłby wspaniale gdyby nie DT ... recemi opadają z niemocy.. Quote
Elkisz Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 DOMKU DT- ODEZWIJ SIE,TO PILNE!!!:-( Czy naprawde nikt z tamtych okolic nie moze zaoferowac DT dla biednego,potrzebujacego psiaka?:shake: :shake: :shake: Quote
pusia2405 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Tutaj z DT kicha!! Ale będziemy robić co możemy. Na hotelik nas nie stać. Ostatnio opłacałam hotel innego znalezionego psa po wypadku i pomagam jak tylko moge finansowo psiakom z dogo. Na koncie krecha, a mój mąż w końcu mnie spakuje i wystawi za drzwi:razz: . Quote
Elkisz Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Hotelik???- raczej nie,bo oprocz tego,ze sa drogie to nie ma w nich tego,co w Domku. Quote
Apbt_sól Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 kicha straszna ech ......... az sie płakać chce... :( Quote
Elkisz Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Bezradny MAXIU- potrzebuje DOMKU OD ZARAZ!!!:-( Quote
Elkisz Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Czy nie ma Cioteczek,ktore moglyby pomoc Maxiowi w znalezieniu chociaz DT-ale gdyby DOMEK STALY sie trafil,to byloby SUPER. W DT jak pisalam-Moge pokryc koszty odrobaczenia i pierwszego szczepienia. Quote
Apbt_sól Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 błagamy o DT!!!!!!! Hallo Cioteczki !!! Quote
Elkisz Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Czy Maxio jest teraz,tam gdzie mysle???!!! :shake: Quote
Recommended Posts