Jump to content
Dogomania

5miesiecy MAX mixCaDeBou lubCanario wyciagniety z meliny - Ma Domek!!!!!

Recommended Posts

Posted

Max.....
4-5 miesieczny mix ast , nie zaszczepiony , nie odrobaczony , pies jest bity.
Pies jest do oddania inaczej zapewne czeka go las....

Dziś byłam zrobić zdjecia i obejrzeć Maxa , twardy brzuch , boi się ludzi choć przyjazny , mieszka z dziećmi nie jest agresywny .
Nie ma nawet obroży.. jakiś padek na szyji bardzo mocno zawiazany , pies się nam dławił przy zdjeciach , nie pozwolono go poluzowac... .
Gryzie w domu rózne rzeczy wiec stał się nie potrzebny.
Pierwsze zabki chłopczyk na jeszcze .
Błagam o dom tymczasowy pies się trzesię boi się wszystkiego .
To młode piekne zwierze, a na tej melinie zginie ..... to psie dziecie nie wie co to pieszczota... :( :shake: :shake: :-( :angryy: :angryy:
Max nigdy nie był u weterynarza.
praktycznie nie wychodzi na dwór , jego zycie to tragedia...
Max mieszka w Wałbrzychu .

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki i wujkowie z Walbrzycha DO ROBOTY !
psa trzeba natychmiast odebrać, jak go juz odbierzecie - dajcie info do mnie na pw - juz rozpoczynam szukać domu i odpowiedzialnych ludzi !
odbierzcie go - on tam zginie !
jest mlody, resocjalizacja dlugo nie potrwa - domek sie znajdzie ale zabierzcie go najszybciej jak możecie !

Posted

Z tego co rozumiem,to pies jest w okolicach Walbrzycha? I nie mozna go wyciagnac z tamtego zlego miejsca?! Jezeli zostanie wyciagniety,to jedyne co moge zaoferowac,to pokrycie kosztow odrobaczenia i pierwszego kompletu szczepien,czyli nosowka i te inne choroby.

Posted

Problem jest jeden nie ma DT dla psiaka to jest głowny popblem :( , Maksik jest na mojej dzielnicy .
I to jest najwieksza bolączka ze nie moge go zabrać bo nie ma gdzie ,najlepiej teraz DT psa trzeba odrobaczyć i zaszczepić wstepnie ....
czoko123 byłby wspaniale gdyby nie DT ...

recemi opadają z niemocy..

Posted

DOMKU DT- ODEZWIJ SIE,TO PILNE!!!:-( Czy naprawde nikt z tamtych okolic nie moze zaoferowac DT dla biednego,potrzebujacego psiaka?:shake: :shake: :shake:

Posted

Tutaj z DT kicha!!
Ale będziemy robić co możemy.
Na hotelik nas nie stać.
Ostatnio opłacałam hotel innego znalezionego psa po wypadku i pomagam jak tylko moge finansowo psiakom z dogo. Na koncie krecha, a mój mąż w końcu mnie spakuje i wystawi za drzwi:razz: .

Posted

Czy nie ma Cioteczek,ktore moglyby pomoc Maxiowi w znalezieniu chociaz DT-ale gdyby DOMEK STALY sie trafil,to byloby SUPER. W DT jak pisalam-Moge pokryc koszty odrobaczenia i pierwszego szczepienia.