Doda_ Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Wczoraj jechałam trasą do Katowic (makro, w stronę auchana) i na jednym pasie utworzył się korek, myślałam że jakiś samochód się zepsuł więc wyprzedziłam i dopiero we wstecznym lusterku zobaczyłam owczarka niemieckiego przed maską pewnego samochodu.. trochę się odsunął i auta pojechały. Był bardzo zmęczony, wydawało mi się że kuleje na tylne łapki , mógł zostać uderzony. Zjechałam i zatrzymałam, ale ONek się odwrócił i pobiegł w stronę makro. Jechałam do pracy, napisałam do kogo się dało ale niestety nikt nie mógł podjechać . Po pracy szukałam, ani śladu po nim. Dowiedziałam się od znajomej ze pare dni temu też go widziała na trasie. Idą wakacje, mógł zostać z auta wyrzucony dlatego trzyma się tej trasy. Cioteczki z Sosnowca, Dąbrowy Górniczej i okolicy - bardzo proszę, rozejrzycie się, miejcie oczy wokół głowy. Dzisiaj tam pójdę poszukać (mieszkam koło tej trasy) . W każdej chwili może dojść do nieszczęścia.....................:placz::placz::placz: Quote
Gabi79 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Zapisuję wątek, niestety ja z tych niezmotoryzowanych:-( Quote
beataczl Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 ja nie z tych okolic..czy Ktos moze wydarzenie na fejsie zrobic? Quote
AgusiaP Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Ja niestety mam moją sunię po poważnej operacji i nie mogę pomóc w poszukiwaniach. Nawet Ci o tym już wczoraj nie pisałam Beatko a muszę teraz na nią bardzo uważać. Quote
Mysza2 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 2 razy dziennie tamtędy przejeżdżam, ale żadnego psa nie widziałam. Będę się rozglądać. Quote
Doda_ Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Dziekuje, cioteczki, agusia-a co sie stalo suni ? :( rozgladalam sie ,nie ma, zaraz wychodze do pracy , bede jechala trasa to zobacze. Quote
Mysza2 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Objechałam okolicę kilka razy, wszystkie uliczki miedzy makro i Auchan, parkingi przy makro, Auchan i Castoramie. Nie widziałam go. Quote
AgusiaP Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='Doda_']Dziekuje, cioteczki, agusia-a co sie stalo suni ? :( rozgladalam sie ,nie ma, zaraz wychodze do pracy , bede jechala trasa to zobacze.[/QUOTE] Miała w tamtym tygodniu usuniętą śledzionę z guzem :( a ma 13 lat, chore serduszko ;( Bardzo bałam się zabiegu, czy wybudzi się z narkozy, ale nie miałam wyjścia... Guz jak wykryliśmy go przypadkiem miał dwa centymetry a po niecałych dwóch miesiącach cztery:( Quote
Doda_ Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 [quote name='AgusiaP']Miała w tamtym tygodniu usuniętą śledzionę z guzem :( a ma 13 lat, chore serduszko ;( Bardzo bałam się zabiegu, czy wybudzi się z narkozy, ale nie miałam wyjścia... Guz jak wykryliśmy go przypadkiem miał dwa centymetry a po niecałych dwóch miesiącach cztery:([/QUOTE] ...... :( ale już po operacji ? wraca do zdrowia ?? Tego ONka już więcej nie widziałam...:( Quote
AgusiaP Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 [quote name='Doda_']...... :( ale już po operacji ? wraca do zdrowia ?? Tak już po, wraca do zdrówka :):):) Tego ONka już więcej nie widziałam...:([/QUOTE] Tak już po, wraca do zdrówka :):):) Quote
Recommended Posts