Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj jechałam trasą do Katowic (makro, w stronę auchana) i na jednym pasie utworzył się korek, myślałam że jakiś samochód się zepsuł więc wyprzedziłam i dopiero we wstecznym lusterku zobaczyłam owczarka niemieckiego przed maską pewnego samochodu.. trochę się odsunął i auta pojechały. Był bardzo zmęczony, wydawało mi się że kuleje na tylne łapki , mógł zostać uderzony. Zjechałam i zatrzymałam, ale ONek się odwrócił i pobiegł w stronę makro. Jechałam do pracy, napisałam do kogo się dało ale niestety nikt nie mógł podjechać .
Po pracy szukałam, ani śladu po nim. Dowiedziałam się od znajomej ze pare dni temu też go widziała na trasie.
Idą wakacje, mógł zostać z auta wyrzucony dlatego trzyma się tej trasy.

Cioteczki z Sosnowca, Dąbrowy Górniczej i okolicy - bardzo proszę, rozejrzycie się, miejcie oczy wokół głowy.
Dzisiaj tam pójdę poszukać (mieszkam koło tej trasy) .

W każdej chwili może dojść do nieszczęścia.....................:placz::placz::placz:

Posted

Ja niestety mam moją sunię po poważnej operacji i nie mogę pomóc w poszukiwaniach.
Nawet Ci o tym już wczoraj nie pisałam Beatko a muszę teraz na nią bardzo uważać.

Posted

[quote name='Doda_']Dziekuje, cioteczki, agusia-a co sie stalo suni ? :(
rozgladalam sie ,nie ma, zaraz wychodze do pracy , bede jechala trasa to zobacze.[/QUOTE]

Miała w tamtym tygodniu usuniętą śledzionę z guzem :( a ma 13 lat, chore serduszko ;(
Bardzo bałam się zabiegu, czy wybudzi się z narkozy, ale nie miałam wyjścia...
Guz jak wykryliśmy go przypadkiem miał dwa centymetry a po niecałych dwóch miesiącach cztery:(

Posted

[quote name='AgusiaP']Miała w tamtym tygodniu usuniętą śledzionę z guzem :( a ma 13 lat, chore serduszko ;(
Bardzo bałam się zabiegu, czy wybudzi się z narkozy, ale nie miałam wyjścia...
Guz jak wykryliśmy go przypadkiem miał dwa centymetry a po niecałych dwóch miesiącach cztery:([/QUOTE]

...... :( ale już po operacji ? wraca do zdrowia ??

Tego ONka już więcej nie widziałam...:(

Posted

[quote name='Doda_']...... :( ale już po operacji ? wraca do zdrowia ??

Tak już po, wraca do zdrówka :):):)

Tego ONka już więcej nie widziałam...:([/QUOTE]

Tak już po, wraca do zdrówka :):):)