Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania91sc napisał(a):
Dziś dzwoniłam do Czakiego i muszę Wam powiedzieć, że chyba lepiej trafić nie mógł, w ogóle Pani była baaaaaardzo miła i chętnie o nim opowiadała, zresztą nie mogła się nachwalić :) Czaki jest bardzo grzeczny, wzorowo zachowuje się w domu, z dziećmi nie ma żadnych problemów, pozwala ze sobą robić wszystko. Na spacerach pilnuje się rodziny, jedynie interesują go inne zwierzęta :) Niestety nasz Czaki miał duże problemy z uszami, Państwo do tej pory z nimi walczą, miał też dziwne otarcia na tylnych łapkach ale powoli się one goją. Miał też około 5 kg niedowagi ale Pani mówiła, że powoli to nadrabia, zresztą je za dwóch. Ogólnie Państwo są nim zachwyceni, mówią, że to psi ideał :) Chłopak od razu poszedł do fryzjera, został wykąpany i porządnie wyczesany, oczywiście został też zakropiony przeciwko kleszczą no i miał już kilka wizyt u weterynarza. Dostałam MMS-em dwa zdjęcia ale jeszcze więcej mam dostać na maila wówczas je tu wrzucę.

Super! Niech się rodzince powodzi :)