basia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 magdziu, to nie jest rozmowa na forum ... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ostatnio jak byłam w schronie w piątek sama Pani B. prosiła żeby zrobić zdjęcia nowym pieskom szczególnie szczeniakom , bo przybyło i dziękowała za ogłaszanie tych szczeniorków ostatnich bo szybko znalazły dzięki temu dom. Przy mnie dzwoniła do weta , że tam podjadę, a jak tylko będę miała czas i aparat to do niej mam podjechać. Nawet dała mi tel do siebie. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ........................................................................ Quote
madzia828 Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 karma nie powinna lezeć na mrozie :shake::shake: bo straci swoją wartość mam nadzieje ze schowali te worki gdzieś :roll: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 ......................................................................... Quote
madzia828 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 aha no to faktycznie szkoda zachodu i kasy jak ta karma tam tyle leży :angryy::angryy: Quote
magda bb Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']Tych worków było 3 szt. ale może więcej bo leżały między budami, całe oszronione i myślę że dobre 2 tyg. tam leżą lub dłużej. Więc szkoda gadać...... Tyle kasy i starań .................[/quote] To jest chore....w głowie si,e nie mieści.....:shake: Quote
AgaiTheta Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Czy wiemy coś o boksi? Chcemy ja zabierac. Quote
Edi100 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Chciałabym na tym wątku przeczytać dobre wieści:roll: Quote
basia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jeżeli chodzi o bokserkę, to narazie akcja przesunięta na przyszły tydzień. Edi, z dobrych wieści to jedynie takie, że bardzo miło rozmawiała dziś ze mną pani kierownik. Prawie mnie zatkało, serio! Quote
Edi100 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='basia']Jeżeli chodzi o bokserkę, to narazie akcja przesunięta na przyszły tydzień. Edi, z dobrych wieści to jedynie takie, że bardzo miło rozmawiała dziś ze mną pani kierownik. Prawie mnie zatkało, serio![/quote] To może jakaś lepsza wspólpraca będzie? Quote
Dea Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Basiu pytałaś o boksię? Bo ja w poniedziałek chcę dzwonić w sprawie Wilki, to żeby się nie powtarzać z pytaniami daj znać co i jak. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Czy ktoś wie co to są za szczeniaczki w Głosie Ziemi? I gdzie one są? Bo skoro już mają domki jak twierdzi pewien wet to mija się takie ogłaszanie z celem. Po co ogłaszać pieski które mają domy? I to już nie pierwszy raz tak się dzieje.[url]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/anger.gif[/url] :angryy: Quote
magda bb Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Dea']link mi się nie otwiera:roll:[/quote] ......mnie też nie....:-( Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [URL]http://www.gzc.cieszyn.pl/[/URL] i wejdz na stronę 24, na zdjęciu są czarne podpalane szczeniątka. Quote
Dea Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Mnie dzisiaj kierowniczka powiedziała, że wszystkie szczeniaki zaadoptowane. Mama tych maluchów siedzie w schronie, nie ma domu. Quote
Kluska4 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dea, byłaś w schronisku? Robiłaś może zdjecia tej boksi? Quote
Dea Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Byłam, ale boksi nie widziałam tam gdzie była poprzednio. Nikogo kto mógłby udzielić informacji nie było. Jednak połowa psów w ogóle nie wychodziła z bud i kojców, bo lało jak z cebra, więc możliwe, że jest tylko była schowana. Quote
Recommended Posts