Mysia_ Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 i jeszcze dwie zagubione fotki :eviltong: THE END ;) Quote
Patikujek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 No jak miło sobie fotki pooglądać to teraz skoro już wszystkie fotki się tu znalazły to trzeba zrobić kolejny zlot, by następne popstrykać:) Quote
Mysia_ Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Asia_Klero napisał(a):Noo fajniutki te fotki:D:D bo ja je robiłam :evil_lol: ta skromność :eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asia_Klero napisał(a):Moim aparatem:PSkromnosc po mamusi:D i wszystko jasne :cool1: Quote
Asia_Klero Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 :D:D:D:D:D:D:D:D:Dwogole jesli ktoś pyta o kotki to moge dawac namiary na Wande?:)bo jak narazie w schronisku z kotami cianko(i dobrze:P):) Quote
Mysia_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Asia_Klero napisał(a)::D:D:D:D:D:D:D:D:Dwogole jesli ktoś pyta o kotki to moge dawac namiary na Wande?:)bo jak narazie w schronisku z kotami cianko(i dobrze:P):) Asiu mamy koty na tymczasach, coś się słabo interesujesz :mad: Oczywiśie na Wande namiary tez dawać trzeba ;) Quote
Patsi Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dla miłośników osobistego zwierzyńca Wandul :cool3: Pięknoty: Hektorek Klusia Reksik Mruczek:loveu: Quote
wandul 66 Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 o , widzę , że mam fotki swoich sierściuchów - moich osobistych:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cala reszta razy iles tam - szuka domu!!! Quote
Asia_Klero Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 No wiem tylko o kotkach u p.Ewy na tymczasie...ale nie wiem o nich nic...jak wygladaja,w jakim sa wieku...;)a wiem,ze Wandziowym kociakom tez domki baardzo potrzebne:D Quote
Mysia_ Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 wandul 66 napisał(a):o , widzę , że mam fotki swoich sierściuchów - moich osobistych:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cala reszta razy iles tam - szuka domu!!! biedna Wanda już straciła rachubę :shake: Quote
wandul 66 Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Asia_Klero napisał(a):No wiem tylko o kotkach u p.Ewy na tymczasie...ale nie wiem o nich nic...jak wygladaja,w jakim sa wieku...;)a wiem,ze Wandziowym kociakom tez domki baardzo potrzebne:Dw tej chwili u mnie i u Ewy sa tylko maleńtasy , takie 3 tygodniowe , jakby co , częśc kociaków jest u allicy w Katowicach , nr podam Ci na pw Quote
Asia_Klero Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Teraz w schronisku duzo kociakow:)ale Wandzie jeszcze raz chce podziekowac za pomoc z maluchami;) Quote
Asia_Klero Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Wando moja kochana co tam u Ciebie?:roll: Quote
Jola_K Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Asia_Klero napisał(a):Wando moja kochana co tam u Ciebie?:roll: Wandzie nie dziala przegladarka, nie moze otwierac stron moze ktos z dogomaniakow pomoglby usunac problem? Quote
Recommended Posts