doris_day Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Do koloru do wyboru w ochotnichach :) Super ! Jak z nowym domkiem? Sprawdzili sie chętni? Quote
rita60 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 GoWa imienniczko miła :lol: co z Terrym i jego domkiem:roll: Quote
BoWa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Właśnie wróciłam. Terry jedzie w środę do nowego domu :lol: Państwo super sympatyczni, pies będzie miał doskonałe warunki, 16- letniego chłopca do towarzystwa, duży ogród. Parę miesięcy temu stracili boksera po 15 latach. Myślę,że to historia z happy-endem. Proszę o zdjęcie Terrego z allegra, albo może trzeba podmienić innego psa na jego aukcji... Dziękuję wszystkim za pomoc, samoglow szczególnie za allegro, które dało mnóstwo telefonów. Coś w tym jednak jest,że ludzie wola psa od kogoś niż ze schroniska, pies powinien być zadbany, ostrzyżony itd. Mam adresy naprawdę dobrych co najmniej 2 domów, ale niestety tylko na teriery przypominające rasowe.... jak Terry. Mixy nawet najsympatyczniejsze jakoś ludzi nie interesują.:p Quote
rita60 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 GoWa wspaniała wiadomosc:multi: :multi: :multi: a tak na marginesie napisz dlaczego nie wypalił ten domek,gdzie jest juz sunia teriera walijskiego:roll: Quote
doris_day Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 SUPER WIADOMOŚĆ !!! :):):) to prawda, że pies ma większe szanse na dom jeśli wyjdzie ze schroniska do DT - nie śmierdzi, jest podleczony, ładnie obcięty... bardzo się ciesze, że historia kolejnego schroniskowego psa dobrze się kończy :):):) Quote
BoWa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 rita60, tam jest fokstrierka nie walijka, ale to nie ma znaczenia. Domek jest super, ale daleko ode mnie , bo pod Warszawą. Dom szuka dalej teriera- pieska (niestety nie terieropodobnego)do towarzystwa swojej suczki. Ale przeważyło to jak Terry reaguje na chłopaków- on po prostu jest zakochany w mężczyznach. My kobiety nie mamy szans ;) Na 100% miał pana mężczyznę i myślę,ze tam gdzie zdecydowałam się go oddać będzie się czuł świetnie przy 16-letnim chłopcu. Dodatkowo będę go mogła odwiedzać, bo zamierzam sie zaopatrywać w miód u przyszłego właściciela, no i przy okazji zobaczę jak mały sie miewa:lol: Quote
Ali26762 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Ale suuuuuper! Ogromnie się cieszę, że Terry będzie miał nowy, dobry dom :multi: :multi: :multi: GoWa mówisz, że masz chętnych na teriery - na drugim forum, gdzie umieściłaś Terrego jest Simon do oddania. Simon jest trudnym, dominującym airedale. Wejdź do jego wątku, poczytaj, może ktoś go zechce? Quote
BoWa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Juz tam napisałam, że te domy które sie zgłaszały do mnie, chciały spokojnego psa, w większości były małe dzieci. To byli ludzie,którzy nie znali sie na układaniu psów chcieli małego, sympatycznego pieska. Jak będę coś wiedziała , dam znać oczywiście. Quote
Ali26762 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No tak. Dla małych dzieci dominujący wulkan energii nie jest zbyt fortunnym rozwiązaniem... Quote
amelka0 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Gowa,bardzo się cieszę,że Terri ma już domek zaklepany!!:multi::multi: A moja szaraczka,dorosła kicia Kasia,ze schronu,też ma ma dom,dziewczyna,która odpowiedziała na moje ogłoszenie w gazecie,też ma na imię Kasia! Quote
rita60 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 amelka0 napisał(a):Gowa,bardzo się cieszę,że Terri ma już domek zaklepany!!:multi::multi: A moja szaraczka,dorosła kicia Kasia,ze schronu,też ma ma dom,dziewczyna,która odpowiedziała na moje ogłoszenie w gazecie,też ma na imię Kasia! Czyli Kasia znalazła Kasie:multi::multi::multi:ciekawe,czy beda obchodzic imieniny tego samego dnia:lol: Quote
rita60 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 GoWa najwazniejsze,ze Terry ma domek i to dobry domek:multi:teraz czekam na dalszy rozwoj działan dotyczacy Włoczykija,tak mi jakos siedzi zadra w sercu:roll: Quote
BoWa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 rita60 to sie udało Twojej koci, gratuluję! Koty niestety chyba trudniej wy adoptować- sama mam jeszcze 3 maluchy do pilnego oddania...i coś cisza, brak chętnych... Quote
rita60 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 GoWa to nie moja kocia tylko amelki:evil_lol::lol::evil_lol: Quote
amelka0 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Tak;),chodzi o kotkę,o której wczoraj pisałam na wątku:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6309426#post6309426Bardzo się cieszę,że udało się w końcu po tylu miesiącach domek znaleźć dla Kasi:multi:,tym bardziej,że faktycznie przy tym wysypie kociaków znalezienie dobrego domu dla kotki dorosłej graniczy prawie z cudem!! Quote
BoWa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Właśnie wyjeżdżamy, do zobaczenia w poniedziałek ! Quote
rita60 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 GoWa napisał(a):Właśnie wyjeżdżamy, do zobaczenia w poniedziałek ! :nono: :nono: :nono: badz szczesliwy piesku i zebys juz nigdy nie trafił do schronu...... Quote
justine. Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 :multi: :multi: :multi: bardzo sie ciesze z tak szybkiej adopcji Terrego, pomyslec ze niecale 3 tyg temu lezal biedny zdesperowany na zimnym, mokrym betonie, a teraz ma tylu ludzi ktorzy go kochaja... zmieniam wiec tytul watku i niech ci sie Terry wiedzie :loveu: Quote
rita60 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 justine. napisał(a)::multi: :multi: :multi: bardzo sie ciesze z tak szybkiej adopcji Terrego, pomyslec ze niecale 3 tyg temu lezal biedny zdesperowany na zimnym, mokrym betonie, a teraz ma tylu ludzi ktorzy go kochaja... zmieniam wiec tytul watku i niech ci sie Terry wiedzie :loveu: JUSTINE JUZ JEST NASTEPNY I SPI NA MOKRYM BETONIE:placz:JUTRO WKLEJE FOTY........ Quote
samoglow Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 to i dla niego Allegro zrobie, oby tak szczesliwe jak dla Terriego. Duuuzo zdjec, opis i kontakty, poprosze:p rita60 napisał(a):JUSTINE JUZ JEST NASTEPNY I SPI NA MOKRYM BETONIE:placz:JUTRO WKLEJE FOTY........ Quote
rita60 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 A to ten przystojniak,informacje na jego temat uzyskałam od osoby pracujacej w łodzkim schronisku,sama jeszcze pieska nie widziałam:roll: O to one-płec pies,miły,dosc wesoły,dogaduje sie z innymi psami,pare dni temu skonczył kwarantanne.Jak ktos bedzie zainteresowany,to dowiem sie o nim wiecej...... Quote
justine. Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 trzeba by dla niego nowy watek zalozyc Quote
rita60 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 justine. napisał(a):trzeba by dla niego nowy watek zalozyc justine tak myslałam:roll: ale chciałam jeszcze poczekac,dlatego przyczepiłam go tych watkow terierowatych z nadzieja,ze znajda sie niewykorzystane domki po Taszim i Terrym. Quote
Recommended Posts