rita60 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Hej walijczyk pobudka,idziemy na spacerek na pierwsza stronke:lol: Quote
samoglow Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Terry ma juz 5 obserwujacych - duza szansa na sukces!:p Quote
rita60 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 samoglow napisał(a):Terry ma juz 5 obserwujacych - duza szansa na sukces!:p :multi::multi::multi: Quote
doris_day Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 wczoraj dowieszajac ogloszenia starsi Panstwo byli mocno zainteresowani psiaczkiem :) moze to dobry znak Quote
rita60 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 doris_day napisał(a):wczoraj dowieszajac ogloszenia starsi Panstwo byli mocno zainteresowani psiaczkiem :) moze to dobry znak Pssssst nie zapeszac:lol: Quote
Ali26762 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Terry, walijczyki są bardzo skoczne, więc skacz do góry! Quote
rita60 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 GoWa co tam u was słychac,jak po sobotnio-niedzielnym wypoczynku:roll: Quote
rita60 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 GoWa co z Terrym:roll: odezwij sie prosze:cool1: Quote
samoglow Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Allegro mamy 6 obserwujacych:multi: Trzymajmy kciuki!:p Quote
BoWa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wróciłam dopiero w tej chwili do domu i pierwsze kroki do kompa,żeby Wam powiedzieć: Zgłosiło się mnóstwo domów dla Terrego :) Wybrałam do sprawdzenia 4. I jestem w dużym kłopocie, bo wszystkie wydają się dobre. Byliśmy z Terrym na wsi, w samochodzie anioł- 3godziny spał smacznie na półce z tyłu na oknie :crazyeye: Wg mojego TZ-eta Terry ma ładniejszą mordkę od Foksi- no w życiu bym go nie podejrzewała o takie stwierdzenie! W każdym razie gdyby nie koty, Terry nigdzie by nie szukał domu. Niestety na widok mojego Agresta dostał szału.... Mam 3 domy niedaleko Szczecina, na wsi, ludzie wydają sie sensowni. -Jedni po 15 latach stracili psa, -drugi facet jest mundurowy(policjant?) biega po lesie i jeździ na rowerze, -trzeci dom z dwojgiem dzieci,10-12 lat i foksterierem do towarzystwa. -A dziś napisała do mnie dziewczyna z Warszawy, ma walijke ze schronu, wysterylizowana, dom pod Warszawa, rodzice na emeryturze. Zrobiła na mnie b. dobre wrażenie. Kogo mam wybrać , doradźcie proszę! Quote
rita60 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 GoWa jesli moge cos radzic:roll:to najbardziej sensowny domek jest u tych panstwa co stracili niedawno pieska,a druga opcja to dziewczyna z Warszawy:lol:Terry by miał kumpelke i pewnie sporo miejsca do biegania,poza tym maja walijke i juz wiedza co taki pies soba reprezentuje:evil_lol:mysle,ze ten domek byłby dla niego najlepszy.Tak mysle,ze to byłby dobry wybor,tym bardziej,ze dziewczyna zrobiła na tobie dobre wrazenie;) Quote
samoglow Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 czy ci ludzie byli z Allegro, bo jak pisalam mamy 6 obserwatorow ?:p Glosuje za dziewczyna z Wa-wy lub mundurowym sportowcem:p Quote
BoWa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Wszyscy byli z allegro+jedna pani z mojego ogłoszenia papierowego, ale miała się jeszcze zastanowić i już nie zadzwoniła. samoglow Twoje allegro czyni cuda :) Quote
samoglow Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ogromnie mi milo, bo sama mam malutkie mieszkanko i moge miec najwyzej jednego psiaka (tez znajdka o imieniu Hipis), no wiec chociaz tak sie staram pomagac...:lol: Quote
amelka0 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Gosiu,ja nie chce Cię do niczego namawiać,bo to Tobie serduszko musi podpowiedzieć,ale jeśli pytasz....ja bym dała osobom tym blisko Szczecina mieszkającym,dlatego,że może ta dziewczyna z W-wy jest wspaniała,ale ja np. te wszystkie wyadoptowywane pieski ze schronu,staram się kontrolować,tzn.nie jak jakiś policjant,ale staram się je wszystkie czasami odwiedzać,zaprzyjaźniać z tymi ludźmi(stąd ten ciągły brak czasu:evil_lol:) po prostu mówię im,że bardzo przywiązuję się do tych piesków,i chcę wiedzieć jak żyją,jak się rozwijają,a oni....to rozumieją i nie mają mi wcale za złe. Quote
BoWa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jutro rano jadę odwiedzić ew. dom Terrego. Zobaczymy... A Terry coś znowu ma z trawieniem niedobrze, martwię się o niego. Ma b. luźną koopę, prawie biegunkę. Znowu muszę go wziąć na ścisłą dietę, no i domek musi poczekać, bo nie wydam chorego psa:shake: Może to reakcja na antybiotyk...wet tez nie wiedział dlaczego.. dał mu węgiel i lakcid. Quote
amelka0 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Gosiu,jeżeli to w jakiś sposób Cię pocieszy,to powiem Ci,że większość adoptowanych z naszego schronu psów ma biegunke,nie wiem,myślę,że jak się przestawi na inną dietę teraz to mu przejdzie,a w ogóle był odrobaczony teraz?bo w schronie,nie odrobaczają. Quote
Ali26762 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 GoWa, daj mu Enteramid. Do kupienia w każdej lecznicy. 1 zł za tabletkę. 3 razy dziennie po jednej, plus lekkostrawna dieta. Zawsze mam zapas Enteramidu w domu, mój wet swoje dzieci wyposaża w ten środek przed każdymi koloniami, choć to lek weterynaryjny. Quote
BoWa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Dziekuje Ali26762, zaraz pójdę kupić. On dostawał Nifurozoksyd razem z antybiotykiem, ale nie pomagało, kazali odstawić wszystkie leki i dać Lakcid i węgiel (?) Quote
samoglow Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 na Allegro mamy 7-ego obserwujacego! To rekord:multi: No, ciekawe co z tego wyniknie ?:p Quote
rita60 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 GoWa napisałas,ze jedziesz dzisiaj zobaczyc ew.nowy domek Terriego,jak juz bedziesz miała jakies wiadomosci,napisz:roll: Quote
saga_86 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 TRzymam kciuki za obserwujących. Na pewno któryś z nich się skusi;) Jakby został jeszcze jakiś wolny domek to pamiętajcie,że w Starachowicach mają na tymczasie prawie terierkę waliską po sterylizacji. Quote
amelka0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Gosiu,jak tam wizyta zapoznawcza w ewent.Domku?? Quote
Recommended Posts